Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:27:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Engleski Gardijan o Djindjicu  (Pročitano 16923 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@Emptyclip
Upravo zato sam tu porodicu najvise i mrzeo. Uspeli su da u ljudima izazovu osecanja najgore vrste. Nikog ni pre toga a ni posle toga nisam mogao toliko da mrzim.
Inace kad su dosli na vlast imao sam dvanaest godina a kad su pali dvadeset i dve i shvatio da mi je detinjstvo i mladost prosla u nemastini i bedi zato jer su nemoralni i nesposobni ljudi bili na vlasti.
Dakle - deset godina prema tri godine. Sve i da su bili isti sve ostalo nije bilo isto.
A i dosta mi je vise bilo onog Bore da spamuje po forumu.
Па и ја сам 2000. имао 12 година, пре тога немаштина, после тога исто немаштина. Ђинђића мрзим више јер нисам очекивао да ће бити исто говно ко Милошевић, само је другачије крао народ и блатио Србију. Онај отворено и ратом, овај приватизацијом и дипломатијом. Ефекат исти, и драго ми је што одоше са политчке сцене и један и други!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 3510
Г. СУЈЕТНИ

''Ђинђић је харизматичан, интелигентан и веома сујетан. Он је био један од мање значајних оснивача Демократске странке 1989. године, заједно са Коштуницом. Током 1991. Ђинђићево крило ДС заговарало је сарадњу са Милошевићем као начина да се дође на власт, а одбацивало српско национално питање као ирелевантно. Ово је била анатема за Коштуницу, који је основао сопствену странку - Демократску странку Србије (ДСС) почетком 1992. Од тада су ова двојица огорчени непријатељи - уједињени само у својој опозицији Милошевићу.
Чак ни то није потпуно тачно. Ђинђићево преузимање ДС-а 1994. године - пуч унутар странке који њеном бивсем председнику Драгољубу Мићуновићу није оставио избора до да се повуче у корист млађег угарка - сабласно подсећа на начин на који је Милошевић стекао контролу над Савезом комуниста Србије 1987. године. Штавише, Ђинђић је у свако доба држао отворене везе за комуникацију са Милошевићем, чак и током уличних протеста 1996-97., који су му дали лепо место градоначелника Београда.
НАТО-в напад на Југославију 1999. године открио је обим Ђинђићеве уображености и кукавичлука. Док су бомбе падале по његовом народу, Ђинђић је прво оплакивао њихову најмање значајну последицу - уједињење Срба под Милошевићевом заставом отпора - а онда побегао у Црну Гору, која је забила нож у леђа свом савезном партнеру проглашавајући неутралност. Тамо се састао са америцким и другим НАТО званицницима, покушавајуци да се формира у лидера уједињене анти-Милошевић опозиције која би уживала подрску САД. То је било далеко од човека који се ругао НАТО-у 1994. године, док је делио печеног вола са Радованом Караџићем на брду изнад Сарајева, али потпуно у духу његовог каракетра. Ђинђић је увек имао нос за власт, те шта год да му је могло дати више власти је било мета његових молби.''

Цео текст:http://news.beograd.com/srpski/clanci_i_misljenja/antiwar_com/001116_zoran_djindjic_srpski_ricard.html
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Citat
radikali su inače postali sinonim za sve najprimitivnije i najogavnije.

можда у гардиану пишу енглески радикали? Smile

baš vala...

Ne mogu očima da ih vidim, ok, i meni idu žuti na k... još više onaj kriminalac Dačić, o dinkiću da ne govorim... ali
opozicija treba da se bori intelektualnom suprematijom, a ne psovanjem, kletvama i udaranjem u klupe, sve u duhu "velikog vođe". debili...  Smile

Онако фино јуначки ко ДОС-е студенти,џаци (2.000 хиљаде) и 25.000 кркомозгова и растурајмо
Београд док не скинемо тиране. Smile Све у духу демократије. Smile
Милошевић је био злотвор али је боље било да војна хунта буде на власти него што су довели
ову гамад на чело да нас спусте у сваком погледу. Smile
Боље би Србију водило десет дилетаната него што ови воде. Smile
Ђинђић је српски Тони Блер и ништа више али ни мање изузев што би му била улога не да пуши
Бушу него Блеру-линијом краћег отпора. Smile

A какве то везе има са примитивношћу оне стоке, која је узурпирала име једне угледне странке из времена, када је Србија била краљевина?

