Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 01:42:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 135
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Emina Jahovic  (Pročitano 831427 puta)
Hronicar svakodnevice

vargolan a ne vragolan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 990
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Diamond
Meni savrsena... super najbolja....  Smile

IP sačuvana
social share
Secanje nije uspomena vec trag osecanja!!!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

vargolan a ne vragolan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 990
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Diamond

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

vargolan a ne vragolan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 990
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Diamond

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
2011.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 942
Zastava ...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple Iphone 1
...

*
1.jpg (0 KB)
*
2.jpg (0 KB)
*
3.jpg (0 KB)
*
4.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Nešto sam čuo sa se razvodi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Emina snima duet sa Monikom Molinom
Utorak - 15.12.2009
Pop pevačica Emina Jahović snimiće duet sa španskom muzičkom zvezdom Monikom Molinom! Dve koleginice su se upoznale u Istanbulu, a zatim, na poziv Monikinog menadžmenta, druženje je nastavljeno na večeri, tokom koje se i rodila ideja o saradnji.
Bila mi je velika čast da budem u društvu takve osobe. Iznenadila sam se kada je predložila da snimimo duet, naravno, odmah sam prihvatila mogućnost da sarađujem sa njom. Mislim da će to biti veliko iznenađenje, kako za publiku u Španiji, tako i za publiku u Srbiji i regionu izjavila je Emina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
STORY
Emina snima duet sa Monikom Molinom

Posle dueta sa Sašom Kovačevićem i Dinom Merlinom balkanska vila Emina Jahović snimiće duet velikih razmera i to sa španskom muzičkom ikonom Monikom Molinom

Emina je odavno veliki poštovalac muzike proslavljene španske dive, tako da je sa velikim zadovoljstvom otišla na njen nedavno održan koncert u Istanbulu,a zatim na poziv Monikinog menadžmenta nastavili su druženje na večeri. Tokom večere rodila se ideja o saradnji koje su obe pevačice sa zadovoljstvom prihvatile. Emina je kratko prokomentarisala:

Bila mi je velika čast da budem u društvu takve osobe. Iznenadila sam se kada je predložila da snimimo duet, naravno odmah sam prihvatila mogućnost da sarađujem sa njom. Mislim da će to biti veliko iznenađenje kako za publiku u Španiji tako i za publiku u Srbiji i regionu.
U međuvremenu, dok iščekujemo duet iz snova, Emina i dalje nastavlja da promoviše svoj treći studijski album Vila. Posle nezaboravnog koncerta u centru Sava, publika će imati priliku da uživa uz Eminu u najluđoj noći i to u Budvi.
Radujem se što ću Novu godinu dočekati sa poštovaocima moje muzike i to baš u Budvi koja zauzima posebno mesto u mom srcu. Mogu da obećam da će biti ludo i nezaboravno. Oni koji ne budu u Budvi, imaće priliku da tokom praznika na programu RTS-a vide pedesetominutnu verziju koncerta iz centra Sava.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SVET
Emina Jahović: Sve što se
desilo u 2009. ojačalo me
 je i dalo novu energiju

PevačicaEmina Jahović protekle godine održala je prvi solistički koncert u Beogradu u prepunom „Sava centru”, te proslavila prvi rođendan sinčiću Jamanu, a u narednoj godini će, kako kaže, nastojati da održi obećanje suprugu Mustafi, a to je da ga i dalje voli najviše na svetu …”Imala sam fenomenalan koncert u ’Sava centru’, a izašao je i moj treći studijski album ‘Vila’. Mislim da je to za muzičara najbitnije, da ostane u vezi sa svojom publikom. Album se čekao toliko dugo i 2009. u maju se pojavio ispred moje matične kuće PGP RTS, a kao vrsna promocija CD-a u oktobru je bio predivan koncert, tako da je ta celina zaokružena”, kaže Emina Jahović za "Blic" i otkriva svoje dalje planove. “Ono što će se početkom 2010. godine najverovatnije desiti je snimanje trećeg spota za pesmu ‘Vila’, sa čime bi bila zaokružena prezentacija aktuelnog CD-a. Uveliko pišem nove pesme i verujem da publika neće dugo čekati na neki novi singl ili možda čak i CD. Sve što se desilo u 2009. ojačalo me je i dalo novu energiju da svojoj vernoj publici uvek nešto novo pružim”, [u] , kaže lepa pevačica, te otkriva da su njene najlepše pesme nastale zbog njene nostalgije za Srbijom [u]Najveće pesme i hitovi nastali su na temu daljine i odlaska negde drugde iz zemlje u kojoj ste rođeni. Sa godinama nostalgija je sve jača i ne može se nikada izgubiti. Zato se trudim da u Turskoj napravim malu Srbiju kada nisam kod kuće i tako budem srećna  navodi Emina i otkriva da će Mustafa imati koncert u Srbiji "Sve zavisi od interesovanja publike. On bi to sigurno voleo, a to će se desiti kada se sklope sve kockice" ističe popularna pevačica i nastavlja pričom o sinu Jamanu.  Jaman odlično napreduje. Sada je u fazi kada ga sve interesuje, a veoma je vedrog duha. Uvek je u pokretu. Počeo je već pomalo i da priča tako da je, kako moji prijatelji kažu, mali čovek”, kaže Emina Jahović Sandal i otkriva šta su ona i Mustafa jedno drugom obećali pre šest godina “Kada smo se upoznali, tad smo se obećali jedno drugom. Težićemo da održimo obećanje koje smo dali pre šest godina, da se volimo najviše na svetu”, kaže Emina.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 135
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 01:42:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.