Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Elektronska cigareta-je li neko probao?  (Pročitano 125345 puta)
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Ja imam najbolju "Nicolets" i daje dosta dima ,mora da bude puna baterija da bi radila kako treba .
Medjutim danas sam cuo da ne postoji nikakva regulacija to jest organ za kontrolisanje ovih cigareta ,
tako da ima puno onih koji su cisti otrov i prve zrtve su se pocele pojavljivati.
Ljudi se zale na neprestan kasalj ,bol u grudima i bol oko srca ?
Takodje posto je cist nikotin ukus u ustima moze biti gorak .
A takodje je i nacin i intezitet sa kojim ljudi povlace dim jedan za drugim unutra da bi dobili zeljeni efekt .
Isto je kao kod kanabisa ,kad bi se pusio normalno kao cigareta bio bi manje stetan .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
HTC One
Uz sve postovaje, odakle ti sve te potpuno neproverene informacije? Ne znam sta si i gde cuo, ali postoje jasne informacije, ne bavi se govorkanjima.  Smile

Citat
Medjutim danas sam cuo da ne postoji nikakva regulacija to jest organ za kontrolisanje ovih cigareta ,
tako da ima puno onih koji su cisti otrov i prve zrtve su se pocele pojavljivati.
Ljudi se zale na neprestan kasalj ,bol u grudima i bol oko srca ?

Nema sta da se kontrolise cigareta, radi se o aparatu. Imas bateriju i atomizer/kliromizer/kartomizer (kako god, razlika je u nijansama)... u atomizer sipas nikotinsku tecnost, atomizer zasrafis na bateriju, baterija zagreva tecnost u atomizeru i oslobadja se para koju inhaliras... po principu vode koju zagrevas na ringli i dobijas paru prilikom prokuvavanja.

Tecnost treba da se kontrolise, njen sastav. Malo mi je cudno da u sredjenim drzavama koje za sve zivo imaju propratne deklaracije neko moze da ti proda macku u dzaku. Pa i kod nas svaka tecnost koja dolazi na trziste mora da se atestira i dobije odobrenje (ne racunajuci tecnost kod kineza koji provlace sve zivo preko granice bez ikakvog prijavljivanja).

To o "zrtvama" je definitivno samo buva, bar su tzv. "vaperske" zajednice sirom sveta ogromne i postoji sasvim dovolljan broj redovnih korisnika kao relevantan uzorak za pracenje uticaja i eventualnih nuspojava.

Citat
Takodje posto je cist nikotin ukus u ustima moze biti gorak .

Sta je cist nikotin?  Smile Cista nikotinska tecnost je 1000 miligrama po mililitru, posle inhaliranja nikotina te koncentracije morali bi da te prevezu sto pre do cika doktora... i da se nadaju da ti mogu pomoci. Tecnosti za elektronske cigarete su u rasponu 0-24mg/ml nikotina.

Citat
A takodje je i nacin i intezitet sa kojim ljudi povlace dim jedan za drugim unutra da bi dobili zeljeni efekt .
Isto je kao kod kanabisa ,kad bi se pusio normalno kao cigareta bio bi manje stetan .

Ni ovo nije tacno, odnosno nije uopste tacno da je potrebno na taj nacin inhalirati da bi se dobio efekat. Istina je da postoje tzv. "chain vapers", odnosno ljudi kojima iz nekog meni nepoznatog razloga pricinjava zadovoljstvo da kaleme dim na dim (iako se radi o pari a ne o dimu). Ali to sto neko nesto radi, ne znaci da je pravilo niti neophodno. Na e-cig se najnormalnije uzima dim, uzmes i povuces, nije to nikakva astro-fizika.

Citat
Ja imam najbolju "Nicolets" i daje dosta dima

Prvi put cujem za ovu elektronski cigaretu. Ne bih znao da li je najbolja, ali obzirom da sve to pratim, da jeste sigurno bih cuo za nju. Daj neku informaciju o njoj, proizvodjacu, neku sliku. Bas da se upoznam sa nekim novim proizovodm iako sam mislio da znam svaki.  Smile

Citat
mora da bude puna baterija da bi radila kako treba .

