Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 22:06:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Emancipovani muškarci u kući  (Pročitano 34415 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa vrisni, samo nemoj kada ti povucem stolicu da sednes pred celim restoranom (desilo mi se stvarno Smiley 1 )
Manji broj nego sto mislis  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Uglavnom je preterano moderan,urban,u kupatilu provodi vise vremena od prosecne zene,depilira grudi (a neki primerci i noge ) vece je zanovetalo i probirac od mene kad je ishrana u pitanju ,sav je nalickan i ulickan i ne sme da mu se dira kosa jer ce mu se pokvariti friz,ima vise kozmetike od mene.
Moze da ima jako dobar posao,ali i ne mora. Nema osecaj da treba da ponese kofere zeni (nek se pomuci sama ,i ja se mucim i radim ,ko je je.e),nema osecaj za druge osobe,sav je narcisoidan i posvecen sebi ,svom telu i poslu,ako nije gay onda u zeni vidi samo interes da sto lakse zivi i manje se oslanja na sopstvene snage ,nije mu neprijatno kad mu zena placa pice ili veceru.Od zene zahteva visoko obrazovanje ,a sam je polupismen..sve u svemu daleko mu lepa kuca . Smile

Zaboravila sam jos da kazem da on najbolje zna sta ja da obucem i sta mi stoji ,sta ne,koja boja ide uz moju licnost i pigment,zna da razlikuje materijale bolje od mene, uvek primeti kad sam se ofarbala ili fenirala i neku dlacicu koju nisam epilirala u brzini  Smile.Isto tako ti emancipirani uvek imaju neke kritike na oblacenje druge osobe tj nikad ti ne pustaju da se oblacis u saglasju sa svojim osecanjima vec uvek moras biti na nekom nivou (posranom).
Zar nije ovo opis iskompleksiranog metroseksualca?  Smile

Znači li to:
metroseksualac=emancipovan muškarac?  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Sta ti se desilo ? Ko je kome povukao stolicu i ko je vrisnuo ?

Citat
Zar nije ovo opis iskompleksiranog metroseksualca? 

Znači li to:
metroseksualac=emancipovan muškarac?

Moguce da je to isto .Ovo je ono sto ja dozivljavam ,e sad ,druge zene verovatno to drugacije dozilvljavaju i opisuju.Hajde ti opisi kako ti zamisljas em.muskarca  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jun 2009, 19:23:23 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Pazi ovako odvedem ja devojku na rucak (ne bih da se hvalim ali skup restoran, volim elegantno i dobro) i prvo je pocela da pravi problem kada sam otvorio vrata od kola, pa kada sam otvorio vrata restorana, ali kada sam joj povukao stolicu da sedne  Smile  "What da fuck do you think your doiiiiiiiiiiiing?  What the fuck is wrong with you?" toliko glasno je vrisnula da su nac culi u susednoj drzavi. ZNaci ja sam samo stajao, i nisam znao sta da kazem, a svi gledaju u mene kao da sam ubio nekoga  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Moguce da je to isto .Ovo je ono sto ja dozivljavam ,e sad ,druge zene verovatno to drugacije dozilvljavaju i opisuju.Hajde ti opisi kako ti zamisljas em.muskarca  Smile

Veruj mi da nemam pojma. Toliko su me zbunili ti ''in'' izrazi i klasifikacije, da više ne znam ni šta da mislim. Smiley

Meni taj emancipovani više vuče na nekog papučara, a njegova emancipovana ženka ga je takvim učinila.  Smile

IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Pazi ovako odvedem ja devojku na rucak (ne bih da se hvalim ali skup restoran, volim elegantno i dobro) i prvo je pocela da pravi problem kada sam otvorio vrata od kola, pa kada sam otvorio vrata restorana, ali kada sam joj povukao stolicu da sedne Smile "What da fuck do you think your doiiiiiiiiiiiing? What the fuck is wrong with you?" toliko glasno je vrisnula da su nac culi u susednoj drzavi. ZNaci ja sam samo stajao, i nisam znao sta da kazem, a svi gledaju u mene kao da sam ubio nekoga Smile

Iskreno ,ne volim ni ja da mi neko otvara vrata od auta i stana,sipa pice i pridrzava stolicu.Kaput moze da mi pridrzi jer i ja volim da ucinim isto ,ali ovo ostalo je totalno bespotrebno.Ja nekako vise volim da tu pomoc vidim  kad zaista zatreba nego na tim malim smesnim primerima.
Secam se da sam prosle zime izasla sa jednim advokatom i decko je isto tako postupao i ja sam mu rekla - ''Ajde ,necemo da se praavimo toliko kulturni -sigurna sam da ti stane auto na pola puta da bi me zamolio da malo poguram '' Smile..na sta se on totalno zbunio ,hahaha.Muskarci sve to rade iz nabolje namere ali ipak nije na odmet da skontaju tip zene kod koje to prolazi ,a koju izbija iz cipela. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Pazi ovako odvedem ja devojku na rucak (ne bih da se hvalim ali skup restoran, volim elegantno i dobro) i prvo je pocela da pravi problem kada sam otvorio vrata od kola, pa kada sam otvorio vrata restorana, ali kada sam joj povukao stolicu da sedne  Smile  "What da fuck do you think your doiiiiiiiiiiiing?  What the fuck is wrong with you?" toliko glasno je vrisnula da su nac culi u susednoj drzavi. ZNaci ja sam samo stajao, i nisam znao sta da kazem, a svi gledaju u mene kao da sam ubio nekoga  Smile

to je bre neka potochara  Smile Smile Smile     trebao si lepo i fino da napustish restoran i da je trajno i potpuno obrishesh iz operativne memorije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Reci mi samo jel vristala kad si hteo da platis racun ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Iskreno ,ne volim ni ja da mi neko otvara vrata od auta i stana,sipa pice i pridrzava stolicu.Kaput moze da mi pridrzi jer i ja volim da ucinim isto ,ali ovo ostalo je totalno bespotrebno.Ja nekako vise volim da tu pomoc vidim  kad zaista zatreba nego na tim malim smesnim primerima.
Secam se da sam prosle zime izasla sa jednim advokatom i decko je isto tako postupao i ja sam mu rekla - ''Ajde ,necemo da se praavimo toliko kulturni -sigurna sam da ti stane auto na pola puta da bi me zamolio da malo poguram '' ..na sta se on totalno zbunio ,hahaha.Muskarci sve to rade iz nabolje namere ali ipak nije na odmet da skontaju tip zene kod koje to prolazi ,a koju izbija iz cipela.

To je moj test, to radim uvek, da vidim sa kim imam posla. Ja sam dzentlmen, i umesto vristanja mogla je lepo da kaze, "Ovaj smanji malo Gentlmenstvo i sve ce biti ok." Ja sam tako vaspitan, jebiga, gde mi je oklop kad mi treba  Smile
Pazi ovako odvedem ja devojku na rucak (ne bih da se hvalim ali skup restoran, volim elegantno i dobro) i prvo je pocela da pravi problem kada sam otvorio vrata od kola, pa kada sam otvorio vrata restorana, ali kada sam joj povukao stolicu da sedne  Smile  "What da fuck do you think your doiiiiiiiiiiiing?  What the fuck is wrong with you?" toliko glasno je vrisnula da su nac culi u susednoj drzavi. ZNaci ja sam samo stajao, i nisam znao sta da kazem, a svi gledaju u mene kao da sam ubio nekoga  Smile

to je bre neka potochara  Smile Smile Smile     trebao si lepo i fino da napustish restoran i da je trajno i potpuno obrishesh iz operativne memorije  Smile
Napustili smo restoran, i odbacio sam je kuci (nisam toliki skot) ali zato njen broj je blokiran na mom phonu  Smile

Reci mi samo jel vristala kad si hteo da platis racun ?
Nismo dotle stigli  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Jos sedite u tom restoranu ? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 22:06:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.