Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Nov 2025, 11:06:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 149
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ena Popov  (Pročitano 1109553 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
STORY
Ena Popov: Gojko i ja
čuvamo ljubav samo za sebe

Atraktivna Ena Popov ističe da se odrekla pevačke karijere zarad privatnog života, otkriva detalje svoje veze sa fudbalerom Gojkom Kačarom i tvrdi kako je njen voljeni nije prevario sa studentkinjom Stanijom Dobrojević

Otkako se pre četiri godine pojavila na javnoj sceni, dvadesetčetvorogodišnja  novosadska lepotica Ena Popov važi za jednu od najintrigantnijih dama mlađe generacije. Iako tokom poslednjih godinu i po dana vodi sasvim miran i povučen život daleko od kamera, intimni život ove pevačice nepresušna je tema svih medija. Njena romansa sa našim fudbalskim reprezentativcem Gojkom Kačarom od početka 2009. godine punila je novinske stupce naročito zbog toga što ni jedno ni drugo nikada nisu želeli da govore o svojim emocijama. Ipak kako je u poslednje vreme pretrpela niz negativnih komentara na račun svog ljubavnog života, Ena je u ekskluzivnom intervjuu za Story odlučila da otkrije detalje svog odnosa sa godinu dana mlađim perspektivnim fudbalerom, objasni razloge zbog kojih se više ne eksponira, ali i naglasi kako svoju vezu neguje samo za sebe i svog voljenog dečka.

Story: Čime vas je osvojio Gojko Kačar?

- Generalno kod muškaraca volim pristupačnost, prirodnost, spontanost, brižnost, duhovitost, karakter, elokventnost, otvorenost lepotu duše i, naravno, onu spoljašnju. Ali sve to je uzalud ako između dvoje ljudi ne postoji neka iskra i nešto nevidljivo što vas veže.

Story: Kada pišu o vašoj vezi sa Gojkom, nemački mediji vas nazivaju fatalnom lepoticom. Prijaju li vam ovakvi komentari?

- Moram priznati da nemački mediji o meni imaju samo reči hvale i uvek o meni pišu divne stvari. Naravno da takvi komplimenti prijaju naročito zato što tamo ima mnogo lepih devojaka i žena, a oni stalno ističu mene. Ali to stvara i potištenost jer sam tužna kada vidim na šta su sve spremni pojedini naši mediji i koliko su me samo puta ružno okarakterisali, a neki ljudi kojima sam samo još jedan stranac u nizu, uzdižu me u nebesa. Pa zar ne bi trebalo da te tvoji uvek zaštite!

Story: Smatrate li sebe fatalnom?

- Koristiti reč fatalno jeste vrlo diskutabilno jer se može upotrebiti u raznim kontekstima. Onaj kojeg ja zavolim i on zavoli mene dobiće druga, ženu, ortaka, imaće osmeh na licu, pored sebe pozitivnu, vedru, i nasmejanu osobu koja je spremna da svaki novi dan oboji veselim bojama. Mislim da je to mnogo važnije od površnih stvari kao što je fizički izgled, lepota je u očima posmatrača, a moj posmatrač me smatra veoma lepom, što je jedino i bitno.

Story: Gojko je nedavno fotografisan sa studentkinjom Stanijom Dobrojević u Splitu, koja je ubrzo potom objavila da su njih dvoje u vezi. Da li vam je Kačar objasnio šta je radio sa njom u Hrvatskoj i u kakvom su odnosu?

- Veoma dobro znam kakav život živim, s kim provodim vreme, ko je moj partner i kako stoje stvari. Vas potpuno razumem jer vi imate samo informacije iz novina pa vas ove stvari zanimaju, ali pošto ja znam kakav je moj život, nisam zahtevala odgovore na ovakva pitanja jer dobro znam i gde sam i šta sam, sa kim sam i kako funkcionišemo. Ovo što se plasira u novinama nije istina, a to veoma dobro znam zato što živim život koji nije lažiran nego istinit.

Story: Stanija je izjavila i da vi progonite njenog dečka Gojka. Šta je vaš odgovor na ovu tvrdnju?

- To sam nedavno videla jer nisam bila tu pa su me lepe vesti sačekale (smeh). Ne znam šta bih vam rekla na ovo, ne znam da li takvim glupostima i treba pridavati značaj da uopšte budu komentarisane. Prvo ne znam da li da verujem da je dotična devojka to uopšte izjavila jer je toliko apsurdno da verovatno ni ona ne može da veruje u to. Ali ja za tuđe postupke ne mogu da odgovaram, nego samo za svoje. Mogu da  kažem da nikog ne proganjam, niti sam proganjala, nisam takav tip žene, i ne bih se nikada srozavala na takav nivo da nekoga zivkam ili pratim. Imam toliko kvaliteta da sam uvek bila okružena ljudima koji su želeli da budu u mom društvu jer sam dobar čovek, iskren prijatelj, verna, odana i poštena. Nikome ne bih dozvolila taj luksuz da može da kaže ili da posumnja da ga progonim.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3704
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Ena_Popov_foto_Petar_Djordjevic_01_927212458.jpg
(194.12 KB, 436x640)
Ena_Popov_foto_Petar_Djordjevic_02_730350888.jpg
(179.57 KB, 640x425)
Ena_Popov_foto_Petar_Djordjevic_03_935820677.jpg
(196.6 KB, 427x640)
Ena_Popov_foto_Petar_Djordjevic_666292701.jpg
(175.88 KB, 640x453)
Ena_Popov_i_Gojko_Kacar_foto_Juergen_Engler_995234139.jpg
(236.02 KB, 640x489)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 257
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7

- Generalno kod muškaraca volim pristupačnost, prirodnost, spontanost, brižnost, duhovitost, karakter, elokventnost, otvorenost lepotu duše i, naravno, onu spoljašnju. Ali sve to je uzalud ako između dvoje ljudi ne postoji neka iskra i nešto nevidljivo što vas veže.

Citat
Smile A konto u Deutsche Bank ?! ...Sad primetih da se pametno ogradila sa "generalno" na početku ove nadasve dubokoumne izjave. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127

Citat
Smile A konto u Deutsche Bank ?! ...Sad primetih da se pametno ogradila sa "generalno" na početku ove nadasve dubokoumne izjave. Smile

jede govna, ovu glupacu je karao onaj tutuban marko koji poseduje inteligenciju i elokventnost prosecnog simpanze,licemerna kucka
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3704
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
...

ena.jpg
(50.74 KB, 377x589)
ena1.jpg
(32.62 KB, 350x540)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61496
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Evo je sad gostuje kod Lee Kiš

Tv Pink   -2010-09-12_16-38-08h 1.jpg
(160.31 KB, 768x576)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Samsung Z400
SNIMAJTE na PINKU ljudi
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3704
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
« Poslednja izmena: 13. Sep 2010, 21:14:42 od sotona »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61496
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Samsung Z400
U kakva je bila,dajte klipova Smile
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 149
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Nov 2025, 11:06:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.