I ovde dolazimo do ranije pomenute price o kvalitetu i sta ko prodaje. Ako ti baterija radi kako treba samo kad je puna (pod pretpostavkom da mislis sveze napunjena, prazna baterija tesko da moze da radi  Smile), onda je to baterija koja nema regulaciju... ili ima ali veoma losu. Kvalitetna baterija sa regulacijom napona zadrzava iste performanse bez obzira da li je sveze napunjena ili minut pred praznjenjem i osecaj prilikom konzumiranja je isti od prvog do poslednjeg "dima".

kupio sam najeftiniju umbrella za manje zahtevne pusace;

Sve si sam rekao... umbrella  Smile

Eto, jos jedna stvar koju rade - servisiraju jednokratan proizvod.  Smile Da, moze da se ocisti, ljudi to rade sami, nadjes na youtube gomilu klipova kako se to radi... ali je smesno da ti firma koja se bavi prodajom bavi servisiranjem onoga sto oni dobiju kao jednokratni proizovd... drugo je sto se ljudi dovijaju u privatnoj reziji sto podrzavam.

Ajde stavi sliku te cigarete "za manje zahtevne pusace", bas bih voleo da vidim sta su ti dali. Ne postoji cigareta za manje ili vise zahtevne pusace, postoji razlika u jacini/trajanju baterije, kvalitetu atomizera i njegovoj zapremini. Ostalo su prazne price.
« Poslednja izmena: 29. Jan 2013, 08:02:09 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 

Kako bre Nisi cuo za  Nicolites  E lite , pa oni su bile prve i original ?
One su najbolje koje postoje na svetskom trzistu danas .
Oni drze glavni  monopol sirom sveta  u Americi ,Britaniji ,Novom Zelandu, Australiji i Kanadi ,
Moja prijateljica ih je prodavala pre tri godine po £45 za starter pak sad su vise nego duplo jeftinije .

Evo sad su poceli sa ovim jednoupotrebnim minijaturama .
A takodje pored obicnog tabaco i mentol ukusa rade takodje i tresnju .

Electronic Cigarette, E Cigarette, Electric Cigarette - Nicolites

www.nicolitesonline.co.uk/
Electronic Cigarette, the safer smoking alternative from Nicolites. Our E Cigarette brand is the most recognised Electric Cigarette product within the UK.
Nicolites - Stockists - Cartomisers - About Nicolites

Nicolites
www.nicolitesonline.co.uk/shop/
Nicolites Rechargeable Electronic Cigarette Starter Kit. £19.99. 3 x Tobacco ...

Electronic Cigarettes, E-cigarette, Electric Cigarette | Nicolites
www.nicolites.com/
No Tar, No Tobacco, No Ash, No Smell; Sign No second hand smoke only water vapor; Sign Smoke anywhere, Bars, Airports, Offices; Sign Over 60% cheaper ...

Electronic Cigarette

It’s getting harder and harder to find places where smoking is permitted. In addition, there are over 4000 known noxious and toxic substances in tobacco smoke, such as carbon monoxide and arsenic. So, why are you still smoking? Like many people, you’re probably worried about experiencing unpleasant withdrawal symptoms if you stop smoking. Like others, you may smoke cigarettes because you’re nervous or anxious, and you find their use sometimes has a calming effect. Some women believe that if they stop smoking, they’ll gain weight. The fact remains though, that it’s not the cigarette that’s addictive, it’s the nicotine in cigarettes that causes those uncomfortable cravings. So, you might be interested to know that there’s a perfectly safe way to get that same nicotine “hit” without risking your health by smoking cigarettes.
 Read on to learn about a revolutionary device called the Nicolite electronic cigarette that will allow you to satisfy your craving for nicotine any time, any place, and in a way that’s both healthy and socially acceptable.

About Nicolites Electric Cigarette Range

Nicolites Electronic Cigarette range was first launched in 2007. They feature an innovative design that offers smokers a true alternative that’s cleaner, safer and healthier. An E Cigarette, as it is also called, contains no tobacco whatsoever. Although their tip glows a realistic red colour, they do not require fire or flame. Because they are not lit tobacco products, e cigs are in no way subject to the smoking ban. This means you’re free to use your electric cigarette wherever you wish, safe in the knowledge that it’s perfectly legal! Many users have found that using an e cigarette is much more socially acceptable. There’s no unpleasant smoke odor and no smoky residue accumulates on your walls and furnishings — or in your hair or on your skin. Have you ever noticed that heavy smokers have stains on their fingers and teeth? With Nicolite, there’s none of that.