Пази ја нисам за ДС, нити ми је Ђинђић био драг, али ради се о томе, да они нажалост немају опозицију, јер је опозиција гомила људских полупроизвода, неотесаних примитиваца, бесна руља, којој је место на психијатрији, не у Скупштини.

Где још можеш наћи такве дивљаке, који се чупају и ударају у Скупштини, поливају водом, бацају клетве и да не набрајам даље, јер је и ово довољно трагично?

Пази ја нисам ни у једној странци или што би се рекло гледам људе појединце а не странке.
Као појединце мрзим али баш мрзим особе које су у јавном животу а имају насилничко понашање
што дјелима што својим изјавама што позивајући на насилно рушење режима.
Политички програми су за мене гомила глупости јер нико никада те програме не спроводи када
дођу на власт.То је једноставно штиво за замазивање очију некаквим промјенама или некаквим
идеалима који по правилу немају везе са стварношћу.
Наш положај је такав какав јесте и ту нема промјене ко год дошао на власт јер други не желе
Србију савремену,модерну и развијену.Никоме није у интересу да има јаку конкуренцију већ
напротив сви желе да соле памет и узимају на основу твоје немогућности да руководиш својим
ресурсима и тога ни Србија није поштеђена.
Ђинђић као "визионар" је дошао на власт насилнички.Без обзира што Милошевић није признао
Коштуницину побједу то као легалиста и демокарата (тако се декларисао) Ђинђић није требао
урадити.Да не говорим ко је све засјео у фотеље захваљујући првенствено Ђинђићу највећу
одбојност ми стварају оне изјаве о потреби НАТО бомбардовања које је одњело хиљаде живота
прво срба па онда и осталих грађана Србије приде кинеза комада два.
Е сада захваљујући визионарству Србија има овакве проблеме типа:нећете у ЕУ уколико се не
одрекнете Косова или резолуцију о Сребреници са којом држава Србија нема никакве везе осим
што је неколико појединаца из исте самоинцијативно одлучило "помоћи" ВРС да се ријеши
кољача Насера Орића.
Све ти је повезано.Прво Сребреница па бомбардовање Републике Српске.Затим Олуја па
прилив 250.000 срба из Хрватске (уз помоћ САД-а) па шиптарска побуна па рат на Косову па
бомбардовање читаве Србије 1999 године па 5 октобар па Ђинђић постаје премијер па се
испоручује Милошевић и све уз аминовање и подршку САД-а.Он је особа која је постављена од
стране САД да растури српски национализам како би Србијом могли управљати како желе.
Ђинђић је поткупљени превртљивац
и то могу увијек доказати његовим боравцима прије,током и након бомбардовања.
Из националисте се не постаје демократа преко ноћи већ преко шајбока што би рекли неки.
Све што сада видиш да се дешава је стање које су произвеле САД кроз дведесетогодишње
дјеловање путем мита,лобирања,НВО и финансирања политчких опција типа Чедофикса и
осталих првих ДОС-оваца који су се сада да извинеш узјебали јер немогу да самостално држе
власт па су тако крвног непријатеља поставили ни мање ни више него за министра полиције.
Лично мислим да ни једна политичка опција у Србији нема рјешење за јачање Србије,а они који
сада раде у 70% случајева желе да Србију доведу у положај звани "слаба Србија стабилан
Балкан" мада је мислим слаба Србија пуна кућа жохара.
Само уједињење СРС и СНС може ситуацију колико толико подигнути на ниво гдје се неће
прећутно све аминовати.
Лично Вук Јеремић за мене представља човјека који може организовати српски национални
корпус и да као циљ број један стави:Опстанак Србије као државе срба приоритет иза којег
остају сва питања.Ако буде среће можда до таквог расплета и дође и гарантујем да би се
политика ЕУ и НАТО драстично промјенила и да би са команде дошла у позицију дијалога и
обостраног разговора.Није ЕУ циљ да има сукоб са Србијом већ јој је циљ да је привуче себи
прије Русије и то треба максимално искористити.

Зајебао сам Лазанског и Ђорђа Вукадиновића  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Били смо ми у далеко бољој позицији, него што ти мислиш и могли смо све решити док још и није постојао јак притисак са стране. Smile

Наравно да ћеш да останеш без Косова, наравно да ће те јебати за Сребреницу, наравно да ћемо морати да примамо преко двеста хиљада људи у тракторској колони, кад смо редом повлачили све погрешне потезе.

Ја не крећем и не завршавам са ватиканско-илуминатско-америчко-швапском завером. Све је ово могло далеко боље испасти, само да је био неко нормалан на власти, уместо идиота Милошевића. Да не буде забуне, не мислим ту притом на Ђинђића, мада сам убеђен да би се и он од Слобе боље снашао.

Ако ништа друго, човек је одраније схватио да је комунизму одзвонило.

Преиспитајмо себе за почетак. Зашто нисмо одмах признали независност Словенији и повукли војску са граница? Шта је то ЈНА тражила у Словенији? Smile Угрожене Србе? Smile Не разумем. Нису ти Јанези трчали около и убијали сваког војника ЈНА. Дали су рок да се положи оружје и онај ко је то урадио, се вратио здрав и читав кући.

Што се мене тиче, а рекао сам то милион пута, минута кад је изгласана независност тамо, опозвао бих војску, а Словенцима рекао: "Срећно вам било". Међутим неко је одавде решио да жртвује младе животе, јер није могао скапирати да Словенци не желе осатати у Југославији. Па кад се сетимо још оних предвиђања: "Где ћете ви тако мали, не можете без нас?". Српска памет. Smile Smile

Исто тако, а ти си мало старији па знаш, је од Словенаца дошла идеја да се Југа преуреди. Два пута. Ко је то одбио? Па онај мамлаз, коме су људи напарсно све заборавили након што је у Хагу "бранио српске интересе".

Ајмо даље. Рат у Хрватској разумем у потпуности. Разумем зашто су се тамошњи Срби побунили. Не разумем зашто су одбили Z4 план. Видиш не би ми имали Тракторијаду '95, да су они то прихватили. Не треба заборавити ни која будала из Београда их је саветовала. Опет фамозни Шешељ. Лепо кажу, да где он брани Србе, Срба више нема. Одбише план и наравно да су Хрвати добили зелено светло, да мобилишу све способно пушку да држи и заврше причу.

Рат у Босни се једини завршио успешно, јер Срби имају своју државу у држави и коначно су раздвојени од потурчене им браће. Интересантно је да је то једини рат, где Слоба није имао утицај, јер је познат његов однос са Караџићем. Интересантно је и да смо ту добро прошли. Случајност? Smile
« Poslednja izmena: 07. Feb 2010, 17:17:00 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Па ували тему о Милошевићу имам добру анализу његовог профила. Smile

Него не могу да ти на ово одговорим:Не разумем. Нису ти Јанези трчали около и убијали сваког војника ЈНА. Дали су рок да се положи оружје и онај ко је то урадио, се вратио здрав и читав кући.

