Trenutno vreme je: 17. Maj 2022, 16:54:36
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Ella B (Pročitano 31878 puta)
24. Avg 2005, 03:29:05
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ajkula Cinio si sa mnom sta si hteo kidao me deo po deo al' zbog takve grube greske tvoje teski dani tebi predstoje Ubedjena sa mnom gotovo je celjusti si propustio svoje i zbog takve grube greske tvoje teski dani tebi prestoje Ref. Ajkulo sa ljudskim likom sveticu ti se sa uzitkom bicu tvoja nocna mora ajkula od tebe gora Grabio si sve pred sobom mleo ali mene nisi smeo igrao si sa mnom igre grube al' na meni ti slomices zube
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bole stare rane (duet Halid Muslimovic) Na dvije strane svijeta mi smo krivi nismo ne znam gdje si tek ponekad stigne pismo Pominju te svi jarani to su bili lijepi dani pored Drine setali smo A nad belim gradom crne kise padaju jos nam se parkovi i klupe nadaju Pominju te svi drugari kazu da je s nama stari da nam pesmom srce ozari Ref. 2x Bole stare rane, pozdravi jarane prol(j)ece je u mom kraju meni laste ne p(j)evaju pesme sve na tebe secaju Svirajte mi pjesme nase dajte case pijem jer se lijepi snovi pokidase Da si barem pored mene da ne ljubim druge zene da mi vratis uspomene A na moje usne tuga pecat udara posle tebe samo mi se ona udvara Da si barem pored mene da ne ljubis druge zene da mi srce vise ne vene Ref. 4x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Daj mi ovu noc Nisam te nikad imala mada sam tvoja bila davno sam kraj naslutila jer tvoje su usne skrivale da su o drugoj snivale al' su te oci izdale Ne moras mene, duso sutra ni prepoznati al' u srcu mom ces ostati Ref. Daj mi ovu noc za sve moje noci buduce kad gubim te da zivim bar od nje Daj mi ovu noc za sve moje noci buduce kad nemam te da zivim bar od nje Boli mi kao nikad pre jer tako brzo svanuce tragovi tvoji nestace
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Drugarice Sto mi nisi za njega ranije rekla ne bi suza potekla ne bi se stvorio ovaj razdor u nama to i ovde nas slama Nisam imala sa njime nikad nista ja tebi bih prvoj rekla sve moja drugarice, moja drugarice Ref. On je tvoj i tu prestaje sva nasa prica, nasa prica zivot svoj dala bih tebi a ne jednog mladica i da je jedini Svi su znali da delimo srecu i tugu uvek jedna uz drugu medju nama je stalno sve iskreno bilo ne znam sta se to zbilo
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ginis Za mojim stolom stolice dve su jedna za mene, druga za bol za drugim stolom ona ga ljubi ne tako davno bio je moj Sklonite molim sve sto se lomi jer vise necu izdrzati prvo sto mi pod ruku dodje ka njima ce poleteti Ref. Rodjen je, sa greskom on na srcu vara me i novi rekord pravi sigurno mogo bi da se proslavi Rodjen je, za ginisovu knjigu rekorda jer niko nikog tako nevara on se nepretvara Ljubavna scena oni se ljube neka im neko kaze, stop da sam tu scenu htela da gledam otisla bi u bioskop Sklonite molim sve sto se lomi jer vise necu izdrzati prvo sto mi pod ruku dodje ka njima ce poleteti Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Gori Pomozite mi ljudi Ja ne znam sta mi je Ovako nikada se nisam Osecala rannije U glavi mi je neko ludilo Sta me je to snazno sta mi se dogodilo Pijem kafu preslatku jer zivot gorak je Meni treba metak ali svaki corak je Refren: Jer gori, gori kao buktinja Ovo ludo srce u grudima Koji je nece da me spasi Da dodje i ovaj pozar da ugasi Pomozite mi ljudi puske uzmite Nadjite ga vratite ga druge mu zabranite Koliko kosta pare ne zalim Da me ljubi da me mazi da me ozeni
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Gubim dah Uvek sam korak do dna sa tobom bila i gorke case sam suza s tobom pila al osmeh nacrtam ja da bi tugu od ljudi skrila Moja nevolja si i moja kazna poklona prepun je stan a dusa prazna ti si ljubavni klos al srce zadrhti jos mada te predobro zna Ref. Gubim dah, kao strah te predosecam prolazis celim telom to osecam Srce mi moje ti davno zarobio nista dao a moje si sve ti dobio Uvek sam bila tu kada lose krene i cekala dok si skupljao poene kada te ostave svi onda se tesi pored mene Moja nevolja si i moja kazna poklona prepun je stan a dusa prazna ti si ljubavni klos al srce zadrhti jos mada te predobro zna Ref. 4x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Idi Muka mi je, u glavi vrti mi se Ni kapi nisam popila, dovoljno sam videla On drugu ljubi Neka me neko pridrzi, haos da ne napravim Obe mi ruke vezite, ili od mene bezite Ako poludim Refren: Idi, idi nema vremena Usne tvoje sad na drugim bolje stoje Idi, idi odlazim i ja Drugome da leci rane moje Idi, idi nema vremena prekasno je za nas kako stvare stoje Idi, idi odlazim i ja idi bolje je bolje, bolje za oboje Konobar na racun moj, po casu otrova im daj Bolje da sebe presude, nego da im sudim ja
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Igracka Jutro je, ja opet sama budim se te oci da zaboravim jos uvek trudim se al' ne ide, ne ide Bio bi na filmskom platnu prvi ti kad glumis mi da sve dobro je mozda tebi je Ref. A ja, ja sam tvoja igracka sporedna sam uloga, pa da, pa da, a ti dobro si odglumio da si me zavoleo, Oskar si zasluzio
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Kazna bozija Ujutru kad se probudim strasno pozelim da te zagrlim a evo vec je godina kako te sudbina odnela Ref. Sve ratove sam dobila sve sam na svetu postala kraljica medju zvezdama a zeljna sam te ostala Tudje sam muke mucila tudje sam tuge tesila kazni me, Boze, kazni me sto sam toliko gresila Ponekad mi se ucini tu si u mojoj mekoj postelji al' znam da nema nacina prosla je citava godina Ref.
Trenutno vreme je: 17. Maj 2022, 16:54:36
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .