Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:38:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Đelić-Bez viza u EU 2009  (Pročitano 10404 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Kakva zamena teza. Taj kriminalni milje o kome govoris je stvorio nakazni rezim Slobodana Milosevica, a Djindjic je hteo ne hteo morao da uzme u obzir taj faktor koji je do juce grmeo i sevao celom Srbijom.

Koliko je bilo pljuvanja oko privatizacije secerana, Smederevske zelezare a danas su to uspesne firme koje vise nisu na drzavnoj sisi. Nase banke je unistila Borka Vucic, Zlatan Perucic i cela ona stara garda koja je javno protezirala Dafinu i Jezdu kojima je narod totalno opljackan. Od tada je srpsko bankarstvo prestalo da postoji.

Djiki je platio svoju povezanost sa kriminalcima . hteo je da unisti kriminal u Srbiji i oni koje je do juce stitio zabise mu nekoliko metaka .
Zasto niko drugi nije mogao da kupi secerane za 3-5 evra ? pa i ja sam u to vreme imao bar toliko -nadam se i ti. ALi nismo bili u tom okruzenju-ja nisam  aza tebe ne znam . Ko bi dopustio da se stvarno proda secerana za 3  evra ?
Sto se tice sartida i njegove privatizacije-seti se koliko su Nemci ulozili u Sartid na Djikijevo nagovaranje a onda za*eb i prodat Sartid Amerima. Ko se opekao ? I tu tezu uzmi u obzir zasto je Djiki pokojni !

Pronanaliziraj koja je bankarska grupoacija vise pokrala Srpski narod - Jezda, dafina, Borka Vucic Zlatan perucic ili druga opcija savremenih, skolovanih bankara _Vojvoda od M banke, Dinkic, Jelasic   i ostali iz gej 17+ silni bankarski experti ?
Vidi vreme u kome je koja grupacija radila . Pogledaj koliko afera ima za jedne a koliko za druge . Demokratski bankari ispadose ipak skolovaniji za drpanje para ali za sbe i svoje dzepove- toliko su "sposobni" da su im provizije i zarade u bankama i po 11-15 miliona evra za 2-3 godine rada.
Gde to ima u sveetu-sem u Srbiji ? Pa i vlasnici banaka ne verujem da imaju tolike plate za taj period >
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
Citat
Pronanaliziraj koja je bankarska grupoacija vise pokrala Srpski narod - Jezda, dafina, Borka Vucic Zlatan perucic ili druga opcija savremenih, skolovanih bankara _Vojvoda od M banke, Dinkic, Jelasic   i ostali iz gej 17+ silni bankarski experti ?

Za ove druge ne može se reći da su direktno krali , ali su zato lepo dobili provizije
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Kakva zamena teza. Taj kriminalni milje o kome govoris je stvorio nakazni rezim Slobodana Milosevica, a Djindjic je hteo ne hteo morao da uzme u obzir taj faktor koji je do juce grmeo i sevao celom Srbijom.

Koliko je bilo pljuvanja oko privatizacije secerana, Smederevske zelezare a danas su to uspesne firme koje vise nisu na drzavnoj sisi. Nase banke je unistila Borka Vucic, Zlatan Perucic i cela ona stara garda koja je javno protezirala Dafinu i Jezdu kojima je narod totalno opljackan. Od tada je srpsko bankarstvo prestalo da postoji.

Djiki je platio svoju povezanost sa kriminalcima . hteo je da unisti kriminal u Srbiji i oni koje je do juce stitio zabise mu nekoliko metaka .
Zasto niko drugi nije mogao da kupi secerane za 3-5 evra ? pa i ja sam u to vreme imao bar toliko -nadam se i ti. ALi nismo bili u tom okruzenju-ja nisam  aza tebe ne znam . Ko bi dopustio da se stvarno proda secerana za 3  evra ?
Sto se tice sartida i njegove privatizacije-seti se koliko su Nemci ulozili u Sartid na Djikijevo nagovaranje a onda za*eb i prodat Sartid Amerima. Ko se opekao ? I tu tezu uzmi u obzir zasto je Djiki pokojni !

Vidi vreme u kome je koja grupacija radila . Pogledaj koliko afera ima za jedne a koliko za druge . Demokratski bankari ispadose ipak skolovaniji za drpanje para ali za sbe i svoje dzepove- toliko su "sposobni" da su im provizije i zarade u bankama i po 11-15 miliona evra za 2-3 godine rada.
Gde to ima u sveetu-sem u Srbiji ? Pa i vlasnici banaka ne verujem da imaju tolike plate za taj period >

Nesuvislo poredjenje. Djelic je vodio ogranak druge po velicini evropske bankarske grupacije u Srbiji. To sto je na tom mestu imao lepu platu nije ni na koji nacin osiromasilo gradjane Srbije.

Za razliku od toga ono sto su radili Milosevicevi ljudi jeste bila organizovana drzavna pljacka kroz Dafinu, Jezdu i famozni zajam za privredni preporod Srbije (koji je koriscen zapravo za rat)

@Markoski,
Prica o provizijama je samo prica i za nju nema validnih dokaza vec samo rekla kazala. Dafinu, Jezdu i zajam su ljudi osetili po svom novcaniku. Kao i staru deviznu stednju koju je Milosevic jednostavno ukrao od gradjana Srbije.
« Poslednja izmena: 14. Jun 2007, 22:32:29 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Eto do cega nas je doveo Djindjic, Djelic, Zivkovic...
ne.
oni se trude da udjemo u EU, a ti i tvoji rade suprotno, rade sve da rumunija i dalje ide napred ekonomski a mi da slabimo.

vlada koju podrzvaju ljudi koji su narucivali ubistva nije demokratska.
vlada koja trazi podrsku ljudi koji su pljackali gradjane preko dafine i lagali narod preko RTS-a i koji su izvojevali pobede nad NATOom nije demokratska!
Stvarno je demokratska vlada ciji je premijer plato glavom prisam i previse prisam odnos sa kriminalnim miljeom Srbije. Dok su mu trebali tu je sa njim ali kada je pokusao da ih za*ebe onda metak. cao Djiki- ne moze se niko zezati sa "casnim ljudima" i "biznismenima" ciji je biznis belo .
Dafina, Jezda su mala deca za ove DOS- manilijese bankare - Vojvodu od banke, Dinkica, Labusa(koji netragom nesta iz politke posle silnih afera i objavljivanja pronalazenja novca sa Kipra- a novac nikad vrace) koji sakrise aferu Nacionalne stedionice- privatna banka sa 52 % drzavnog kapitala(Dinkic) . neverovatne price- gde su silne pare od inostrane pomoci Srbiji od 2001. godine ? da li mislis da smo maloumni da verujemo i zutima i geju 17 + , neobavestenoj stranci i ostalim DOS-malijama, bebi Popvicu, Dusanu Mihajlovcu,......?????
Covece koliko li si ti naivan ili verujes kao malo dete u sve sta ti se kaze .
Vize ce nam biti date na kasicicu- jednog lepog dana. Posto vidim da gotivis zute, mozda ces pre ostalih dobiti vizu za EU-tamo samo tebe cekaju otvorenog srca i rasirenih ruku.
Boze,boze koja bajka od cika Vojvode.
pa da i sve Mladice, Karadzice i ,.... prosledimo u hag nema nista od viza za Srbe -genocidan su narod i nisu "demokrate" kao "evropejci" iz EU .
moraces da naucis srpski, jer te trenutno pola ne razumem...

samo me zanim asta je to protivzakonito Djelic uradio i kako je ostetio Srbiju?
za djinkica znam, vidim da ga pominjes, on nas je sjebao prosle godine skoro koliko sloba i DSS...

