Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 01:01:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 135
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Emina Jahovic  (Pročitano 830743 puta)
Hronicar svakodnevice

vargolan a ne vragolan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 990
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC Diamond
Sa jednog staaaarog starooog nastupa Smiley

IP sačuvana
social share
Secanje nije uspomena vec trag osecanja!!!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Prelepa,ima ukusa i stila ,lepo peva ,sta jos da pozeli ...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Emina uhvaćena kako se sa nepoznatim muškarcem provodi u Herceg Novom na Kanli kuki. Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2698
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Emina i Dino-Med
http://rapidshare.com/files/266270390/Emina_i_Dino-Med.rar

*
em-vert.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2698
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Emina-Pile
http://rapidshare.com/files/266270395/Emina-Pile_Moje.rar

*
em-vert.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
story
Emina Jahović: Plašim se
svinjskog gripa, ali je moja porodica bezbedna

Popularna pevačica Emina Jahović zabrinula se kada je saznala da se tetka njenog supruga Mustafe Sandala razbolela od svinjskog gripa, ali, pošto niko od rodbine nije bio u kontaktu sa obolelom, smatra da nema opasnosti po zdravlje njene najuže porodice

Turski mediji ovih dana bruje o bolesti Mustafine tetke, tridesetšestogodišnje stjuardese Ferde Ileri, koji je po povratku iz Hong Konga dobila simptome svinjskog gripa. Međutim, ona je od samog početka bolesti bila u izolaciji, pa niko iz bližeg okruženja Emine i Mustafe nije bio u kontaktu s njom

Jako sam se uplašila kada sam saznala da je Ferda obolela, a najviše straha mi je zadavala pomisao da neko od nas može da se razboli. Ali pošto ni Mustafa ni niko drugi od naših najbližih nije bio u kontaktu sa tetkom od kako se vratila iz Hong Konga, smatram da smo bezbedni. A i Ferda se posle sedam dana hospitalizacije oseća mnogo bolje kaže Emina za Story.rs.

Pevačica trenutno s porodicom boravi u Bodrumu i prepušta se čarima skijanja na vodi, koje je prošle godine zbog trudnoće i porođaja morala da propusti. Emina takođe iz Turske rukovodi pripremama za svoj koncert u Beogradu, koji bi trebalo da bude održan na jesen u Sava centru.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 998
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
xx

*
lv02.jpg (0 KB)
*
lv04.jpg (0 KB)
*
lv06.jpg (0 KB)
*
lv07.jpg (0 KB)
*
lv08.jpg (0 KB)
*
lv10.jpg (0 KB)
*
lv11.jpg (0 KB)
*
lv153.jpg (0 KB)
*
lv157.jpg (0 KB)
*
lv158.jpg (0 KB)
*
lv159.jpg (0 KB)
*
lv161.jpg (0 KB)
*
lv162.jpg (0 KB)
*
lv475.jpg (0 KB)
*
lv476.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
story
Emina Jahović-Sandal:
 Najsvečaniji dan mog mezimca

Pevačica Emina Jahović-Sandal priča kako su ona i njen suprug Mustafa spektakularnim slavljem obeležili prvi rođendan svog naslednika Jamana i otkriva da će zbog straha od letenja uskoro potražiti psihijatrijsku pomoć

Nakon uspešne promocije poslednjeg albuma Vila, pop pevačica Emina Jahović-Sandal konačno je stigla da predahne u društvu svog supruga Mustafe Sandala i sina Jamana, s kojima se poslednjih dana odmara na relaciji Gjodžek – Bodrum, gde ujedno kuje planove za svoj prvi solistički koncert koji će tokom jeseni održati u beogradskom Sava centru. Pored toga, zgodna mama je osmog avgusta imala najlepši razlog da bude nasmejana, budući da je njen naslednik proslavio prvi rođendan. Samo nekoliko sati ranije istog dana, Emina je imala i profesionalni razlog za sreću pošto je na sinovljevo slavlje stigla direktno sa konferencije za medije u Istanbulu, na kojoj je promovisana u zaštitno lice modnog brenda Fabrika.

Veliku žurku za Jamana priredili smo u našoj kući u Gjodžeku, a takvu zabavu Mustafa i ja nikada nismo pravili ni za svoje rođendane. Bilo je mnogo gostiju koji su se odlično zabavljali zajedno sa skoro svim članovima moje i muževljeve porodice. Za organizaciju događaja bila je zadužena žena koja nam je organizovala venčanje. Jaman je tog dana bio izuzetno miran i radostan, iako još ne razume o kakvoj vrsti slavlja je reč. Rano je otišao na spavanje pa se na kraju sve pretvorilo u zabavu za odrasle. Inače, u letnjem periodu najviše volim skijanje na vodi i plivanje, dok je Jaman počeo da se igra u pesku – prepričava Emina koja ne krije zadovoljstvo zbog poslovnih uspeha u Turskoj

Slikanje za modni brend Fabrika bilo je moje prvo veliko predstavljanje na turskom tržištu i medijska zainteresovanost za taj projekat izuzetno je velika. Mustafa, koji je za to vreme snimao reklamu za turski Telekom, nije bio sa mnom na konferenciji, a i želela sam da to sama uradim kako me u budućnosti  u Turskoj ne bi previše vezivali za supruga objašnjava pevačica i otkriva da ona i njeni najbliži nisu ugroženi zbog pojave svinjskog gripa, kao što su poslednjih dana pisali turski mediji.

Od virusa svinjskog gripa strahuje čitav svet, a ne samo moja porodica i ja. U turskim medijima objavljena je priča da je Mustafina tridesetšestogodišnja tetka, inače stjuardesa Turkish Airlinesa koja leti na dalekim relacijama, prva donela taj virus u zemlju. Tačno je da je ona zaražena u Hongkongu, ali ne i da je donela virus u Tursku jer je mnogo ljudi i pre toga bilo zaraženo. Ipak, takve informacije se u Turskoj prikrivaju, kao i u Srbiji. Mustafina tetka je izolovana u bolnici i mi se nismo videli s njom otkako se vratila sa Dalekog istoka. Svakodnevno se čujemo s njom telefonom i nakon sedmodnevnog lečenja, skoro je ozdravila –kaže Emina koja je u poslednje vreme najviše opterećena strahom od letenja, zbog kojeg će uskoro potražiti i stručnu pomoć.

Do pre pet godina nisam se plašila aviona, ali otkako sam postala majka, strah postaje sve veći. Razmišljam da potražim psihijatrijsku pomoć ukoliko se ispostavi da je to jedino rešenje za moj problem. Jedino kada letim sa svojim suprugom koji ume da pilotira, ne bojim se vazdušnog saobraćaja jer uz njega uspevam da suzbijem i najgore strahove – iskrena je Emina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

vargolan a ne vragolan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 990
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC Diamond
Evo skeniranog HELLO-a... Iskreno, Emi je prelepa, ali su fotografije u samom casopisu jako lose odradjene...

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

vargolan a ne vragolan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 990
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC Diamond

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 135
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 01:01:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.