Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Elektronska cigareta-je li neko probao?  (Pročitano 125575 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
To mu dodje nešto kao fetiš..jer, vremenom će ti se izgubiti volja za starim tretiranim cigaretama a osetićeš i zdravstvene pomake u vidu kondicije, pojačanog ukusa i mirisa pa ne vidim razloga za višegodišnjim korišćenjem e cigareta.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Citat
Iskreno, i ona je pomogla da ne zapalim 5h dok sam je koristio. ALI - nema prekidac vec radi samo na uvlacenje
shvatam da se najjeftinija vuče, kako dim izlazi iz te s prekidačem ? da li se isti tako vuče, samo lakše ide ili kako ?

Citat
Uvece mi je stigla ova Ego-C e-pljuga (9.000 din) sa dve tecnosti/arome italijanskog proizvodjaca Flavour Art.
gde si naručio ? (ako je spam salji pp) da li ima negde da se kupi ali da nije onlajn ?

Citat
Ova jucerasnja aroma (Shade) vrhunska, bas jaka aroma i blago udara grlo.
od čega zavisi jačina udara u grlo ? od mg ili vrste ulja ? ili nešto treće ?

Citat
Staje 1ml tecnost, pa od ucestalosti zavisi i trajanje.
jel ti trajalo ceo dan ?

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
HTC One
Citat
To mu dodje nešto kao fetiš..jer, vremenom će ti se izgubiti volja za starim tretiranim cigaretama a osetićeš i zdravstvene pomake u vidu kondicije, pojačanog ukusa i mirisa pa ne vidim razloga za višegodišnjim korišćenjem e cigareta.

Pazi, i da je fetis bolji je od klasicnih. Citam iskustva judi, ima onih koji su pomocu EC ostavili skroz svaki vid pusenja (pa i taj), a ima onih koji su zamenii klasicne sa elektronskim.

Klasicna cigareta ima nikotin plus amonijak i katran plus preko 500 supstanci od kojih bar 2/3 kancerogenih. Ovde imas samo i jedino nikotin, koji nije ni blizu opasan koliko mesavina iz cigarete. Nikotin je jedino pretnja (opet individualno) po krvotok i krvne sudove, nije malo ali ni blizu celom konglomeratu mogucih bolesti od klasicnih.

A i nikotin kao takav se ostavlja milion puta lakse, jer su bas amonijak i katran ono sto je smestilo cigarete na drugo mesto po stepenu zavisnosti, iza heroina a ispred kokaina.

Poenta cele price - EC pomaze da se ostave klasicne, milion puta manje stetne i milion puta se one lakse ostave.

@gotago, ako se premisljas da ti skratim muka - uzimaj. Pronadji moje diskusije na forumu o pusenju, ja sam se upirao iz petnih zila da branim pusace i pusenje, jer ja jednostavno obozavam da pusim. Probao da ostavim par puta sa raznim cudima i uvek sam mislio na pljuge i morao sam da ih krijem... ali uvek su u glavi, u mislima... sa ovim evo treci dan ne pomisljam na njih, bukvalno. Stoje mi u kuci, na polici, prolazim pored njih i ne pada mi na pamet da ih uzmem.

Ironija, nasao sam tako dobru aromu za EC da uzivam u njoj i danas sam bas rekao da ne postoji pljuga koja moze da se poredi sa ovako dobrim ukusom.

Citat
shvatam da se najjeftinija vuče, kako dim izlazi iz te s prekidačem ? da li se isti tako vuče, samo lakše ide ili kako ?

Ne znam ni kako radi ta najjeftinija, mislim na mehanizam. Kod ove moje ti prekidacem aktiviras bateriju koja aktivira "glavu" cigarete, odnosno grejac. Grejac zagreva tecnost i tako se oslobadja aroma i dim/para. Prekidac sluzi da bi se baterija koristila samo po potrebi i da nije stalno aktivirana da greje tecnost i stvara dim.

Za vucenje - sa onom dobijes zauske ne bi li dobio vise arome i dima. Ovde je to sasvim druga prica. Stisnes dugme i grejac vec stvara dim... samo vuces lagano, kao pljugu mozda i lakse... nista napor, nista cimanje, najnormalnije povuces i uzivas.

Razlika izmedju ove jednokratne i ove dugorocne je kao izmedju trotineta i bolida formule 1.

Citat
gde si naručio ? (ako je spam salji pp) da li ima negde da se kupi ali da nije onlajn ?