Click here to read more about the health and other benefits of our Electric Cigarette.
 E Cigarette – More About us.

The E Cigarette has helped countless smokers live healthier lives and save money as well. Electronic cigarettes can be as much as 75% cheaper. Why is this so? It’s because once you acquire a Nicolite starter kit, you only need to buy affordable replacement nicotine “cartomisers,” as they’re known. A cartomiser is a miniature electronic component that contains a cartridge of liquid nicotine and a vaporising mechanism. A single cartomiser is equivalent to about 20 conventional tobacco cigarettes but costs much less. Cartomisers come in varying strength, so it’s easy to choose one that matches the amount of nicotine you’re getting from conventional cigarettes. If you prefer menthol, that’s available as well.

Nicolite Electronic Cigarette – The Health Benefits

Among the 4000 known harmful chemicals, toxins and substances contained in tobacco smoke are at least 25 that are carcinogenic (cancer-causing). The tar in tobacco smoke accumulates in the lungs as a sticky, brownish-yellow deposit that is a leading cause debilitating pulmonary diseases like emphysema. By using an Electronic Cigarette, you’re completely removing all the health risks associated with tobacco. The only substance contained in e cigs is purified nicotine that’s in no way carcinogenic. Once you’ve made the switch to e cigs, we’re willing to bet that you’ll have more energy and stamina and certainly have put yourself on the road to better overall health. Although we can’t make specific medical claims, a quick search on the Internet should help convince you that choosing Nicolite is a healthier choice.
 Click here to read more about the science behind our E-cigs.

Nicolites Feature the Newest Technology

It’s important to note that Nicolites use the most up to date Electric Cigarette technology. Where as other Electronic Cigarette companies use old 3 piece models that are known to be associated with poor quality and leaking issues, Nicolites products adopt cartomiser technology. Essentially our Electric Cigarette is a 2 piece product. While other E Cigarette companies sell separate atomisers (heating devices), we don’t. Our customers don’t have to continually invest in these, as every time you change your cartomiser, you are essentially using a brand new heating element. Years of testing and feedback from our customers have confirmed that with our new cartomiser technology our Electric Cigarette is the most efficient, reliable E Cigarette on the market today. Cartomisers come in packs of 3, each one equivalent to 20 individual traditional cigarettes. the way tobacco cigarettes do. Our Nicolite Electric Cigarette starter kit contains a lithium rechargeable battery, a USB charger and two high strength (16mg) cartomisers. Thereafter cartomisers come in varying strengths and flavours, so it’s easy to select the one that’s right for you…

About The Nicotine E Cigarette Range

Any cigarette smoker will testify to the fact that there’s more to this powerful addiction than simply nicotine cravings. The very act of smoking gives the user significant oral gratification. Nicolites electronic cigarette offers an authentic simulation of the smoking experience. When the user inhales, vaporised nicotine passes into the lungs. When the user exhales, it’s just a harmless vapour that’s mostly water. Yet, the user experiences all the actions associated with using tobacco cigarettes, which means that choosing Nicolite means a higher chance of success.

Why not visit our online shop today to start a healthier lifestyle?
 Choose the right Electronic Cigarette for you. Why not visit our online shop today to start a healthier lifestyle?

Nicolites is ranked 4.85 out of 5. Based on 2873 user reviews.
« Poslednja izmena: 29. Jan 2013, 20:46:00 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
HTC One
Nije ni cudo sto nisam cuo za njih, ovo spada u kategoriju e-cigareta koju vise skoro pa niko ne koristi. Razlog je taj sto baterija ima nekorisnu malu automoniju/kapacitet, tankovi su zapreminski mali i performanske koje taj kompletic daje nikako ne mogu zadovoljiti ozbiljnije potrebe.

Takva e-cigareta ovde kosta nekih 1.400 dinara. Jacina baterije je nekih 140-150mAh, sto znaci da ako izdrzi sat ipo aktivnog koristenja- super. Ona nema ni priblizne performanske za razliku od, da se tako izrazim, ozbiljnijih e-cigareta.

