Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 17:56:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 135
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Emina Jahovic  (Pročitano 829472 puta)
Hronicar svakodnevice

Изабери ПАРТИЗАН

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 925
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

vargolan a ne vragolan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 990
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC Diamond
Evo malo sam se igrao fotoshopa...

IP sačuvana
social share
Secanje nije uspomena vec trag osecanja!!!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dao bih joj da malo peva u moj mikrofon
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia e72 + 6630
dusa

« Poslednja izmena: 26. Maj 2007, 18:09:45 od sailor1 »
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

cool

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
Emina jahović bez tajne

mustafa i ja smo se upoznali krajem jula 2004. Godine na jednoj od najlepših bodrumskih plaža. . . Jednog sunčanog popodneva, opušteno leškarenje na suncu narušio je glas nepoznatog mladića. Bila sam zavaljena u ležaljci, sa vokmenom na ušima. Gotovo niotkuda, prišao mi je muškarac sa kačketom i upitao kakvu muziku slušam. Iako sam veoma neprijatna u takvim prepadačkim situacijama, ovog puta nisam burno reagovala.
ljubav na prvi pogled je moguća samo na plaži

ispred mene je stajao bezazleni mladić, bez mišića, kajli oko vrata i arogantnog stava. Videla sam interesantne oči, koje se ne mogu tek tako zaobići. . .

nisam imala pojma da je predamnom jedna od najvećih turskih muzičkih zvezda mustafa sandal.

on je mislio da se bavim manekenstvom. Međutim, otkrivši da nam je muzika zajedničko obeležje, vrlo brzo smo našli isti jezik.

nisam se odmah zaljubila. . . Dečka sa plaže želela sam samo za prijatelja, ali je zajednička večera sve promenila. Postojala je varijanta da odmah snimimo neku pesmu u duetu, ali smo uz sveće i vino brzo promenili mišljenje. Na večeri sam shvatila da on nije dečko za poslovnu saradnju. Nastavili smo da se družimo, pričamo, jer nikada u životu nisam ušla u vezu pre nego što sam mladića dobro upoznala. Osvajao me je malo-pomalo, i polako sam shvatila da se lagano zaljubljujem. Nekoliko dana kasnije, privatnim avionom smo leteli iz bodruma u drugo letovalište. Pošto se ja plašim aviona, opazio je strah u mojim očima, zagrlio me i prvi put poljubio.

početak naše romantične storije desio se upravo među oblacima. . .

naša ljubav je za mnoge na početku bila tajna, pa čak i za najbliže članove porodice. Kada je mustafa nastupao u jednom manjem gradiću, poslao je privatni avion u istambul po mene. Maskirala sam se i sa dve drugarice krenula put letovališta ajvaluk. Bilo je letnje vreme, a u publici se skupilo blizu 50. 000 ljudi. Nas tri smo stavile kačkete i maskirale se, da nas fotografi ne bi slikali.

međutim, negde na pola nastupa, mustafa se okrenuo ka meni u prvom redu i posvetio mi pesmu. Čitav minut je gledao u mene, kao da smo sami, a ne okruženi hiljadama ljudi unaokolo. Stampedo fotografa, snimatelja i novinara je pojurio ka meni, a ja sam pod policijskom pratnjom završila u obližnjoj stanici.

osećala sam se jako neprijatno i ne verujem da ću tu noć ikada zaboraviti. Moji nisu ni znali da sam uopšte na koncertu, već su verovali da sam kod kuće. Sve dnevne novine su objavile priču, tipa neotkriven identitet devojke mustfe sandala .

brat mirsad je dan kasnije stigao u istambul i u svim novinama video sestru, za koju je mislio da je na moru sa drugaricama. Nije mi više žao što sam ga lagala i krišom otišla na koncert.

nije mi to bilo prvi put da sam zbog ljubavi učinila neku ludost. U sedamnaestoj sam se zaljubila u četiri godine starijeg mladića, zbog kojeg sam pobegla od kuće i kasnije se udala za njega. Sećam se kad sam tek izašla iz bolnice, jer mi je pao hemoglobin, pa sam nedelju dana bila hospitalizovana. Aladin mi je bio prvi dečko u životu, a ja ranjiva i nežna. Trčkarao je oko mene, bio jako pažljiv i to mi se jako dopalo. Činilo mi se da mi daje ljubav celog sveta. Predložio je da pobegnemo od kuće i ja sam, nimalo ne razmišljajući, krenula s njim na more. Mama senija je to tragično doživela. Nije verovala da je njena kćerka u stanju da uradi takvu glupost. Iako sam se sutradan vratila kući, njegova porodica me je već proglasila snajom. Sve je bilo nezrelo, pa smo se nakon dva meseca razišli.

ma kako to u tom trenutku bilo tragično, takvo iskustvo mi je kasnije pomoglo u životu. Danas na to gledam sa simpatijama i smatram da ne postoji ništa loše u tome što me je neko hteo do kraja života. . .

gledajući iz ove perspektive, za aladina sam se udala prvenstveno iz ljubavi, a onda i iz nekog bunta protiv strogih patrijarhalnih okvira moje porodice.
retko su ga viđali sa devojkama

mustafa sandal se u turskim medijima dugo nije pojavljivao sa devojkom. . . Paparaci su se zato prosto utrkivali kako bi prvi fotografisali novi par. Zbog toga nikada nismo imali priliku da poput običnih ljudi šetamo prometnim ulicama, tržnim centrima, odemo u bioskop ili restoran.

