Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 14:13:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ena Popov  (Pročitano 1083362 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
manager100
Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 20:32:08 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Olicna konstatacija @manager samo da dodam da ona nije ni mediokritet,mozda je stigla na pola puta i tu stala,dok je onaj njen na nivou pracoveka amozda i manje,ko zna mozda ce sada njena mam da tuzi mene tebe,burek,srbiju,evropu.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Siemens Shinakr s2555
Za vasu informaciju...

Ona frizerka iz Vrsca je od starta trebala da udje u kucu, ali su poceli da rade telefoni pa su mama i tata subjecta nazvali Emotion. Odjedanput Sandra (mislim da se tako zove) ispada a Dzena upada. Sad se neko pita sto to i jel to moguce ?

Ne znam cime se bave njeni roditelji ali ono sto znam je da podrzavaju svoju cerkicu u svemu sto njoj padne na um. Ucinice sve da ona postane popularna i poznata jer joj je to jedini cilj u zivotu i celu pricu kapiraju kao biznis. Jako su mocni i bogati i imaju obicaj da svima prete advokatima i tuzbama.

Kada je Daliborka onako pripita lizala bananu, na b92 je pocelo svaki dan to da se vrti. ENINA MAMA je zvala Emotion i pretila tuzbom...

Na tu nesretnu devojku ne vredi trositi reci. Ogranicena je kao saksija i plitka kao lavor, mada je za onog njenog NAUCNIK.

Zakljucak: Zakljucajte ovu temu sto pre, jer bolje je da ljudi pricaju o bilo cemu drugom, nego o polusvetu, mediokritetima koji bi zeleli da postanu slavni a nemaju nikakav kvalitet, bahatim i bezobraznim bogatasicama koje misle da parama mogu sve da kupe, jer ce pre ili kasnije nekoj devojcici da padne na pamet da je kopira i da se trudi da se poistoveti sa svojim idolom.

Nije vredna paznje...
slazem se... Smile Smile Smile
                                                      a sto se tice "naucnika"...ma njega boli k...c i za nju i za njene...veruj mi...momak uziva ko bubreg u loju...i naravno pozdrav za enicu koja cita ovo... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Samo retki nađu retke.

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 514
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple iPhone 6s
Jeste citali onu njenu izjavu u Press-u da bih htela da ide u gej-bar.. Sramota i to javno.
IP sačuvana
social share
Love to be loved.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630
Citat
Jeste citali onu njenu izjavu u Press-u da bih htela da ide u gej-bar.. Sramota i to javno.

Kako izgleda , pre mi liči na travestita nego na devojku .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Kako lupate gluposti,strasno... Ajd' da verujem da je razmazena,nisam gledao big smora pa ne znam. Da je malo jaca - jeste,sto uopste ne mora da bude lose i u njenom slucaju nije. Ali ovo zadnje je teska nebuloza... Ako nesto valja na njoj,valja faca (mada je meni dobra kompletno)
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Meni je odvratna kompletno Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ges who???

Zodijak
Pol
Poruke 2116
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 73
Meni je riba bila extra dok je bila voditeljka na TV Jesenjin.......
Malo se kasnije udebljala ali je i dalje slatka u faci. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ges who???

Zodijak
Pol
Poruke 2116
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 73
Kao
Za vasu informaciju...

Ona frizerka iz Vrsca je od starta trebala da udje u kucu, ali su poceli da rade telefoni pa su mama i tata subjecta nazvali Emotion. Odjedanput Sandra (mislim da se tako zove) ispada a Dzena upada. Sad se neko pita sto to i jel to moguce ?

Ne znam cime se bave njeni roditelji ali ono sto znam je da podrzavaju svoju cerkicu u svemu sto njoj padne na um. Ucinice sve da ona postane popularna i poznata jer joj je to jedini cilj u zivotu i celu pricu kapiraju kao biznis. Jako su mocni i bogati i imaju obicaj da svima prete advokatima i tuzbama.

Kada je Daliborka onako pripita lizala bananu, na b92 je pocelo svaki dan to da se vrti. ENINA MAMA je zvala Emotion i pretila tuzbom...

Na tu nesretnu devojku ne vredi trositi reci. Ogranicena je kao saksija i plitka kao lavor, mada je za onog njenog NAUCNIK.

Zakljucak: Zakljucajte ovu temu sto pre, jer bolje je da ljudi pricaju o bilo cemu drugom, nego o polusvetu, mediokritetima koji bi zeleli da postanu slavni a nemaju nikakav kvalitet, bahatim i bezobraznim bogatasicama koje misle da parama mogu sve da kupe, jer ce pre ili kasnije nekoj devojcici da padne na pamet da je kopira i da se trudi da se poistoveti sa svojim idolom.

Nije vredna paznje...
Upravo vidimo coveka punog mrznje prema nekome koga verovatno nikada ni uzivo nije video Smile
Na pocetku odmah greska,Sanja nije iz Vrsca nego iz Vrbasa,ustvari nije ni iz Vrbasa nego iz Kule (mesto pored Vrbasa) a kasnije je i priznala u kuci Smile
(razlika jedno 200km)  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jul 2007, 20:27:32 od lakedemon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
postoji dugme "izmeni" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 14:13:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.