Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prve srpske Operacije Trijumf ~~ Gde su i sta rade?  (Pročitano 41752 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jaoj momci, pa sto ste ljubomorni na tog simpaticnog momka Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson K800i
Rokeri iz OT zajedno na „Beoviziji“
Iskreno medju njih cetvoro su dve meni najantipaticnije osobe iz OT - Nikola P Smile i Vukasin Smiley 1 i za njih i nije nista bolje nego ovaj derpe bend Smile
Da znas...
Nisam stvarno nesto gledao show, ali sam video njih dvojicu...
I mogu da kazem da su stvarno iritantni likovi...  Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
posto je i ona bila deo show-a :

Marina Tucaković: Radom protiv tuge
Subota, 17. januar 2009. 10:50    

Najpoznatiji srpski tekstopisac u ekskluzivnom intervjuu za "Press" otkriva da se radom bori protiv tuge.

Članicu žirija Operacije trijumf početkom decembra zadesila je tragedija - njen mlađi sin Miloš Radulović (24) pronađen je mrtav u porodičnoj kući. Marina se odmah povukla iz žirija, Gala veče je otkazano, a šou OT nastavljen je bez trećeg člana žirija.

"Samo želim da radim, da bih zaboravila šta me je snašlo. Ne znam šta bih drugo, moram dalje zbog porodice, ali i ljudi koji zavise od mene", rekla je Marina Tucaković.

Ona je otkrila da počinje rad na novom albumu folk dive i svoje dobre prijateljice Svetlane Cece Ražnatović.

"Ceca je uvek bila uz mene. Brzo ćemo nas dve dogovoriti sve detalje, i album će uskoro zatim biti gotov. Rad sa njom je nešto zaista posebno".

Marina nije zaboravila ni drage studente Akademije OT, kojima će sa zadovoljstvom napisati "što više hitova".

"Volela bih da ti mladi ljudi uspeju, i da zajednička kompilacija bude prava stvar".

Tucakovićeva će spremiti i pesme za domaći izbor za predstavnika na Eurosongu.

"Učestvovaću na Beoviziji, to je divan festival. Uradila sam jedan tekst za koji je muziku napisao moj suprug Aleksandar Futa Radulović. Nadam se da će biti dobra", rekla je "alfa i omega" domaće muzike.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Frka zbog Vukašina

Pobednik „Operacije Trijumf“ više neće gostovati na bosanskoj Federalnoj televiziji. To je besno izjavio njegov otac, navodeći da više neće dozvoliti da mu ponižavaju sina, koga su nazvali „folkerašem“.

- Moj sin više neće gostovati ni u jednoj emisiji na Federalnoj TV! To mu neću dopustiti, jer su ga prošle sedmice, kada je gostovao u emisiji „Centralni zatvor“, nastojali da ponize na sve načine, i to više neću dozvoliti nikome. Kad sam nakon emisije želeo da razgovaram s voditeljkom Kristinom Ljevak, ona je otišla na večeru s Vukašinom Brajićem, koga su sve vreme tretirali kao pobednika, a ne Adnana - ogorčeno priča Hajrudin Babajić.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
ahhahahaha koja komedija... jebi ga ne razumem sta mu smeta sto mu je sin ono sto jeste..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
izvinjavam se zbog duplog posta ali :

Operacija Trijumf kreće na ex YU turneju
Subota, 17. januar 2009. 21:26    

Najpopularniji studenti u regionu, učesnici rijaleti šoua "Operacija Trijumf" kreću ovog proleća na zajedničku muzičku turneju.

Tabloid "Svet" u svom internet izdanju piše da turneja pobednika Adnana i drugova kreće iz Sarajeva, 14. februara, na Dan zaljubljenih a da je sledeća stanica glavni grad Makedonije, i skopska Hala Sportova.

Istovremeno, studenti iz Srbije se spremaju za učešće na Beoviziji a hrvatski za Doru, u želji da se domognu Evrovizije 2009.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Osmeh je kriva koja sve ispravlja.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG viewty
Ma samo nek' mu se tata mesha. Svi ti shto su im menaDJeri bili roditelji nisu daleko dogurali. Al' shto jes' jes' Adnan jeste folkerash.  Smile
IP sačuvana
social share
Nemojte nikad reci da ste sreli najglupljeg čovijeka; uvijek se može desiti da ga neko pretekne!

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6500c
Citat
Pobednik „Operacije Trijumf“ više neće gostovati na bosanskoj Federalnoj televiziji
Samo ce on nagrambusiti. Vukasin ovde ispada moralni pobednik, a ostvarice i bolju karijeru od Adnana, makar u BH. Smile
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Meни је жао Аднана, јер све то око његове победе није он сам закувао, већ његова породица и суграђани.
Сад он испаде крив што је победио а није најбољи. Мислим да он и сам врло добро зна да није најбољи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
a bogami nije ni Vukasin najbolji.. a Vukasin misli da je najbolji...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.