Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Elder scrolls- oblivion  (Pročitano 4584 puta)
08. Maj 2005, 18:47:59
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
Zna li neko nesto o ovoj igri? kad izlazi? Sta ce zahtevati od hardvera? 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
koliko sam ja cuo izlazi za godinu-dve i zahtevace bubreg (1 kom.) i verovatno par drugih organa da prodas pa da kupis nesto sto ce moci da pokrene... Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 793
oblivion je nastavak The elder scrolls III Morrowinda. Kako sam ja cuo sadrzace potpuno novi nacin igranja u odnosu na Morrowind. Takodje ce biti napravljen specijalan AI Radiant (ili tako nesto) sto ce oboguciti npc da se krecu i rade sta zele u nezavisnosti od toga da li si ti u blizini ili ne. Znaci nece niko imati odredjen raspored kada i gde ce da se krece. Igra izlazi krajem 2005. ili pocetkom 2006. godine. Zahtevace neverovatnu jaku mashinu, ali je*i ga. Valjda ce vredeti. POstoji takodje i novi nacin borbe. Nije poenta samo u kliktanju mishem, vec se kombinuju udarci i vashe glavne osobine, takodje cete morati sami da klikcete kako bi stali u odbranu blokom shto naravno zavisi od vashih refleksa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

xM4st3r[GTODevil]_H4x0rz

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8

Halo! Sto se tice te igrice je planirana da bude sa novim engine naprvaljena. Moze da se kaze, da ce to biti prva igrica od sledece generacije! Receno je u nekim Forumima da ce doci za PC, X-BOX 2, PS3.

Po pravilu je igrica tako napravljena da moze in na sadasnjim srednjoklasnim kompijuterima da ide. Ali onda ne sa spektakulernom Grafikom.
« Poslednja izmena: 09. Maj 2005, 15:55:04 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Keiner sollte mit dem Teufel spielen!!!
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa-!!!!!!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
Znaci igra puno obecava, sto rece zenit verovatno ce mi trebati neki bubreg vise za novu masinu,  mozda i ne. Ja sam bio odusevljen morrowindom pa se nadam da ni oblivion nece zaostati za njim u svakom pogledu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
pa pazi, Bethesda Softworks nije izdao losu igru u zivotu pa za to mislim da ne moras da se brines Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
evo dva skrina ne tako impresivno kao Unreal3 ali spremajte bubrege Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

theelderscrollsivoblivion19.jpg
(190.57 KB, 1024x768)
theelderscrollsivoblivion2.jpg
(199.15 KB, 1280x960)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
Elder Scrolls IV: Oblivion - odlozen                

Kompanija Bethesda Softworks je danas objavila ne tako dobru vest vezanu za njihovu novu igru Elder Scrolls IV: Oblivion. Naime radi se o tome da je zvanicni izlazak ove igre koji je bio najavaljen za Decembar 2005-te odlozen za prvu cetvrtinu 2006-te godine. Kako se saznaje tim koji je zaduzen za rad na ovoj igri nije stigao da ispostuje datum zbog mnogobrojnih podesavanja koja su veoma komplikovana i veoma vazni za jednu ovako ozbiljnu igru kao sto je Oblivion. Kako ne bi opet napravili istu gresku konkretan datum izlaska igre nije poznat zna se samo da ce izaci u prvoj cetvrtini sledece godine a nama ostaje da josh malo sacekamo i da se nadamo da ce se ovo cekanje isplatiti..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
uopste ne sumnjam u njih
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
mob
Samsung Neki shit
Decembar 24.ljudi inace za koji dan verovatno ce biti demo
Ali ljudi video sam ovo uzivo perverzija iako mi je morrowind jedna od omiljenih igara i ako ga i dan danas igram
ja stvarno nemogu da verujem da je ovako brzo izasao
decembar 24.100% zato sto je launch naslov za xbox360

kazu da uopste nece biti zahtevna da ce raditi i na pristojnoj 3-jci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.147 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.