Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 20:42:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Elder Scrolls V Skyrim  (Pročitano 164820 puta)
Ucesnik diskusija

Ko drugome jamu kopa sam u Nju Orleans

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 80
Zastava Niksic
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Jeli neko imao problem da nece da mu storuje stvari. Pritisnem R i nista se ne desava. Vidim desava se to ne bas rijetko. Pa ako neko zna kako da rijesim problem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ko drugome jamu kopa sam u Nju Orleans

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 80
Zastava Niksic
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Jeli neko imao problem da nece da mu storuje stvari. Pritisnem R i nista se ne desava. Vidim, desava se to ne bas rijetko. Pa ako neko zna kako da rijesim problem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49727
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
PC i PS3 - zaboravite na Dawnguard

Zbogom vampiri i vukodlaci. Prva ekspanzija Skyrima nazvana Dawnguard trenutno nije u planu za PlayStation 3 i PC

Skyrim je poprilično omiljen na svim platformama, no čini se da Xbox 360 definitivno postaje pravo mjesto za uživanje u novim sadržajima. Naime, Pete Hines iz Bethesde poručuje da DLC Dawnguard za sada ne treba očekivati na PlayStationu 3 i PC-u, te da ostaje rezerviran za Skyrim na Xboxu 360.

Dawnguard je na Xboxu 360 izašao krajem lipnja, a na PC-u i PS-u 3 smo ga očekivali krajem ovog mjeseca. Međutim, čini se da Dawnguard na ostalim platformama možda neće ni izaći. Pete Hines je otkrio da stvari zapravo nisu tako crne, no da će vlasnici Skyrima na PC-u i PlayStationu 3 ipak još neko vrijeme morati provesti bez DLC-a Dawnguard.

Viktor Krištić

Izvor: Bug.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
PC i PS3 - zaboravite na Dawnguard

Zbogom vampiri i vukodlaci. Prva ekspanzija Skyrima nazvana Dawnguard trenutno nije u planu za PlayStation 3 i PC

Skyrim je poprilično omiljen na svim platformama, no čini se da Xbox 360 definitivno postaje pravo mjesto za uživanje u novim sadržajima. Naime, Pete Hines iz Bethesde poručuje da DLC Dawnguard za sada ne treba očekivati na PlayStationu 3 i PC-u, te da ostaje rezerviran za Skyrim na Xboxu 360.

Dawnguard je na Xboxu 360 izašao krajem lipnja, a na PC-u i PS-u 3 smo ga očekivali krajem ovog mjeseca. Međutim, čini se da Dawnguard na ostalim platformama možda neće ni izaći. Pete Hines je otkrio da stvari zapravo nisu tako crne, no da će vlasnici Skyrima na PC-u i PlayStationu 3 ipak još neko vrijeme morati provesti bez DLC-a Dawnguard.

Viktor Krištić

procitao sinoc pu mamu im jebem
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
HTC m9
procitao sad i rayocarao se
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Ovo sam trebao da instaliram na samom početku. "Glowing Ore Veins 300"

Ne menja samu igru, jedino mesta gde se može kopati su uočljivija. A s' obzirom da sam završio misiju "no stone unturned" imam dragog kamenja više nego što mi treba.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49727
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Skyrim - uskoro više o Dawnguardu

PC i PlayStation 3 i dalje čekaju Skyrim DLC Dawnguard. Sudeći po Bethesdi, vrlo brzo će i sami moći isprobati nove sadržaje

Budući da Bethesda još uvijek nije objavila DLC Dawnguard na PC-u i PlayStationu 3, brojni igrači Skyrima na tim platformama su se već oglasili. Prvenstveno kletvama zbog činjenice da se kao dominantna platforma za novi Elder Scrolls postavio Xbox 360.

Iako je otprije bilo poznato da će Dawnguard na Xboxu 360 izaći 30 dana prije nego na PC-u i PS-u 3, Bethesda je svejedno premašila rok. Naime, Dawnguard je na Xboxu 360 izašao 26. lipnja, što znači da je do sada već trebao izaći i na ostalim platformama.

Pete Hines iz Bethesde još jednom poručuje da se nisu ulijenili ni otpisali Skyrim na drugim platformama. Iako Hines nije otkrio točan datum izlaska Dawnguarda, otkriva da vlasnici PC-a i PlayStationa 3 nemaju razloga za brigu. Više informacija o DLC-u Dawnguard na gorenavedenim platformama namjeravaju otkriti u vrlo bliskoj budućnosti, te tako barem privremeno smiriti ljubitelje Skyrima.

Viktor Krištić

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Pa imaju li ovi duše? Kad nam ne daju ekspanziju.  Smile

Dragon: Brown-colored dragons; they are the first dragons encountered in Skyrim and are the weakest.

Blood Dragon: Green-colored dragons that have finned crowns and spade-like tails.

Frost Dragon: White and blue, ice-affiliated dragons with black-colored dorasl spines.

Elder Dragon: Bronze-scaled dragons with arrow-shaped tails; second to Ancient Dragons.

Ancient Dragon: Red, black and orange-colored dragons; strongest dragon in Skyrim.

Revered Dragon: Orange-colored dragons introduced in Dawnguard; second most powerful dragon breed.

Legendary Dragon: New dragon breed introduced in Dawnguard; they are incredibly powerful and only the highest leveled characters would think of engaging them in combat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard for PC now available
moze se skinuti Wink
IP sačuvana
social share
The real issue is not talent as an independent element, but talent in relationship to will, desire and persistence.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 20:42:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.