Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 19:40:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Emancipovani muskarci ...?  (Pročitano 12157 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Cek cek - ko su bre oni a ko smo mi - ako se vec polarizujes prvo definisi strane. Otprilike svatih  - oni su neki ne-emancipovani a ti si emancipovan ali ne zelis da budes odbacen iz grupe pa se pretvaras i radis sve isto sto i oni. Pa izvini ali te to po gornjoj definiciji cini mnogo vise ne-emancipovanim od njih samih. Jedino ako opet ne povlacis neku paralelu tipa - emancipovan muskarac je moderan muskarac i obratno. Onda nisam siguran da koristimo pojam emancipacije na pravi nacin - sve mi se cini da se opet vracamo na temu "zene u kuhinji" (a  muskarci kod komsinice)  Smile Smile Dobro de - necemo vise o tome.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 761
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne, ne ... ja mislim emancipovani muskarac kuva rucak a zena se svrcka sa komsijom po mogustvu desetak godina mladjim od nje.

da ne spominjem da je komsija preplanuo, ravnog stomaka, sarmantan, obrazovan i sirokih pogleda na svet   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
A sta cemo ako je muz preplanuo, ravnog stomaka, sarmantan, obrazovan i sirokih pogleda na svet  a uz sve to i kuva rucak i trenira boks  Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 761
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
uhhh ... gde me nadje, ko bi odoleo tolikoj emancipaciji  Smile

i to sve u jednom muskarcu?? jedino mu ovaj boks bas i nije potreban  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Ih da je samo to = svira klavir, plete i veze, usisava i brise prasinu , mrzi fudbal, obozava klasicnu muziku, place kad cita Anu Karenjinu, - malo sam preterao a?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 761
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e, jesi preterao  Smile

verovao ili ne znam jednog koji svira violinu, super zigleda (misica taman koliko treba) krajnje sofisticiran itd, ali cak i u srednjim tridesetim se usled svoje velike "emotivnosti' zaljubljuje svaki cas i na svakom cosku ...

Ali je istina da nije 'tradicionalni' muskarac koji psuje, pljuje i kupa se sa mene na ustap  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Pitanje samo u koga (mislim zaljubljuje) - muskarce ili zene. To je vrlo bitno naglasiti na ovim diskusijama.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 761
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dobro si me podsetio, neki narod bi mogao da pomisli da emancipovan znaci nesto vrlo blisko sa homosexual  Smile

koliko ja znam zaljubljuje se u zene, ali nikad ne znas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 371
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Emancipovan muskarac mora da se kupa svaki dan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
Cek cek - ko su bre oni a ko smo mi - ako se vec polarizujes prvo definisi strane. Otprilike svatih  - oni su neki ne-emancipovani a ti si emancipovan ali ne zelis da budes odbacen iz grupe pa se pretvaras i radis sve isto sto i oni. Pa izvini ali te to po gornjoj definiciji cini mnogo vise ne-emancipovanim od njih samih. Jedino ako opet ne povlacis neku paralelu tipa - emancipovan muskarac je moderan muskarac i obratno. Onda nisam siguran da koristimo pojam emancipacije na pravi nacin - sve mi se cini da se opet vracamo na temu "zene u kuhinji" (a  muskarci kod komsinice)  Smile Smile Dobro de - necemo vise o tome.

pa gledaj sada je ispalo da sam dvolican!
nije tako..mislim ja jesam i sa njima(ne-emancipovanim ljudima)emancipovan,ali do nekle granice.
oni prozivaju zbog mnogo cega i ne smeta mi,ali te dave i onda kazes nesto sto njima odgovara neki komentar.tek toliko da ne daave..
a ako gledas gotovo da jedva ima ljudi koji su emancipovani...
vecina nas je emancipovana sa ljudima na koje moze da se osloni!
na primer...moj naj ortak je samnom kolko tolko emancipovan,ali mu ne pada na pamet da to kaze pred svojim drustvom(navijacima,i ostalim ne-emancipovanim ljudima)...
i sada kada sam sa njima(ne - eman. ) i kada sam iskern i ono sam sto sam(emancipovan) pocnu da mi se smeju i rugaju,a onda su oni emancipovani kada su u mom drustvu...vecina njih je navikla da sam takav i i ne prozivaju,ali ima onih koji jedva docekkaju da nesto kazem da se oni naprave "pametni" pa da me prozivaju...
milim ja ne mogu da kazem da li sam emancipovan(mislim da jesam),to mora da vam kaze neko drugi ko me dobro poznaje...
IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
It's Gonna fell real good.
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 19:40:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.