Najkvalitetnije cigarete standardnog ranga su Joyetech - http://www.joyetech.com/ odnosno identicna firma samo za americko trziste poznata pod nazivom Ovale http://www.ovaleusa.com/

Da ne navlacim ovde gomilu slika, evo samo dve iz mog manjeg dela arsenala.  Smile

Na slikama (s leva na desno) Joyetech eCab, Joyetech eGo-C, Joyetech eGo-C Upgrade 650mAh baterija sa Vision V2 kliromizerom, Joyetech eGo-T2 Upgrade 650mah baterija sa C4 kliromizerom, Joyetech eGo-C Twist 1000mAh baterija sa C4 kliromizerom i Joyetech eGo-T2 MOD sa baterijom od 2600mAh i Kanger T2/CC kliromizerom. Verovatno je sad sve jasnije.  Smile Smile Smile

Tek na ovakvim proizvodima mozes da osetis prave performanse. Ono sto je najvaznije je to da baterija traje sasvim dovoljno da preguras dan bez konstantnog punjenja (Twist moze ceo dan, MOD i 3 dana) i izlazni napon koji daje je isti od pocetka do kraja, sto nije slucaj sa e-cig koju si naveo jer ona sa praznjenjem gubi na izlaznom naponu te ona vec na pola baterije (sto je posle nekih pola sata) daje lose performanse koje nikako ne mogu zadovoljiti zamenu za cigaretom. Sto je najvaznije, izlazni napon ne sme biti manji od bar 3.3v da bi se imao osecaj pusenja. dosta no-name baterija ili ovih sto vizuelno kopiraju prave imaju ili maskimum tu voltazu ili manju. Ove sa slika idu od 3.3v pa do 6v, u zavisnosti od modela... neke imaju opciju promenjive voltaze pa sam stelujes koliko zelis dok ne nadjes ono sto tebi najvise odgovara.

I evo cisto poredjenja radi, najmanja iz arsenala (Joyetech eCab) u poredjenju sa Dunhill cigaretom:

A imas i neke da kazem posebne elektronske cigarete koje su vise stvar hobija, ali su tek tuk performanse (kao i cene) klasa za sebe.
« Poslednja izmena: 30. Jan 2013, 01:53:53 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
HTC One
Da ne mesam komentare, posto su dve odvojene price.

Kako bre Nisi cuo za  Nicolites  E lite , pa oni su bile prve i original ?

Smile

"History and Concept
The electronic cigarette was first developed with a registered patent, in April 2003 by SBT Co. Ltd., a Beijing based company, which is now controlled by the Golden Dragon Group Ltd. In 2004, Ruyan took over the project to further develop the emerging technology. Ruyan officially absorbed SBT Co. Ltd. and their name was changed to SBT RUYAN Technology & Development Co., Ltd. Already in May 2004, Ruyan sold the first electronic cigarette in China. In its first 3 years of production, SBT RUYAN saw steady increases in sales, from $13 million HKD ($1.7 million USD) in 2004 to $136 million HKD ($17 million USD) in 2005, and $286 million HKD ($37 million USD) in 2006.[7]"

Ali ako zagrebemo dalje u proslost:

"I posted this the other day, but there was a much earlier patent than the 1991 date.BT Patents for E cigarettes 1991
Patents - Developing 'Smoke-Free' Cigarettes - NYTimes.com
Interesting story from 1991
Patents; Developing 'Smoke-Free' Cigarettes
By Edmund L. Andrews
Published: November 2, 1991
WASHINGTON— In what may portend a new attempt to sell "smoke free"...

A ako bas hocemo da cepidlacimo:

"New Invention of 1963: The Smokeless Non-Tobacco Cigarette
Written by Instead Electronic Cigarettes Posted November 7, 2009 at 11:12 am Many people wonder about who actually invented the electronic cigarette. Most don’t know, while others would claim it is Hon Lik from China. But in 1963, Herbert A. Gilbert filed his patent on a smokeless non-tobacco cigarette. Two years later his patent was accepted. The whole patent issue becomes somewhat complicated when you consider new technology and different designs, but what is clear is that 46 years ago Herbert submitted the idea of a smokeless cigarette to the United States Patent Office."

