Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eliminator opasnih i štetnih zračenja  (Pročitano 978 puta)
17. Nov 2013, 18:33:02
Ucesnik diskusija

Titov omladinac u penziji

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 79
Zastava Smederevo
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung 
Rastuća zabrinutost naroda zbog opasnog i štetnog zračenja – na čemu su neki zgrnuli lepe pare – navela me da i sam konstruišem jedan eliminator. Namenjen je stambenim i radnim prostorijama. Načelno je dovoljan jedan za ceo stan ili poslovni prostor ali se može postaviti i više komada. Nije pogodan za putovanja. Zaštitiće ipak i svakog ko se vrati u stan ako je bio neprekidno odsutan manje od 99 godina. (Oni koji su neprekidno odsutni 99 i više godina imuni su na sve pa im posebna zaštita nije neophodna.)
 U svetu se prodaje sve i svašta – naravno za velike pare. Kod nas je cena „zaštitnika“ u vidu priveska od oko 40 do malo više od 200 evra.
Moj eliminator može svako sam da napravi. Ko ga želi a ne zna, ili nema uslove, da ga napravi sam, može ga dobiti od mene besplatno. Jedino mora doći po njega jer ne šaljem poštom. (Pakovanje bi bilo preskupo.)
Tvrdim da je moj eliminator efikasniji od bilo kojeg u svetu – ili je bar jednako efikasan! Ukoliko bilo ko pokaže i jedan eliminator koji je efikasniji od moga odmah ću ga kupiti i pokloniti nalazaču!
Neki eliminatori imaju atest što ovaj zaista zvanično nema. Upozoravam potencijalne korisnike da atesti koje izdaju naše zvanične institucije nisu dokaz da nešto funkcioniše nego samo da je bezopasno za ljudsku upotrebu. Mislim da je očigledno da je i moj eliminator bezopasan za ljudsku upotrebu pa mu zvaničan atest i ne treba.
Slike u ovom prilogu pokazuju izgled eliminatora a kada se budem ponovo javio ovde objasniću i kako radi. Da bi se stekao pojam o veličini eliminatora, papir iza eliminatora je uobičajenog A4 formata. (297 mm x 210 mm)

Uploaded with ImageShack.us

« Poslednja izmena: 17. Nov 2013, 19:52:11 od DiplomiraniDuduk »
IP sačuvana
social share
Umetnost življenja je u tome da se svemu nađe prava mera!
"Danas je ludo vreme! Ko nije lud - taj nije normalan!"
Pametan čovek uzima reč zato što ima šta da kaže a budala zato što ima pravo da govori!
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Meni moja kapa od aluminijumske folije završava posao. Gde god da sam uvek sam 100 % zaštićen od raznoraznih prirodnih i veštačkih zraka svih mogućih i nemogućih frekvencija.
Ako ima zainteresovanih napraviću im kapu po posledjoj modi. Cena sitnica 50€ + poštanski troškovi.
Važna napomena: jednom kad se stavi kapa nesme da se skida, čak ni kad se kupa. U suprotnom gubi svoju učinkovitost.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
a meni kurton u novcaniku cuva glavu..i skroz dobro funkcionise...kad ga metnem na vicgla...
samo eto sto moram sedmicno da kupim po jedan novi..jer onaj potrosim...tj zaprljam...jednom sedmicno Smile
i sasvim mogu da tvrdim ...da zaustavja sve vrste spermatozoida malih golim oko nevidjivih...i radaioaktivnih i onih ne... Smile Smile Smile

elimnator opasnih cestica i zracenja ne postoji....ne postoje ni detektori dostupni civilima..i sve oko toga je prevara...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 79
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung 
elimnator opasnih cestica i zracenja ne postoji....ne postoje ni detektori dostupni civilima..i sve oko toga je prevara...
Pošto mnogi na tome zaradiše bogatstvo hoću da pružim priliku i onim sa malo para da besplatno dođu do efikasnijeg ili jednako efikasnog eliminatora.  Smile
« Poslednja izmena: 17. Nov 2013, 20:15:13 od DiplomiraniDuduk »
IP sačuvana
social share
Pametan čovek uzima reč zato što ima šta da kaže a budala zato što ima pravo da govori!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 79
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung 
Kako se izrađuje vidi se sa slike. Malo deblja žica, najbolje čelična, savije se i veže tako da osnova obrazuje krug. Materijal za vezivanje nije presudan, upotrebio sam bakarnu žicu ali može i bilo šta drugo - važno je da je osnova čvrsta.
Krug je prečnika oko 20 cm, kosi komadi oko 25 do 27 cm, duži vodoravni delovi oko 15 do 20 cm, a kraći oko 1 do 2 cm.

Zašto radi ne mogu da odgovorim jer takav odgovor ne postoji ni za jedan od postojećih zaštitnika - kako god da se zovu.

Mogu da opišem samo kako radi:
Preko eliminatora se razapne jedna najlonska kesa kao na slici. U nju se bacaju otpaci. Eliminator prikuplja sva štetna zračenja, usmerava ih na otpatke i tu ih uništava. Uveče skinete kesu sa eliminatora i bacite je u kontejner.
Stan je čist od otpadaka i bezbedan pošto su sva zračenja uništena, a nema opasnosti ni za deponiju!

« Poslednja izmena: 20. Nov 2013, 22:28:12 od DiplomiraniDuduk »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.141 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.