Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 21:53:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Elder Scrolls V Skyrim  (Pročitano 164686 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49717
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S24
Ne vjerujem ni da ce Skyrim biti savrsen. Vjerovatno ce biti na nivou prethodnika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Sony 
Ne vjerujem ni da ce Skyrim biti savrsen. Vjerovatno ce biti na nivou prethodnika

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ako ga naprave kao Morrowind ja zadovoljan  Smile

Jeste da kada si mnogo jak ne mogu ti nista ali i to je do igraca i njegove igre. Ja sam na pocetku tacno znao jedno mesto gde mogu da upadnem i nadjem jedan od boljih armora u igri za dz. Jeste da treba da se smaras 2-3 sata dok nadjes pecinu, preplivas kroz istu, zaobidjes Daedru i otvoris kovceg sa skrolom ali vredi  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Sony 
Da se rqazumemo, Morowind je (po nekima, ja sam ga malo igrao) imao borbu kao najslabiji aspekt, Oblivion je to ispravio, ali igra nije bila RPG već action game sa RPG elementima. Na kraju je popio M rejting zbog toplesa Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Morowind je (po nekima, ja sam ga malo igrao) imao borbu kao najslabiji aspekt

Smile

Tim "nekima" očigledno fali pokoja daska u glavi, pa da izjave tako nešto. Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Ako ga naprave kao Morrowind ja zadovoljan  Smile

Jeste da kada si mnogo jak ne mogu ti nista ali i to je do igraca i njegove igre. Ja sam na pocetku tacno znao jedno mesto gde mogu da upadnem i nadjem jedan od boljih armora u igri za dz. Jeste da treba da se smaras 2-3 sata dok nadjes pecinu, preplivas kroz istu, zaobidjes Daedru i otvoris kovceg sa skrolom ali vredi  Smile

Страшна игрица, провео сам силно време иргајући је. После неког времена провалиш цаке и лакше ти је да пређеш неке квестове. Али најгоре је кад мораш да одеш до неког удаљеног места, па онда да се вратиш до оног што ти је дао квест, па опет до тог места, да би ти лик који живи ту рекао да одеш на сасвим леву локацију и обавиш неки задатак за њега, и тако у круг Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Zato i mozes da provedes mesece igrajuci je. Ja sam bio ludak pa sam radio skoro sve questove koji postoje (glavne sporedne, guildove, kuce). Najgore je sto ti ne daju lokaciju nego ti kazu orijentaciono (NW od toga i toga) pa moras da trazis. To moze da se oduzi neko vreme Smile

Inace Mage jeste bio u velikoj prednosti zbog spelova sa kojima si mogao da uradis bilo sta. Mada, meni kao Nord Fighteru isto nisu nista mogli posto sam imao mnogo jak armor + imunost na 3 elementa  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Zato i mozes da provedes mesece igrajuci je. Ja sam bio ludak pa sam radio skoro sve questove koji postoje (glavne sporedne, guildove, kuce). Najgore je sto ti ne daju lokaciju nego ti kazu orijentaciono (NW od toga i toga) pa moras da trazis. To moze da se oduzi neko vreme Smile

Inace Mage jeste bio u velikoj prednosti zbog spelova sa kojima si mogao da uradis bilo sta. Mada, meni kao Nord Fighteru isto nisu nista mogli posto sam imao mnogo jak armor + imunost na 3 elementa  Smile

Разумемо се. Исто сам и ја радио Smile Први пут сам био орк, после тога сам направио црнца...
Али убије ме у појам то бре, идем, кружим светом, пешке углавном ко будала Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Tel.Me Your.Number
Da + quest book. Pogubiš se u onolikim stranicama.
Najjače kad ubiješ nekog main quest lika i ne možeš da nastaviš kampanju Smile
Jednom mi je iskočio prozorčič i rekao mi da previše otključavam zaključana vrata i kutije i izbacilo me iz igre. Ja se šokir'o.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
И мени је игрица често пуцала Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 21:53:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.