http://www.e-cig.org/2009/11/07/new-invention-of-1963-the-smokeless-non-tobacco-cigarette/

Smile Smile Smile

Takodje tvrdnja da su najpopularnije i najzastupljenije ne pije bas vodu, sto nema mnogo veze sa temom, bar je informativnog karaktera i moze nekome dobro doci.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Izvini ne znam ne razumem koliko je to 1400 dinara ?
Pocetno pakovanje sa baterijom ,USB punjacem i dva filtera kosta £20  
Meni baterija traje na nicolites traje po dva dana povucem desetak puta u toku dana po 20 dimova .
i to na poslu ,Jacinu koristim od 16 mg imam jos 4 kutije sa po tri filtera ,Jedna kutija sa tri filtera kosta £7
Svaki filter je jednak 60 cigareta . Zelim posle njih da predjem na 11 mg probao sam jednu vise mi odgovara .
USB imam na lap topu i na I phone punjacu tako da nebi imao problem i da baterija oslabi .

400 stotine hiljada ljudi ovde u Britaniji prosle godine 2012 preslo na ovu cigaretu .
Postoje druge u vrlo malim kolicinama ali nisu uopste toliko zastupljene .

Kakve bre ozbiljnije potrebe sa elektricnom cigaretom ,jel se ti to zezas ?
Ja volim da pusim kanabis uglavnom skunk ,bar nesto znaci ,
ako ikada budu napravili elektricnu cigaretu sa THC umesto nikotina molim te javi mi .

« Poslednja izmena: 30. Jan 2013, 02:20:19 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
HTC One
Pa ti uzmes dimova dnevno koliko ja uz kafu.  Smile Ne bas toliko, ali sigurno pola od toga. Mada, ja sam uz jutranju kafu umeo da stucem po 6-10 cigareta, zavisi koliko vremena imam da uzivam u kafi lagano.Zato i ne mozes da shvatis potrebe za pouzdanom opremom. A stvarno nemam nameru da nosim stalno punjac sa sobom i punim svako malo cigaru na svakom cosku.  Smile

Svi korisnici e-cig koje poznajem (a broj je poprilican) koriste minimum 3ml tecnosti dnevno. Ovaj kertridz je zapremine 0.4ml sto znaci da ti za 3ml treba 7.5 kertridza dnevno.  A racunaj koliko ti traje baterija u odnosu na jedan kertridz, pa onda izracunaj koliko je to punjenja za 7.5 komada.

Ako je taj filter jednak 60 cigareta ja cu da pojedem celo taj komplet i jos cu da ti dam 20 funti za novi. Kakvih bre 60 cigareta.  Smile Smile Smile

1.400 dinara je nekih 10.5 funti, dobija se bas to sto si rekao, baterija, dva liltera i USB.
« Poslednja izmena: 30. Jan 2013, 02:25:42 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
ja moram ovako neŠto da kupim

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
HTC One
Ne zaleci se, prvo probaj klasicnu e-cigaretu. Pa ako vidis da ces se zadrzati, onda se odluci o nekom modu. Ovo je kombinacija nase proizvodnje (Ergo pravi lik iz Vojvodine), a Bulli je nemacki rebuildable atomizer... odnosno, pravi ga nemacki turcin.  Smile

Mada je i on vec poprilicno zastareo, tek sad ima neverovatne opreme, i funkcionalne i lepe.

Ja sam sebe castio sa ovim, na klipu je recenzija UFS tanka sa atomizerom, ali se vidi i baterijski mod koji sam uzeo u kompletu:

Evo i samog baterijskog moda:

Ali, s obzirom da je ovo iznad mehanicki mod (konstantni napon koji zavisi od baterije), uzeo sam i VV (variable volt) baterijski mod na kome sam podesavas napon:

A narucio sam i jedan prelepi atomizer koji se mogao nabaviti samo na preorder-u i cija ce se prva serija pojaviti u martu:

Kao sto se da primetiti, meni je ovo osim ostavljanja cigareta (zdravlje) ujedno postalo i veoma lep hobi.

I tako...  Smile

« Poslednja izmena: 30. Jan 2013, 02:58:46 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
ma mislio sam na nešto modifikovano, a ne baš na onaj model.

jel postoji neki mod napravljen kao privezak za ključeve ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.