Trenutno vreme je: 26. Maj 2013, 04:14:07
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Elma Sinanovic (Pročitano 24687 puta)
27. Avg 2005, 04:48:50
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ah tugo, tugo Sva su pica slaba nemocni lekari svakim danom gori kosmari u glavi sve mi lici na to nestacu polako tugo, tugo Ah, tugo, tugo odnela te voda pored mene zive sta ce njemu ona jedva disem ma pusti me vise tugo, tugo Desila se greska nasli su se skupa pacijent u krizi i druga krvna grupa sve se znalo al' mi tesko palo tugo, tugo Ah, tugo, tugo odnela te voda pored mene zive sta ce njemu ona jedva disem ma pusti me vise tugo, tugo
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bez mene dobro si Da budem kao pre i da u dusi se istope snegovi da te zaboravim proslosti ostavim trebace vekovi Ref. 2x A ti bez mene dobro si do Kosova ravno ti sve a ti bez mene dobro si ko da nemas secanje Ja nisam kao ti necu da srce mi drugome pripada da te zaboravim proslosti ostavim ne mogu nikada Ref. 2x Da gubim sada sve i da sa nama je zauvek gotovo da te zaboravim proslosti ostavim ljubav mi neda to Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Briga me Nek pobesne mora polude vulkani pozeli nek plamte nose uragani Nek pobesne mora polude vulkani pozeli nek plamte nose uragani Ref. Hej briga me sve nek nebo poplavi i tako cu umreti od ljubavi Hej briga me sve nek nebo poplavi i tako cu umreti od ljubavi Nek me kao zrtvu bogu zla prinesu pescane oluje na hridi odnesu Nek me kao zrtvu bogu zla prinesu pescane oluje na hridi odnesu Ref. Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Da me ne vara u njega sam se zaljubila na prvi pogled svoj i glavu sam izgubila dala zivot svoj vrlo brzo je postao centar sveta mog i sa mnom je ovladao kao nebom bog a kad mi nije tu mislim umrecu o boze samo da me ne vara to mi ne odgovara zbog njega sam poludela pristala na sve ma sta da mi zatrazi ne mogu reci ne
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Da te moze zameniti neko da odem od tebe sto puta sam htela al reci su reci a dela su dela ej da te moze zameniti neko ej vec bi sa njim pobegla daleko da se resim suza osetim slobodu sve odluke moje pale su u vodu bez tebe cu moci uzalud sam rekla jer sve sto sma rekla odma sam porekla
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dva prstena Bili smo kod zlatara gledali prstena dva mesto srece i zara sada sam tuzna ja Ref. Dva prstena, dva prstena dva svedoka nase srece na tvojoj i mojoj ruci biti nece Secam se rece zlataru otkljucaj brave sve biram zlato za zlato al zivot rece ne Ref. 2x Zapitam nekad sebe dal smo se voleli mi sta ce biti sa nama dodji i sapni mi Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dva vulkana Dva plamena jedne vatre bili smo nas dvoje bili smo nas dvoje svake vatre trag se zatre vreme cini svoje, vreme cini svoje Ref. 2x Dva vulkana mi smo bili vatre pogasili al jos ima nade niko ne zna kad vulkani mogu da prorade Na zgaristu srece nase pepeo se pusi pepeo se pusi ko da vojse projase tesko mi u dusi, tesko mi u dusi Ref. 2x Nek vetrovi tebi jave da sam vecno tvoja da sam vecno tvoja i da meni drustvo prave stara pisma tvoja, stara pisma tvoja Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ej kada bih znala sto istina dodje uvek posle prve case cega se to ostavljena srca tako plase sto istina dodje uvek kada suze pijem sto mi dodje kad mi do zivota nije ej kada bih samo znala gde sam dusu zakopala sada bih je tebi dala ko i mladost sto sam svuda ostavljala sto istina dodje uvek ko najteza kazna zasto srce zadnje svaku tajnu sazna sto istina dodje uvek kad mu je do snova pa mu neda da mu pridje svaka ljubav nova
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Elma Elma tako se zovem i pevam sad pesmu tuuuu pesmu najtuzniju zbog jednog momka nevernog Zbog lazne ljubaviiiii prolkinjem tu sudbinu ljubav svoju iskrenu al ipak ja molim gaaaa Ostani sad, volim te ja ljubi moje usne vrele kao zar ostani sad ne zelim kraj sebe nocas dajem tebi na dar Ostani sad, volim te ja ljubi moje usne vrele kao zar ostani sad ne zelim kraj sebe nocas dajem tebi na dar Elma tako se zovem i igram sad igru tuu igru najtuznijuuu Zbog jednog oka varljivog zbog lazne ljubaviiii proklinjem tu sudbinu ljubav svoiju iskrenu al ipak ja molim gaaa.. Ostani sad, volim te ja ljubi moje usne vrele kao zar ostani sad ne zelim kraj sebe nocas dajem tebi na dar Ostani sad, volim te ja ljubi moje usne vrele kao zar ostani sad ne zelim kraj sebe nocas dajem tebi na dar
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Hajde pridji I sto nece niko mogu ja i to iz inata tebi, iz inata njoj gledaj, samo gledaj imas i u sta ne vidja se cesto zena kao ja Opasna i nezna i otrov i med minut kao vatra drugi kao led Ref. Hajde pridji ko ce, neka sudi te su usne Bogom dane da ih bas ja ljubim I sto nece niko napravicu ja preko vrelog gvozdja golih stopala gledaj, samo gledaj videces rodjena sam da ti zivot promenim Opasna i nezna i otrov i med minut kao vatra drugi kao led Ref. Opasna i nezna i otrov i med minut kao vatra drugi kao led Ref. Hajde pridji jer te oci tvoje opile su, zavele su ovo srce moje
Trenutno vreme je: 26. Maj 2013, 04:14:07
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .