Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Apr 2024, 22:24:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Elven Legacy  (Pročitano 816 puta)
12. Jul 2009, 23:31:21
Moderator
Legenda foruma


Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Čini se da nije baš istina da se strategije na poteze više ne rade. Paradox se pobrinuo da dobijemo još jednu fantasy strategiju na poteze. I to jako dobru, što je vidljivo već nakon nekoliko misija. Paradox Inrteractive je poznat po naslovima kao što su Europa Universalis i Hearts of Iron, igrama koje su namenjene okorelim TBS fanovima. Ipak, ova igra nije kompleksna, to jest komplikovana kao prethodno navedeni naslovi, i menadžment se uglavnom svodi na dodeljivanje novih sposobnosti jedinicama i kupovinu novih. Posle raspoređivanja jedinica na terenu, možete početi s igrom.

Mape su podeljene na šestouglove, koji mogu biti prikazani na mapi ili ih možete po želji isključiti. Igra se na poteze i u igri imate na raspolaganju različite vrste jedinica s različitim naoružanjem i načinom delovanja. Primera radi, vazdušni brodovi su leteći jedrenjaci koji su odlični za izviđanja i otkrivanje neprijateljske pozicije, a mogu vrlo efikasno da bombarduju protivnika, iznad kojeg se "parkiraju". Jedinice sa strelama ili sličnim dalekometnim naoružanjem odlične su kao prethodnica za napad na neku jedinicu koju prvo želite da oslabite, da biste je onda napali nekom drugom jedinicom za blisku borbu.

Igra pomalo liči na Panzer General jer, pored hexova, ima slično rešeno i predviđanje gubitaka na obe strane pre napada i popunjavanje jedinica. Jednostavnim postavljanjem kursora iznad protivničke jedinice u oblačiću će se prikazati previđeni gubitak s vaše i protivničke strane. Jedinice možete poslati na odmor i na taj način ih obnoviti; ako su udaljene od protivnika, onda se obnavljaju do pune snage, a ako u blizini nije čista situacija, onda samo za nekoliko jedinica.

Ono što upada u oči prilikom igranja je pažnja koju su programeri posvetili detaljima. Sve jedinice su detaljno razrađene, i grafički i po svojim sposobnostima, ali je menadžment deo igre koji nije previše komplikovan i skoro da se može zanemariti ukoliko želite samo da ratujete i da se tako na najlakši način priviknete na samo igranje. Miš je u ovoj igri skoro svemoguć. Desnim tasterom okrećete mapu u svim smerovima, dok točkićima zumirate izabrani deo ekrana. Jedinice su prikazane tako da se na polju vidi samo jedna jedinica s prikazom iskustva i jačinom, dok se zumiranjem na ekranu prikazuje tačan broj vojnika u toj jedinici (primera radi, 7 od 10 mogućih), koji su prilično detaljno prikazani. Treba pomenuti i da 3D prikaz nimalo ne smeta preglednosti i igranju.

Grafika je solidna, dosta dobro napravljena ako se ima u vidu da se ne radi o nekom velikom i skupom projektu. Animacije su sigurno morale biti bolje, ali ipak smo navikli da Paradox izbacuje igre s kvalitetnim sadržajem i slabijim izgledom, što na kraju ne utiče na dobar ukupni utisak koji igra ostavlja na prosečnog i zahtevnijeg igrača. I ono najbolje je to što vas igra tera da idete dalje, bez obzira na to koliko ste dobro ili loše igrali, nešto slično kao kod igre H.A.W.X., a to je dosta retko u igrama. Ukoliko volite strategije ili likove iz fantasy svetova, ovu igru vam možemo preporučiti bez imalo griže savesti.


Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Apr 2024, 22:24:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.