Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EMS  (Pročitano 3613 puta)
15. Avg 2002, 17:26:47
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ajde da konacno razresimo dilemu da li nase mreze podrzavaju EMS ili ne? Naime vec je bila tema oko toga i dosli smo do zakljucka da se slike i zvukovi salju kod SIEMENS-a preko OTA, odnosno data transfera. Medjutim juce sam nesto gledao novine i vidim ogroman oglas telekoma gde reklamiraju svoju uslugu SMS PLUS, kao da su uveli MMS Smiley i gde imaju lepo nacrtane sve slicice i pise

prva grupa, logo za nokiu, siemens

druga grupa logo za siemens-e te i te

treca grupa logo za siemens-e te i te

i na kraju lepo pise

grupa EMS slicice i pise podrzavaju ga telefoni koji podrzavaju EMS standard, znaci SIEMENS, SONY-ERICSSON i MOTOROLA.

E sada iako imam najgore moguce misljenje o telekom-u kao provider-u, neverujem ipak da su toliki manijaci da reklamiraju EMS slicice ako se one nemogu slati zbog mreze koja je nepodrzava, a opet ako kojim slucajem telekom podrzava EMS onda je izlisno govoriti da to podrzava i mobtel.

Ajde sada neka mi neko kaze o cemu se radi i bilo bi lepo da neko izvrsi misionarski zadatak i preko cuvenog ozloglasenog servisa SMS PLUS posalje sebi jednu EMS slicicu i pokusa da je dalje sitribuira, pa da svoja novostecena znanja podeli sa nama ostalima. Hvala mu unapred Smile
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ma pali brate, narodnjaci su zakon!
Ja biram  sta geldam i sviram Smiley
Ako su satro uveli mms tek sada i sl kako to da ja vec masala vremena saljem picture messages sa Nokie. Lepo, ne salju se preko mms ili ems Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa picture messages se nesalju preko EMS- nego nokia ima svoj standard ali to je po meni stanje jer kao sto vidis taj standard podrzava samo nokia, dok su EMS postavili kao standard SONY-ERICSSON , SIEMENS i MOTOROLA, tako da je samim tim interkonekcija izmedju njih mnogo veca. Eto recimo moj drugar je kupio ERICSSON T65, a ja imam SIEMENS ME45 i sada kada bi nase mreze podrzavale EMS mogao bih mu slati slicice i ringtone-ove iako on nema istu marku telefona kao ja.

Nego skrenuli smo s'teme. Mene zanima da li su mozda nasi provajderi IPAK omogucili koriscenje EMS-a zato sto kao sto sam ti rekao u novinama ima reklama gde se izmedju ostalog reklamiraju i EMS slicice, a neverujem da bi ih reklamirali kada bi znali da one nefunkcionisu kod nas.

Cela prica je u tome sto NEMAM KREDITA  Smile  pa nemogu licno da probam to vec moram da trazim tu uslugu od nekog ko ga ima i hoce to da proba.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
e, probao bih ja, samo takodje nemam kredita Smile
aj ako neko proba, neka javi da znamo sta ima a sta nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
E, a znate sta je najveca perverzija?  Smile
Najveca perverzija je u tome sto sam tek sada, vracajuci film dosao do zakljucka sasvim slucajno da taj servis uopste nije onaj teleko-ov 2255 ili kako vec, nego je to neki sasvim nezavisni servis, bar koliko sam uspeo da shvatim. Znaci pozivni broj je 041 pa onda nesto dalje, ne znam sada nemam novine, to sam video na jednom drugom mestu, i taj servis radi i na 063 i na 064 i koristi se preko fiksnog telefona. Ajde ako neko zna nesto o tome neka javi kao i koje su cene, verovatno su kao na 2255 papreno skupe.

Nisam siguran ali moguce da je to ovo http://www.mobilcity.co.yu/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Moze li neko da mi pomogne u resavanju dileme. Da li EMS podrazumeva samo slanje onih da tako kazem malih slicica koje se implementriaju u samu poruku kao i zvukove istih karakteritika, ili je preko ovog standarda moguce slanje i vecih slika, recimo 101x46, koje su naravno nezavisne od same poruke, znaci u vidu logo-a, ringtone-a? Znaci sada ja recimo hocu da posaljem neki logo sa mog SIEMENS-a ME45, nekome na recimo ERICSSON T65. Da li je to moguce preko EMS-a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.