Ја сам служио на 40 километара од Љубљане и баш то су радили што ти мислиш да нису.
Никакве они рокове нису давали осим декларативно.
Војска је била у касарнама и није излазила из њих на територији унутрашње Словеније.Једини
излаз ЈНА је направила на границама са Аустријом и Италијом и ту су биле засједе и напади на
карауле које су ови што су изашли кренули да извуку или осигурају.Ми нисмо имали муницију,а
ја сам био без иједног метка док један поручник македонац иначе није самоинцијативно
подијелио по тридесет метака са наредбом да пуцамо само уколико будемо животно угрожени.
Иначе убили су једног Никшићанина снајпером.
ЈНА се повлачила у фазама из Словеније и првасходни циљ је био да се извуче оружје тако да
се моја касарна извукла (мјесто са 3-4.000 становника и то претежно јужњака како словенци
воле да кажу)преко Слуња који је био релативно близу.
Најбољи опис шта се дешавало у Словенији је дао Лепи Боро на теми гдје се помиње Кацинова
изјава за Косово и Србију у ЕУ.
То нема везе са Милошевићем јер он у том тренутку није био бог и батина за ЈНА већ је у
Предсједништву предсједништва био прегласан (СЛО,ХРВ,БиХ и МАК),а имао је утицај
на наравно Србију.Предсједник предсједништва је био Борисав Јовић а остали су били
Стипе Месић,Васил Турпурковски,Богић Богићевић,Риза Сапунџију,Ненад Бућин и Југослав
Костић.Јанез Јанша је одбио доћи на последњу сједницу и њега је заступао Месић.
Интересантно је да је шиптар био за увођење ванредног стања док је црногорац био одлучан
да Пред.Пред није способно да доноси одлуке.Војводина ДА,ХРВ НЕ,СЛО НЕ,БиХ НЕ,МАК НЕ.
Распитај се мало како је функционисала тадашња ЈНА и ко је чинио Генерал Штаб.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Tema!
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Yet ..... Bolje to zna Duki .... Ti si u Sloveniji , bre , poverovao svojim ocima ....  Smile

Naravno da se ovde namerno skrece sa teme i pojedini ,,prepoznatljivi ,, forumasi  ne komentarisu postavljeni  tekst ,,Gardijana ,, o Djindjicu !!!

Ako hoce nek postave tekst Petra Lukovica o Milosevicu - otvore topik i da se i tamo lepo raspisemo .

Djindjic je bio zapadna marioneta , koja nikad nije smeo da samostalno izadje na izbore , rejting mu je cak i u odnosu na onakvog Milosevica bio 80 % : 20 % ... maksimum .... Pa ti gledaj .   Smile .... JBT. cak je Milosevic bio 4 puta jaci od njega  ..  Smile....  Smile .... bio to je rodjeni  luzer , to ga je pratilo do kraja ...  Smile
« Poslednja izmena: 07. Feb 2010, 17:57:00 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Duki, jednu stvar mi nikada nismo shvatali , da je Jugoslavija za Slovence, a naročito za Hrvate bila tamnica. Oni nisu u suštini želeli da da žive u zajednici sa Srbima. Činjenica da je srpska vojska posle prvog svetskog rata ušla u Sloveniju i Hrvatsku se u Srbiji tumači kao oslobođenje , a kod njih kao okupacija. E pa sve ostalo proizilazi iz te razlike.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2010, 18:05:11 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Yet ..... Bolje to zna Duki .... Ti si u Sloveniji , bre , poverovao svojim ocima ....  Smile

Naravno da se ovde namerno skrece sa teme i pojedini ,,prepoznatljivi ,, forumasi  ne komentarisu postavljeni  tekst ,,Gardijana ,, o Djindjicu !!!

Ako hoce nek postave tekst Petra Lukovica o Milosevicu - otvore topik i da se i tamo lepo raspisemo .

Djindjic je bio zapadna marioneta , koja nikad nije smeo da samostalno izadje na izbore , rejting mu je cak i u odnosu na onakvog Milosevica bio 80 % : 20 % ... maksimum .... Pa ti gledaj .   Smile .... JBT. cak je Milosevic bio 4 puta jaci od njega  ..  Smile....  Smile .... bio to je rodjeni  luzer , to ga je pratilo do kraja ...  Smile

da, stvarno, ti si svakako obrazovaniji nego što je on bio, i verovatno si daleko uspešniji političar, pa možeš to da kažeš. A i hvala Bogu, obavešten si, pa znaš sve bolje od ostalih.Šteta što se kriješ iza nadimka, verovatno si neka ultra-poznata ličnost. a i nazivaš sebe "lepim", što samo govori sa kojom veličinom od čoveka mi ovde vodimo raspravu.
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
E, sad ga preterase - izgleda da planiraju da otvore topik i o meni .  Smile .. Iz urodjene skromnosti na njemu necu ucestvovati .  Smile ..    najverovatnije ...  Smile

P.S. Nisam ja tema , tema je tekst u ,,Gardijanu ,, o zapadnom kvislingu i lopovu Zoranu dr Bulev ...upasss ...  Dindjicu ...  .
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:27:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.