Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 14:28:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 135
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Emina Jahovic  (Pročitano 805329 puta)
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Od mene aplauz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Слике су врх.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S2
Evo malo za one koji je vole Smiley

Bravo za slike.....kralju svaka cast.....!! Smile Smile
Emina je vrh...samo ovaj fotoshop mi ide na K....!....Emina je OK iz bez njega!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

vargolan a ne vragolan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 990
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Diamond
Pa evo jos malo Emine

IP sačuvana
social share
Secanje nije uspomena vec trag osecanja!!!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61494
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Emina_Jahovic_foto_Milenko_Miklja_592459518.jpg
(141.55 KB, 640x446)
head_Emina_Jahovic_foto_Milenko_Miklja_826268484.jpg
(104.81 KB, 430x421)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SVET
Pobednik emisije "Tri pa jedna za Oslo"
ide na "Pesmu Evrovizije"

U subotu, 13. marta u 21 čas u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a Srbija bira svog predstavnika za ovogodišnje, 55. po redu takmičenje „Pesma Evrovizije“. U okviru emisije „Tri pa jedna za Oslo“, gledaoci RTS-a imaće priliku da premijerno čuju tri kompozicije eminentnog autora Gorana Bregovića u izvođenju Olivera Katića, Milana Stankovića i Emine Jahović. Glasovi publike odlučiće ko će od njih troje predstavljati Srbiju na Eurosongu. Nakon audicije na kojoj su učestvovali Željko Vasić, Milan Stanković, Minja Samardžić, Emina Jahović, Marija Lazić, Nenad Ćeranić, Oliver Katić, Jelena Marković, Marko Vulinović i Adil Maksutović, Radio-televizija Srbije i Goran Bregović odlučili su da na finalnoj večeri nastupaju Milan Stanković, Emina Jahović i Oliver Katić uz vokalnu pratnju Jelene Marković. U revijalnom delu programa nastupiće dosadašnji učesnici "Pesme Evrovizije": Jelena Tomašević, Marija Šerifović i Marko Kon, ali i velike muzičke zvezde sa ovih prostora Zdravko Čolić, Severina i grupa "Regina". Svi oni pevaće kompozicije Gorana Bregovića. Pored revijalnog dela emisije, finalisti će takmičarske kompozicije izvesti dva puta, kako bi omogućili gledaocima da što lakše odaberu predstavnika Srbije u Norveškoj maja ove godine. U emisiji će biti i dokumentarnih segmenata načinjenih na audiciji u studiju Gorana Bregovića, što obuhvata i izjave i nastup pozvanih interpretatora, komentare o saradnji sa kompozitorom i izjavu samog autora. Domaćin emisije "Tri pa jedna za Oslo" biće i sam Bregović sa svojim "Orkestrom za svadbe i sahrane". Voditelj nacionalnog izbora za predstavnika Srbije za „Pesmu Evrovizije 2010“ biće Maja Nikolić. Emisiju uređuje Dragoljub Ilić, a reditelj je Darko Kamarit.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
HTC Smart
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

6250_138360409936_136859929936_3037263_2896481_n.jpg
(56.7 KB, 604x453)
4938821_423x640.jpg
(31.16 KB, 423x640)
4938828_326x640.jpg
(27.95 KB, 326x640)
4938831_423x640.jpg
(26.59 KB, 423x640)
4938833_500x288.jpg
(32.13 KB, 500x288)
4938847_500x289.jpg
(32.17 KB, 500x289)
4938852_324x639.jpg
(25.95 KB, 324x639)
39203077.jpg
(23.65 KB, 340x500)
50529683.jpg
(20.87 KB, 325x500)
66236506.jpg
(20.88 KB, 306x500)
87863087.jpg
(20.96 KB, 326x500)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
SVET
Pobednik emisije "Tri pa jedna za Oslo"
ide na "Pesmu Evrovizije"