Smile Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
Citat
oni se trude da udjemo u EU, a ti i tvoji rade suprotno, rade sve da rumunija i dalje ide napred ekonomski a mi da slabimo.
A šta ti i pojednici imate protiv Rumuna . Radi se o daleko progresivnijoj i solidarnijoj zemlji od nas . To što ti i pojedine termit srbende ne možete da podneste da je jedna zemlja čijih je i po 50000 ljudi godišnje radilo u Srbiji i to za vreme najgorih vremena u Eu , dokaz je opet vaše sopstvene ironije .
Zemlja u kojoj je vladao najtotalitarniji režim u Evropi posle drugog sv.rata , zemlja koja je bila rasadnik gladi , zemlja sa najvećim procentom obolelih od HIV-a , uspela je da ujedini svoje snage , ka zajedničkom cilju , a to je da živi bolje . Izlaz je bilo otvaranje zemlje prema svetu , potpuno raskidanje sa bivšim režimom , i postepeno stabilizovanje makroekonomskih prilika .
Elem , jedna intersantna činjenica i poređenje . Čaučeskuu je isto pretilo međunarodno suđenje zbog genocida i etničkog čišćenja koje je vršio prema etničkim zajednicama , najviše Mađarima . Ali isti ti Rumuni , nisu hteli kao mi , prodajmo Evropi Miloševića , nek mu sude drugi , a ne narod . Naprotiv , narod Rumunije surovo je kaznio one koje su , terorišući ga 25 godina , doveli na rub propasti .
Ako ti i pojedinci zaista takvom pričom mislite da zavređujete neki kvalitet , grdno se varate . Okrenite se malo samima sebi , a ne gledajte druge i ne očekujte od drugih da vam na tacni donesu , ono što zajedno , kao aktivni činioci u zemlji treba da postignete . Ništa Rumunije nije ekonomski jača od nas , niti treba da nam bude u ekonomskom pogledu uzor , ali u nekim stvarima o kojima sam gore pisao , da .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Rumuni su jedna od retkih debilnih nacija koja je na tako varvarski nacin ubila svog predsednika drzave!

Sreca da je kod nas 5. oktobra bilo dovoljno razuma (Kostunica) da se tako nesto ne desi u BG!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Eto do cega nas je doveo Djindjic, Djelic, Zivkovic...
ne.

Zivkovic hahahahhahahahhahah ahahahahhahhahahhahhahahhahahhahhahhah  Smile Smile Smile Smile Smile
Zivkovic nas hteo da uvede u EU hahahhahahahhahahhahhahhahahhahhahahhahhahhahahhahha  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Znas zasto se smejem znam coveka licno, ziveli smo u istom komsiluku do pre neku godinu dok se nije skinuo sa premijerske funkcije, igrali basket zajedno cesto pricali. Ako je on htao da vodi srbiju u EU onda si ti stvarno Marko Kraljevic Smile

Hahhahhahahhahhahha jods ne mogu da prekinem da se smejem zajebo te je Zile samo tako akosi mu poverovao da je hteo d ate vodi u EU hahhahahhaha
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
Meni je drug iz Niša , rekao mi je za Živkovića da je držao neku menjačnicu , te da mu je kurs australijskog dolara menjao za brintansku funtu .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
To nije tacno veruj mi kada pokrenete temu o njemu i ostalima u smilsu otisli su drugovi najeli se napili ja cu ispricati celu pricu i odgovoriti na sva pitanja vezano za njega koje znam i za razdvojimo istne i zablude jer sam ja bio svedok milion puta u bus-u kada ga ogovaraju i pricaju da vozi kola od 20.000DM u ono vreme a on je vozio Peugeot 405 karavan koji nije kostao vise od 7000DM. Nego da ne idemo u off nije on tema!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@ Kraljevic Mrko najveci zastitinik i branilac Ds-a a pogotovu Vojvode od banke. Niko , sem Kraljevica Marka,  ne zna sta je to Miki Maus ucinio pozitivmo. Nikada nije pokrao nista a pogotovu je "supre uradio" reforme u Rusiji, Poljskoj, pa dosao u Srbiju da prosipa pamet .
Stvarno mislim da si toliko zaljubljen u Bozu derikozu - pa ozeni ga kada ti se toliko svidja, slobodan je Boki.Ha,ha,ha,...
Bas sam se nasekirao sto ga toliko branis.
Inace za mene vise vredi avlijaner koji brani svoje dvoriste nego Vojvoda od banke koji samo laje a ne vidim neki napredak u njegovom radu- ima ga na njegovom racunu a za Srbiju- pa ko je *ebe ( tako se ponasa na politickoj sceni-puna mu usta Srbije a sve jalovo sto uradi).
Vize nam nece omoguciti Miki Maus i njegova politka. Mozda ce izrucenje svih ljudi koji su bili na ratistima zadovoljiti nedobebanu Karlicu pa ce pasti na derikozin "sarm" i dati nam vize.Kada Hag bude gusce naseljen Srbima nego neki gradovi u samoj Srbiji onda ce biti bolje - to je politika zutih.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:38:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.