Trenutno vreme je: 27. Feb 2021, 04:17:18
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Enes Begovic (Pročitano 116889 puta)
24. Avg 2005, 01:39:01
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
A je li malo izvini Ne znam koliko grijeha na moju dusu se zbog tebe pise al' nije previse koliko god da je Jer svaka suza kosta a tvoja posebno od srca sto je da pita posto je sad kasno je za to Ref. A je li malo izvini broji li se to je li malo izvini, je li premalo nemam sta da dam nemam, to je sve uzmi, molim te
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
A ti moja proslosti Samo crne noci Sve vide u znaju Samo bijele zore Utjehu mi daju A ti a ti moja proslosti Sa bolom i tugom ubila si me K'o najslade vino opila si me Suza nije teska Kad iz oka kane Teze mi je srcu Kad krene pa stane Meni nije vise Bez tebe do srece Da mi je bar pjesma Ni ona me nece
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ako ipak dodjes da me vidis nema te da dodjes da vidis gdje sam kako su mi ruke vezali sta radim ovjde sam ne znam otkud ja u tudjoj postelji svud oko mene ljudi u bijelom ime, adresu traze mi zovem se bivsi iskreno rekoh a adresu reci ces im ti a ako ipak dodjes da me vidis kada mi dusa tu ne bude vise na jastuku mojom zadnjom suzom vidjeces tvoje ime pise nasli su me kazu u nekom parku krv mi je iz vena potekla zbog tebe ruku na sebe dig'o rano si se mene odrekla jos daha za tebe cuvam kad dodjes da te poljubim hocu po lijepom da te pamtim i grijehe da ti oprostim
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bila mi je sve sve dugujem njoj stari druze moj cijeli zivot zeni toj bila mi je sve srecne godine nasu ljubav vrijeme odnese sve ostavljam njoj vjeruj druze moj svoju ljubav mladost zeni toj sad nastavljam sam ona kako zna bila nam je losa godina
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bilo cija stao mjesec iznad kuce u sobu mi gleda zbog ljubavi tvoje ja cu preci preko svega bilo cija da si bila budi moja sad bez tebe je jos i teze jos je veci pad mirisu na tvoju kosu i lipe i ruze zbog ljubavi tvoje sve su moje misli tuzne mjesec proso, sunce doslo zelja za zivotom ako treba neka umrem za tvojom ljepotom
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bio sam te zaboravu dao Ko je kome reko zbogom Ne sjecam se vise Znam da su nas zadnje noci Ispratile kise Vec dugo mi nisi na um pala Bio sam te zaboravu dao Al uzalud zadrhta mi srce Kada sam te s drugim ugledao Koliko je behar puta Poslije tebe cvao Sada kad bi pitala me Vjeruj nebi znao Znam da suza nije bilo Ili si ih krila Ali pamtim nikad ljepsa Do tad nisi bila
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bog, dao Bog volim da te volim i boginjom stvorim sve mi prija tvoje suhi zlato moje bog, dao bog meni ljubav srca tvog pokaj'o se nisam ja ti si zivot moj vrijedis zena milion srecom da te zovem i princezom mojom hocu da te ljubim zorom da te budim ljubav, to je radost kad se srca vole od boga je data samo za nas dvoje
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bol me boli Prije nego, san me svlada na tebe mislim volio bi da da te vidim kad se jutrom probudim Ref. 2x Bol me boli kako da prebolim da si ziv sve bi dao toliko te volim babo Sada znam, kako je odkad tebe nema godinama majka place teska je suza njena (godinama majka place boli me suza njena) Ref. 2x Da me vidis bolan babo eh kad bi mogo cuti ovu pjesmu tebi sam babo ispjevao Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bosanac Kad me pitas koji sam znanac ponosno kazem da sam Bosanac Putnice druze umor te prati u moju Bosnu kod mene svrati Bit ces mi vjeruj najdrazi gost primit cu tebe kao brata svog (2x) Ref. 2x Putujes svijetom al Bosne nema ni boljih ljudi nit lijepsih zena Kad sunce zlatno obasja polja kafu nam sprema majcica moja I majci bit ces najdrazi gost primit ce tebe kao sina svog (2x) Ref. 2x Reci ces svima da sam ti znanac prijatelj pravi da je Bosanac Kad ti je tesko ja sam ti drug meni da dodjes kad nemas kud (2x) Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bosanac sam Cesto sjedim sam i o sebi razmisljam kome da se zalim mene niko ne shvata Ref. 2x Kako mi je samo ja znam al' bosanac sam majka mi je Bosna ponosna Osudjen sam ja gorko ispastam hocu da pjevam i kad mi se ne pjeva Ref. 2x I sad tesko pjevam pjesmom trazim lijeka nade nema a ko zna sta me jos ceka Ref. 2x
Trenutno vreme je: 27. Feb 2021, 04:17:18
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .