Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 17:35:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: emotivni ludak  (Pročitano 10918 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Citat
a kako ti znas da li je neko dobar ili los izbor na pocetku veze...ljudi se menjaju,zar ne?predstavljaju se za nest za nisu,i ooodlicno glume...
Ko ti je kriv sto ne umes da provalis ... sama si odgovorna za svoje lose veze, ti si birala , nisi bila prisiljena na to ...
Citat
Nadam se da ces se vremenom bar malo promeniti,ja sam se promenila,zivot me je na to naterao.Verovatno zbog toga ytp misli da sam umisljeni emotivac.
Ne ja znam da nisi emotivac, samo sto ti to ne znas  Smile
Moje je da umem da procenim ljude ... rekao bih za tebe da si svadjalica npr . i da si u neku ruku i zivac ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

IVANA&DARKO

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7370
pa,moj problem je sto mnooooogo verujem ljudima,i sto u vezi bezrezervno dajem sebe...to se na pocetku ceni,ali na kraju...ja patim...

Intuicija mi govori da si jako mlada i neiskusna devojka, i normalno je to kroz sta prolazis...svi smo nekada...
Problem nastaje kada nabijes godine u guzicu, okrenes se iza sebe i ne vidis nista vise od onoga, kad si bila balavica...
E to ne smes sebi dozvoliti. Iz svega izvuci pouku i izadji pametnija i iskusnija...i emotivno zrelija.  Smile

TTP...give peace a chance...
e,bas suprotno.za svoje 22 godine sam mnogo patila,bila sam gazena,u svakom smislu te reci,prosla neke stvari koje neko nije ni sa 40,a opet sam ostala ista budala...nepopravljiva...moja prica je duuuga...nazalost,sazrela sam jos sa 17...
IP sačuvana
social share
Ivana&Darko                                                                                                                zivela ljubav
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Svakome je njegova muka najveca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

IVANA&DARKO

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7370
Citat
a kako ti znas da li je neko dobar ili los izbor na pocetku veze...ljudi se menjaju,zar ne?predstavljaju se za nest za nisu,i ooodlicno glume...
Ko ti je kriv sto ne umes da provalis ... sama si odgovorna za svoje lose veze, ti si birala , nisi bila prisiljena na to ...
Citat
Nadam se da ces se vremenom bar malo promeniti,ja sam se promenila,zivot me je na to naterao.Verovatno zbog toga ytp misli da sam umisljeni emotivac.
Ne ja znam da nisi emotivac, samo sto ti to ne znas  Smile
Moje je da umem da procenim ljude ... rekao bih za tebe da si svadjalica npr . i da si u neku ruku i zivac ...
znaci,ti nijednu gresku nisi imao u zivotu?
IP sačuvana
social share
Ivana&Darko                                                                                                                zivela ljubav
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fenix

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung 
E za ovo ti svaka cast,jesam i jedno i drugo,ali da li to znaci da nisam emotivac.Mozda je nesto prouzrokovalo da postanem svadjalica i zivac?
IP sačuvana
social share
Fenix
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

IVANA&DARKO

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7370
ne mislim na lose stvari koje su mi se desile...naprotiv,secam se lepih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
E za ovo ti svaka cast,jesam i jedno i drugo,ali da li to znaci da nisam emotivac.Mozda je nesto prouzrokovalo da postanem svadjalica i zivac?

Nisam morao da razmisljam , niti sam nesto proucavao tvoje postove , jednostavno mogao bih da ostanem ovde i da te ubedim u sve sto pricam , ali ja nemam 3 zivota ... kad ti kazem, ti nisi emotivac.... imas emocije kao i svaki covek ali to nije ono sto te pretezno definise ...

Kasno je , pozdrav svima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fenix

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung 
ne mislim na lose stvari koje su mi se desile...naprotiv,secam se lepih...
I ja sam se isto tako secala lepih i iznova pravila iste greske,ne znam ponekad mi se cini da je tako sudjeno sto bi rekli nasi stari.
IP sačuvana
social share
Fenix
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

IVANA&DARKO

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7370

Nisam morao da razmisljam , niti sam nesto proucavao tvoje postove , jednostavno mogao bih da ostanem ovde i da te ubedim u sve sto pricam , ali ja nemam 3 zivota ... kad ti kazem, ti nisi emotivac.... imas emocije kao i svaki covek ali to nije ono sto te pretezno definise ...

Kasno je , pozdrav svima  Smile
baksuze Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fenix

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung 

Kasno je , pozdrav svima  Smile
Teska sam za ubedjivanje ali u svakom slucaju,pozdrav i lepo spavaj. Smile
IP sačuvana
social share
Fenix
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 17:35:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.