Nemaju u zvanicnoj prodaji kod nas Joyetech-ovi proizvodi. Kupio sam od decka koji se bavi uvozom i prodajom njihove opreme (kompleti, delovi, rezervna i dodatna oprema, arome), na preporuku. A na jednom forumu gde inace obitava ima pohvale od gomile ljudi kojima je prodao EC i koji i dalje od njega nabavljaju arome. Mogu da ti dam broj telefona ako si zainteresovan, decko je iz Beograda, kod starog Merkatora. Kad smo trebali da se nadjemo i kad je skontao da treba da dodjem busom, rekao je da sedim gde sam i da ce on doci. Dodatno me je kupio tim gestom koji je realno sitnica. Jednostavno je decko poslovan i korektan, nema greske.

Citat
od čega zavisi jačina udara u grlo ? od mg ili vrste ulja ? ili nešto treće ?

To ne moze ukratko, ja sam citao i citao. U najkracem - od arome, od kolicine nikotina, ali i od kvaliteta EC kao i tipa nastavka i grejaca. Npr. imas za ovu moju pljugu nastavak tip A i tip B. Sa jednim se stvara manje dima, hladniji je dim, manje se trosi tecnosti i baterije. Sa drugim vise i topliji dim, vise trosi tecnost i bateriju. A takodje zavisi i od grejaca koji kupis, imas LR (low resistance) i RR (regular resistance), pa i to utice na odnos dim/toplota/utrosak arome/utrosak baterije.

Citat
jel ti trajalo ceo dan ?

Juce da, danas 1,5 tank (1,5ml) otisao jer sam bas pario i pario. Aroma je vrhunska.  Smile

Pazi, racunam da mi u najgorem scenariju treba 2 tanka dnevno (bas najgorem da je ne ispustam iz usta bukvalno) a to je 2ml. Znaci maksimum 60ml mesecno. Obzirom da je 10ml 300 dinara to izadje 1.800 mesecno. Ja toliko kada kupujem klasicne pljuge potrosim za tacno 5 dana. Em je zdravije em je trosak smesan.

Ako te zanima jos nesto, slobodno pitaj.
« Poslednja izmena: 26. Apr 2012, 22:03:41 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
znam za forum, nemam vremena ni koncentracije da ga citam. koji je nik-nejm tom clanu ?

nisam ja neki pusac, meni treba za oslobadjanje od stresova posle kung fu verbalnih sukoba sa drzavnim sluzbenicima. nikotin moze da bude i nula mg, mislim da je katran ono sto mi prija. treba mi nesto sto kad napustim instituciju  pa povucem, da "rasturi" grlo i pluca. nesto kao prvi dim prve jutarnje cigarete na prazan stomak.

citah na jednom bajkerskom forumu da je mentol aroma dobra za to ? sta ti mislis koja je naj udarnija u TH-metrima  Smile

i sta mislis, gledah na brzinu, ima dve vrste ulja, za jednu je kao dokazano u americi da unistava viruse kod upale pluca, da li je to istina ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
HTC One
Citat
nisam ja neki pusac, meni treba za oslobadjanje od stresova posle kung fu verbalnih sukoba sa drzavnim sluzbenicima. nikotin moze da bude i nula mg, mislim da je katran ono sto mi prija. treba mi nesto sto kad napustim instituciju  pa povucem, da "rasturi" grlo i pluca. nesto kao prvi dim prve jutarnje cigarete na prazan stomak.

Ma ne verujem da je katran, on samo vezuje sve ostale sastojke u jedan dim.

Citat
citah na jednom bajkerskom forumu da je mentol aroma dobra za to ? sta ti mislis koja je naj udarnija u TH-metrima 

E to vec ne znam, i sam sam tek poceo. To kada nadjes malo vremena pitaj na tom forumu, odgovorice ti vec neko. Ako u medjuvremenu saznam, javljam.

Citat
i sta mislis, gledah na brzinu, ima dve vrste ulja, za jednu je kao dokazano u americi da unistava viruse kod upale pluca, da li je to istina ?

To je valjda ona PG baza, citao sam nesto o tome. Sluzi navodno kao sterilizator vazduha od virusa i bakterija. Mrzi me sad da trazim, stavicu sutra malo podataka o sastavu tih aroma/tecnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
vidi sta ima osim mentola. izgore mi jezik od mentola.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Pa nije valjda da duvaš mentol? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2

Pa nije valjda da duvaš mentol? Smile Smile

ma jok  Smile  jedem neke veoma jake mentol bombone koje imaju taj udar na disajne organe.
ali jezik zato ... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ma dobro bombone. Ali cigarete što imaju više ukusa, to su gore i opasnije  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
pa valjda. cim ima ukus, ima i neki emulgator.
ne znam kakvi li su virdžinija i tobako  Smile   oni kao nemaju arome.
mada, mozda bi mi od tih ne aromatizovanih odgovarali, ne znam tacno kako se zovu, kubanska cigara ili oni za lulu.
sad ce raner da se naduvava ovih dana pa ce da javlja utiske.  Smile 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.