Sve ostalo pa i ajde(ako hoces nesto tipa Witcher 3 treba ti tipa 10 dolara ako uhvatis neki popust) al za Horizon cisto sumnjam posto je izasla pre neki mesec. Cak ni Farcry 5 a tek ne Borderlands 3 ne mozes da uzmez za neke sitne pare.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
pa dali su dvojku i pri sekul sto ne bi dali trojku kad se vec 3 meseca prodaju po 5 vra disk verzije za ps 4 a onlajn izdanja su uvek u punoj ceni kad nisu na akcijama tako u ps storu je bez akcije i dalje 60 evra tek kad udju u grupo plej stejsn hit padaju na 20 evra trajno
Ok, moja greška za onu prvu listu, stavio je član diskord kanala na kom sam i ja, svašta sam mu rekao po tom pitanju. A i ogradio sam se da je glasina.