nikada nisam težila da pored sebe imam poznatog muškarca. Oni su mi češće odbojni, nego što mi se dopadaju. Uvek su mi se sviđali umetnici, pesnici, slikari. . .

sa mustafom sam retko izlazila, što mi je strašno smetalo. U srbiji mi se dopada ležernost običnih ljudi kada sretnu nekog poznatog, dok u turskoj ljudi reaguju mnogo euforičnije. Kad te vide na televiziji, misle da si bog. U stanju su da te vuku za rukav i fizički zlostavljaju. Ne iz neke zle namere, ali ti je zbog toga prosto neprijatno i veoma se loše osećaš. Zato ti je uvek potrebno obezbeđenje, da te odbrani od kojekakvih nasrtljivaca.

iako su turski mediji na sve načine pokušavali da ovu ljubavnu priču čuju iz mojih usta, nikada im se nisam poverila. Razlog za to je dogovor koji sam sklopila sa mustafom, da se ne eksponiram u tamošnjoj javnosti. Imala sam mnogo poziva za razgovor i ponuda da se slikam za naslovne strane prestižnih časopisa. Modni magazin elle za tursko tržište nam je ponudio zajedničko slikanje, ali smo odbili. Meni nije potrebna popularnost preko mustafinog imena.

izabrala sam ga zato što je dobar čovek, a ne da bih mu se prilepila i prigrabila popularnost. I ranije sam imala prilike za promovisanje u turskoj, ali me to nije zanimalo.

mustafa je u turskim medijima u više navrata na sva zvona najavljivao naše venčanje, što mi nije bilo ni malo pravo, naročito što nas dvoje ranije nikada nismo razgovarali o toj temi.

posle nekoliko dana veze mi je jednostavno rekao: ti ćeš biti moja žena!

zbunila sam se i pitala se kako to može tako brzo da kaže. Meni je potrebno vreme da bih bilo šta na tu temu i pomislila.

kasnije sam ukapirala da je on to rekao iz neke svoje zrelosti, jer je dvanaest godina stariji od mene. Bilo je među nama nekih podudarnosti, pošto smo oboje pevači, u horoskopu jarčevi, sa identičnim podznakom, oboje pišemo levom rukom. . . Zanimale su nas iste stvari, joga, budizam, muzika. . .

mustafa je od samog početka naše veze verovao da sam za njega - jedina i prava.

prošao je i taj 31. Septembar, koji je u medijima obeležen kao dan venčanja, a ja se ipak nisam udala.

iako je u jednom trenutku delovalo kao da smo jedno drugom suđeni i da je samo pitanje godišnjeg doba kada ćemo se venčati, mustafa i ja smo iznenada okončali svoju romansu. Posle našeg raskida prestala sam da verujem čak i u najlepše bajke.
zagonetka marko mišković

emina pre i posle mustafe bila je potpuno različita osoba. Danas o bivšem dečku imam samo reči hvale. Bilo mi je strašno teško kada sam u jednim dnevnim novinama pročitala priču u kojoj se navodi da je mustafa sandal homoseksualac, i da smo raskinuli nakon što sam saznala da sam mu - paravan.

to su gluposti koje čak nisu ni simpatične, a on ih je ponajmanje zaslužio. Voleo je beograd, voleo je ovde da dođe, da izađe, prošeta, novinarima je uvek izlazio u susret. . .

mustafa i ja nismo raskinuli ni zbog moje veze sa drugim muškarcem, kao što se pisalo. Nisam žena od te sorte, niti ću ikada biti. Svaku svoju vezu obavezno sam završavala pre nego što sam počinjala novu.

poslednjih godinu dana mustafina i moja veza bila je strašno napeta. Svađali smo se i oko najmanjih sitnica. Ja sam sve češće dolazila u beograd i jednostavno, počeli smo da se udaljavamo. . .

prvi put smo raskinuli u oktobru prošle godine. Dva meseca se nismo ni čuli, ni videli. Mislim da su ta dva meseca i presudila, kada priča o marku miškoviću uopšte nije ni postojala.

nakon dva meseca, mustafa me je jedne večeri pozvao, rekavši mi da siđem ispred zgrade. Mislila sam da mi je nešto poslao, jer smo imali mnogo zajedničkih stvari. . .

međutim, ne. . . Došao je u beograd, samo zbog mene. Videvši ga, nisam mogla a da ga ne zagrlim. Pomirili smo se i zajedno otputovali u london.

vratila sam se potom kod brata u istambul. . . Na žalost, više ništa nije bilo kao pre. Mustafa me nikada nije sputavao u poslu kojim se bavim, on me je samo voleo. Tek danas ga potpuno razumem. . . Verovao je u moj talenat i često mi je govorio da je ubeđen da ću daleko dogurati, ali se toga u isto vreme i plašio.

želeo je da sa mnom osnuje porodicu. Međutim, mislio je da to neće biti porodica ako oboje krenemo na koncerte i turneje.

naše svađe postale su nepodnošljive. . . Opet smo raskinuli. Ovoga puta definitivno!
« Poslednja izmena: 26. Maj 2007, 19:28:21 od crni scorpion »
IP sačuvana
social share
oleeeeeee !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6120c
Mora da izlgleda ko Boginja cim je iz Novog Pazara.
Sta reci.....mala je......nebo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
ma, ne da je dobra riba nego je i transformers ... nekada...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
tykdeylku.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bog cuva Srbe,a sreca prati hrabre!!!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
Zastava Novi Sad,Srbija i Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6080
Pravo kazes!
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3704
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
Sta reci....usta ko kravlja p*****   Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 135
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 17:56:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.