Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:28:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Elder Scrolls V Skyrim  (Pročitano 164773 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mislim da je 81  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Sony 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49724
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Skyrim DLC-ovi uskoro na PC-u i PS-u 3

Bethesda otkriva da uskoro namjeravaju objaviti nove dodatne sadržaje za Skyrim na PC-u i PlayStationu 3.

Bethesda je putem twittera kratko poručila da se spremaju objaviti nove dodatne sadržaje za Skyrim na PC-u i PlayStationu 3. Vrlo vjerojatno su prvenstveno mislili na PlayStation 3 na kojemu do sada nisu objavljeni DLC-ovi Dawnguard i Hearthfire. Oba DLC-a su prvo izašla na Xboxu 360, a nekih mjesec dana kasnije i na PC-u.

Idući DLC za Skyrim je nazvan Dragonborn, a na Xboxu 360 bi trebao izaći početkom idućeg mjeseca. Kao što je poznato iz najavnog trailera, DLC Dragonborn će nam vjerojatno napokon omogućiti da zajašemo nekog od zmajeva, te svijet Skyrima proučimo i iz ptičje perspektive.
Viktor Krištić

Izvor: Bug.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Sad mi nešto pade na pamet. Pre izlaska igre, obeća li su da ćemo moći da oživimo pile i onda da imamo zombi pile koje nam nosi jaja.
Šta bi sa tim?
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49724
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Skyrim Dragonborn DLC - idemo u Morrowind

Skorašnji DLC za Skyrim nas ipak vodi u Morrowind, točnije na otok Solstheim, te nekolicinu drugih lokacija prijašnjeg nastavka serijala

Procurilo je nekoliko novih glasina o idućem DLC-u, odnosno ekspanziji za Skyrim. Već smo čuli da ćemo moći jahati na zmajevima, no sada se čini da ćemo na njihovim leđima moći odletiti i do provincije Morrowind. Točnije, put nas vodi na otok Solstheim, kojega će se sjetiti igrači Morrowind ekspanzije Bloodmoon.

Procjenjuje se da je novu kampanju DLC-a Dragonborn moguće završiti za nekih desetak sati, no naravno taj broj drastično raste ako se uzme u obzir dodatno istraživanje i lutanje novim prostranstvima. Dragonborn već ovoga tjedna stiže na Xbox 360. Na žalost, još uvijek nije potvrđeno kada ga možemo očekivati na PC-u i PlayStationu 3.
Viktor Krištić

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ko drugome jamu kopa sam u Nju Orleans

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 80
Zastava Niksic
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Koji je zadnji krekovan patch Skyrima? Bez ovog nastavka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49724
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
Skyrim DLC-ovi ipak na PlayStationu 3

Bethesda je objavila da će se Dragonborn, Hearthfire i Dawnguard DLC-ovi za Skyrim u veljači pojaviti na PlayStationu 3

Sva tri do sada izdana Skyrim DLC-a ipak stižu na PlayStation 3 i to već tijekom idućeg mjeseca - objavila je Bethesda na svom službenom blogu. Prvi će na redu biti Dragonborn, a slijedit će ga Hearthfire nekoliko dana kasnije te Dawnguard prije kraja mjeseca.

Sudbina DLC-ova na Sonyevoj platformi bila je upitna nakon što je Bethesda objavila da su se prilikom prebacivanja Dawnguarda na PlayStation 3 susreli s iznimno složenim tehničkim problemima za koje nisu sigurni da ih mogu riješiti.

Ipak, za sve je ispalo prilično dobro pa će vlasnici PlayStation 3 verzije ipak dobiti svoj dodatni sadržaj i to po 50% nižoj cijeni za vrijeme prvog tjedna prodaje svakog pojedinačnog DLC-a.

Da ne ostane sve na konzolašima Bethesda je objavila i da će Dragonborn, do sada dostupan samo igračima na Xboxu 360, PC igračima biti dostupan od 5. februara.
Daniel Lučić

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
SonyEricsson K610i
Posle poduže odiseje, konačno sam prešao glavni quest. Lepo iskustvo...  Smile

Samo jedna stvar: premlatiti na mrtvo ime sve one koji su radili na globalnoj mapi.  Smile To je ubedljivo najgori segment igre... kao da je Sheogorath umešao svoje prste u produkciju i hteo da izludi igrače skoro beskorisnom i nepreglednom mapom...  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jan 2013, 22:46:47 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49724
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
Novi HD Pack za Skyrim

Novi paket tekstura visoke rezolucije obuhvata originalnu igru, kao i sve do sada objavljene dodatke uključujući Dragonborn

Ekipa Bethesde je na svom blogu objavila kako se na Steamu pojavio nadograđeni HD paket za njihov The Elder Scrolls V: Skyrim.

Kao i ranije, čitava stvar je besplatna, a osim tekstura visoke rezolucije za originalni Skyrim, nova verzija donosi poboljšanu grafiku u dodacima Dawnguard, Hearthfire i svježe objavljenom Dragonbornu.

Autori upozoravaju da igrači prije samog downloada i instalacije moraju biti sigurni da je njihova kanta debelo iznad preporučenih sistemskih zahtjeva Skyrima, te da i oni koji već imaju raniji HD Pack moraju biti spremni na skidanje nadogradnje teške nemalih 4,7 GB.
Damir Radešić

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Umalo da me ubede da je ponovo instaliram.

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:28:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.