U subotu, 13. marta u 21 čas u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a Srbija bira svog predstavnika za ovogodišnje, 55. po redu takmičenje „Pesma Evrovizije“. U okviru emisije „Tri pa jedna za Oslo“, gledaoci RTS-a imaće priliku da premijerno čuju tri kompozicije eminentnog autora Gorana Bregovića u izvođenju Olivera Katića, Milana Stankovića i Emine Jahović. Glasovi publike odlučiće ko će od njih troje predstavljati Srbiju na Eurosongu. Nakon audicije na kojoj su učestvovali Željko Vasić, Milan Stanković, Minja Samardžić, Emina Jahović, Marija Lazić, Nenad Ćeranić, Oliver Katić, Jelena Marković, Marko Vulinović i Adil Maksutović, Radio-televizija Srbije i Goran Bregović odlučili su da na finalnoj večeri nastupaju Milan Stanković, Emina Jahović i Oliver Katić uz vokalnu pratnju Jelene Marković. U revijalnom delu programa nastupiće dosadašnji učesnici "Pesme Evrovizije": Jelena Tomašević, Marija Šerifović i Marko Kon, ali i velike muzičke zvezde sa ovih prostora Zdravko Čolić, Severina i grupa "Regina". Svi oni pevaće kompozicije Gorana Bregovića. Pored revijalnog dela emisije, finalisti će takmičarske kompozicije izvesti dva puta, kako bi omogućili gledaocima da što lakše odaberu predstavnika Srbije u Norveškoj maja ove godine. U emisiji će biti i dokumentarnih segmenata načinjenih na audiciji u studiju Gorana Bregovića, što obuhvata i izjave i nastup pozvanih interpretatora, komentare o saradnji sa kompozitorom i izjavu samog autora. Domaćin emisije "Tri pa jedna za Oslo" biće i sam Bregović sa svojim "Orkestrom za svadbe i sahrane". Voditelj nacionalnog izbora za predstavnika Srbije za „Pesmu Evrovizije 2010“ biće Maja Nikolić. Emisiju uređuje Dragoljub Ilić, a reditelj je Darko Kamarit.

Koga ovo jos interesuje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

vargolan a ne vragolan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 990
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Diamond
Mene...  Smile
IP sačuvana
social share
Secanje nije uspomena vec trag osecanja!!!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Emina Jahović otkriva za Alo! kako provodi dane pred takmičenje
Mustafa neće sa mnom u Oslo
Četvrtak - 11.03.2010
Pop zvezda Emina Jahović-Sandal ušla je u najuži krug pevača od kojih će jedan pod zastavom Srbije u maju otputovati na „Evrosong“ u Oslo, a dane pred takmičenje provodi u društvu sina Jamana i plesača koji će s njom nastupiti.

Jaman često dolazi u Beograd, tako da mu je “teren” veoma poznat. Moj sin govori srpski i turski podjednako dobro, čak govori turski bolje od mene. Mogu da razgovaram, ali je srpski moj jezik - priča Emina Jahović, koja ističe da je i toliko poznavanje turskog dovoljno da računa da će dobiti glasove od njih ukoliko predstavlja Srbiju u Oslu. Kaže da se kod Brege prvi put susrela s Milanom Stankovićem, koji je folk pevač, i Oliverom Katićem, koji je operski pevač.
- Ja sam pop pevač i svako od nas pesme iznosi na svoj način. Verovatno smo mi izabrani jer smo imali “to nešto” što je Brega tražio od potencijalnog interpretatora njegove kompozicije - kaže pevačica i otkriva kako ovih dana izgleda njen radni dan.
- Kada bi dan trajao 48 sati, ne bi bilo dovoljno da se sve završi. Svi me pitaju da li imam tremu, a to je nešto što sam odavno prevazišla. Ipak, ukoliko pobedim i odem u Oslo, mnogo će mi značiti podrška sina, koji će biti sa mnom, dok će Mustafa izostati jer će tada biti na snimanju svog debi filma u Njujorku - otkriva Emina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 135
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 14:28:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.