Pravo da vam kazem, za ovo vreme koliko sam na Bureku, primetila sam da je bilo par (nemojte da se tangirate na ovo "par", as I said, relativno sam novi clan i nisam jos uvek aktivna u svim diskusijama) peckanja i trzavica na relaciji Energy - ostatak forumasa... Meni tu nije nista cudno. Ali, opet, moje misljenje mozda nije bas najobjektivnije posto sam cesto bila na politickom delu B92 foruma, a tamo od psovki i uvreda prsti na sve strane, pa sam se valjda navikla... After all, ja sam extremno tolerantna osoba i flegma tako da... I don't care. Ipak, nek' bude kako vecina odluci!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!