Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prve srpske Operacije Trijumf ~~ Gde su i sta rade?  (Pročitano 41373 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple iPhone 6S
pripreme za novu „Operaciju Trijumf“ već su u toku i prijave za nove kandidate bit će uskoro otvorene.

Izvor: Kurir

Jbt, u ovom Kuriru pisu polupismeni ljudi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung Galaxy S III
pripreme za novu „Operaciju Trijumf“ već su u toku i prijave za nove kandidate bit će uskoro otvorene.

Jbt, u ovom Kuriru pisu polupismeni ljudi... Smile

to je po srpsko-hrvatskom jeziku ispravno napisano.. kako mi se cini..
« Poslednja izmena: 05. Feb 2009, 14:08:48 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
bice ... to je bit ce ... zar ne  Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Dokle, bre, više trange- frange
Sve izvesnije da će se nova sezona „Operacije Trijumf“ emitovati na RTS, na šta ukazuje i to da se čak sedam studenata OT lagano plasiralo na Beoviziju

Sledeća sezona „Operacije Trijumf“ mogla bi da se emituje na RTS! Kako smo saznali iz izvora bliskih producentskoj kući „Emoušn“, već su vođeni načelni pregovori o tehničkim mogućnostima da se ovaj rijaliti-šou nađe na frekvenciji Javnog servisa, jer je sa televizijom B92 saradnja definitivno završena, dok televizija Pink, koja će prikazivati novu sezonu „Velikog Brata“, već ima ekstremno popularne „Zvezde Granda“, pa joj nije potreban još jedan sličan, a svakako manje uspešan TV format. S obzirom na to da RTS ima Drugi program, koji bi u potpunosti mogao da isprati koncepciju serijala, nije isključeno da ćemo neke nove talentovane klince gledati na ovom kanalu.
- Postoje neki preliminarni razgovori, ali još nije sve dogovoreno. Šanse da se „Operacija Trijumf“ nađe na RTS su u ovom trenutku realne, jer „Emoušn“ i nema previše rezervnih opcija - rekao nam je dobro obavešteni izvor, koji je insistirao na anonimnosti.
Ukoliko se ova informacija pokaže tačnom, onda i ne čudi što je čak sedam učesnika sa ovogodišnje OT akademije lagano izborilo svoje mesto na predstojećoj Beoviziji, koja će se održati 7. i 8. marta u Sava centru. Pravo da se pojave na polufinalnoj večeri dobili su Danijel Pavlović i Milica Majstorović sa pesmom „Hejter“, zatim kvartet Nikola Paunović, Nikola Sarić, Vukašin Brajić i Đorđe Gogov s pesmom „Blagoslov za kraj“, kao i Sonja Bakić, koja će se publici predstaviti solo numerom „Ništa novo“.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.46
mob
Tel.Me Your.Number
Sve izvesnije da će se nova sezona „Operacije Trijumf“ emitovati na RTS, na šta ukazuje i to da se čak sedam studenata OT lagano plasiralo na Beoviziju
Вау jbm ti RTS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple iPhone 6S
Sad skupstina nece moci da radi zbog OT. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.48
mob
Tel.Me Your.Number
07. 02. 2009 , Izvor: Alo
OT cimerke
Ana Bebić se preselila u Beograd i deli stan sa Sonjom Bakić.

Učesnica „Operacije trijumf" Ana Bebić preselila se konačno u Beograd. Zbog obaveza koje joj predstoje u vezi sa turnejom sa ostalim studentima, lepa Hrvatica dobila je od „Emoušna" na korišćenje stan u srpskoj prestonici.

Kako „Alo!" saznaje, Ani će cimerka biti Sonja Bakić, koja se, takođe zbog mnogobrojnih obaveza, preselila iz Sombora. Dve mlade pevačice oduševljene su što će deliti stambeni prostor jer su za vreme provedeno u kući u Košutnjaku postale odlične drugarice.

Ana će u Beogradu ostati nekoliko nedelja, a onda se vraća u Hrvatsku kako bi se 27. februara pojavila na „Dori", hrvatskom takmičenju za predstavnika na „Evrosongu".

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
U šetnji sa „OT bendom” uoči „Beovizije”
San - pobeda u Moskvi

Autor: M. Radojković | Foto:M. Ilić | 17.02.2009. - 05:00

Podne je. Prelazimo ulicu ka Narodnom pozorištu u Beogradu i nekoliko mališana nas gura ka gomili snega koji je već počeo da se topi… „Vidi, eno su! Studenti ‘Operacije trijumf’!”, uzvikuju klinci dok nose sanke i od uzbuđenja ne obraćajući pažnju na užurbane prolaznike. Na platou pozorišta susrećemo se sa momcima iz „OT benda”. Nikola Sarić, Nikola Paunović, Đorđe Gogov i Vukašin Brajić će ove godine debitovati na „Beoviziji” sa pesmom „Blagoslov za kraj”.

- Ovo je za moju unuku, ona je stidljiva, molim vas, potpišite se. Šta sve baka neće uraditi za svoju unuku - s ovim rečima je momcima prišla jedna baka. Dok na parčetu papira ispisuju srca i posvete, primećujemo da su veoma pospani.
- Sinoć smo proslavljali moj 25. rođendan. Bili smo u stanu Gogova i Paunovića koji sada žive sa Sonjom i Anom. Celu noć smo slavili - kaže kroz smeh Vukašin.
- Bile su tu i Nina, Sonja, Ivana i još neko društvo… Do jutra smo pevali uz gitaru. Stvarno nam je bilo lepo. Zato smo sada umorni. Znate, ovo je mnogo rano za nas - dodaje Vukašin.
Dok šetamo Knez Mihailovom, prolaznici oduševljeno gledaju, devojčice se smeškaju pokazujući prstom.
- Mi smo srećni što smo u bendu. Ja hoću da idem u Moskvu… Mi hoćemo u Moskvu! Svim srcem ćemo pevati za naše fanove i nadamo se da ćemo predstavljati Srbiju - iskren je Đole dok grudvom gađa Vukašina.
- U početku je Nidža bio jedini za bend, dok još nije bio postignut konačan dogovor. Ali, sada smo svi veoma srećni što smo zajedno - objašnjava Đole, a Sajko dodaje: - Super se slažemo.
- Ne očekujte nešto kao „Backstreet Boys” bend. Pesma je u rok gotik fazonu. Ovo je nešto drugačije. I mislim da je bend dobro rešenje jer smo zajedno jači - ističe Vukašin i dodaje da kod nas takav bend još nije postojao, a Sajko dodaje:
- Obožavaoci nas vole, iščekuju nešto dobro i imamo priliku da nešto promenimo, sada možemo da utičemo na muzički ukus klinaca.
- Žalosno je da klinci kada se okupe na rođendanu pevaju o gaćicama i brushalterima - primećuje Đole.
Prolazimo pored dva ulična svirača koji muziciraju na harmonici i fruli. Momci im prilaze i počinju da pevaju s njima - ruske pesme… Đole prednjači jer jedini zna reči.
- Jao, vidi… „OT bend” - uzvikuju devojčice koje uzbuđeno prolaze i slikaju mobilnim telefonom. Primećujemo da Đole privlači najviše pažnje i pitamo ga da li je on najveći zavodnik.
- Ma, to je samo zato što se najviše hvali (smeh) - kaže u šali Nikola Paunović.
- Volim ja da švrljam tako… - smeje se zagonetno Đole.
- On! On se zaljubi pet, šest puta u dva minuta - objašnjava nam Vukašin.
- Majka me stalno zove, čita u novinama za devojke i stalno me zapitkuje. A deda iz pozadine viče: „Ako, ako i deda je bio takav. Deda je bio još gori” - smeje se Đole.

Nerazdvojni smo 24 sata
- Mi smo u poslednje vreme nerazdvojni - objašnjava nam Vukašin, a Nikola se ubacuje:
- Ja im stalno pravim ručak, Đole pere sudove, a Vukašin… Vukašin pravi đubre!
- Ma nemoj, a kada sam vas pre nekoliko dana probudio s makaronama, a ne sećate se toga - pita Vukašin. Paunović objašnjava da pored druženja oni imaju i ozbiljne pripreme za „Beoviziju”.
- Svaki dan idemo na časove pevanja i fitnes, to je obavezno!

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.48
mob
Tel.Me Your.Number
- Ja im stalno pravim ručak, Đole pere sudove, a Vukašin… Vukašin pravi đubre!
- Ja im stalno prrrravim rrrručak, Djole perrrre sudove, a Vukašin... Vukašin prrrravu djubrrrre!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Karolina snimila duet sa Sajkom
Autor: M. R. | Foto:D. Grubin | 24.02.2009. - 05:00

Popularna makedonska pevačica Karolina Gočeva i Nikola Sarić Sajko, student „Operacije trijumf”, nedavno su snimili duetsku rok baladu „Zaboravi”.

- U pitanju je jedna divna balada koju su napravili Mirko i Snežana Vukomanović i upravo je njihova ideja bila da spoje mene i Nikolu Sarića - otkrila nam je Karolina Gočeva i objasnila da Sajka smatra jednim od boljih studenata akademije.

- Veoma sam zadovoljna saradnjom sa Nikolom zato što je on bio jedan od najboljih kandidata „Operacije trijumf”. Mislim da će pesma biti stvarno veliki hit, zaista je dobra i brzo ulazi u uši - kaže ona. Karolina i Nikola su pesmu pripremali pre dve nedelje u muzičkom studiju Vlade Georgieva, a uskoro će biti snimljen i spot. Pesma „Zaborav” dobra je uvertira za Karolinin novi album.
- Počela sam da radim na novom albumu koji će, nadam se, biti gotov do septembra ove godine.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.