Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Mar 2024, 05:10:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Entity (2012)  (Pročitano 1121 puta)
07. Jul 2012, 15:59:46
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Entity (2012)
Drama | Horror | Thriller



Reziser: Steve Stone
Glume: Dervla Kirwan, Charlotte Riley i Branko Tomovic


Po onome što smo mogli da vidimo u trejleru koji vam predstavljamo Entity je još jedan u nizu found-footage filmova. Iako se i dalje ne zna puno o ovom filmu trejler je prilično obećavajući i podseća na najavu Grave Encountersa. Mnogi su verovatno pomislili da se radi o rimejku filma iz 1982. godine ali ne, reč je o originalnom (koliko god je to moguće uzimajući u obzir šta nam se sve prikazuje poslednjih godina) filmu. Režiju potpisuje Steve Stone dok se glumačkom paru koji čine Dervla Kirwan i Charlotte Riley pridružio i Nemac srpskog porekla Branko Tomović.

- Kao što to obično biva a pogotovo u horor filmovima, kada tražite duhove obično ih i nađete. Tako da vam savetujemo da ako se nađete u horor filmu, ne krećete u potragu za njima. I u ovom ostvarenju, ekipa znatiželjnika kreće u susret nečemu a mole Boga da to nešto ne sretnu. Pre nego što tim krene, biće napravljen uvod i prikazan događaj iz 1998. godine kada je u šumama Sibira pronađeno 34 neidentifikovana tela. I pored detaljne trogodišnje istrage, Ruska policija nikada nije objavila šta se zapravo desilo i slučaj je zatvoren. Dvanaest godina kasnije, mala engleska TV ekipa je krenula put sibirskih šuma kako bi snimila i upotpunila svoju kolekciju epizoda o nerazjašnjenim slučajevima. Poslednje reči koje su članovi produkcijskog tima čuli od njih bile su da su stigli u šume sibira. Komunikacija se prekida a šta će sa njima biti možete samo da naslutite gledajući najavu za ovaj film.



Tačan datum premijere nije objavljen, verovatno će sačekati 2013. godinu da bude prikazan iako je prvobitno bilo planirano da u bioskope stigne krajem ove godine.

hororfilmovi.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Mar 2024, 05:10:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Entity full film

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.