Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Elder scroll 4 : Oblivion + Oldblivion  (Pročitano 75992 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k800i
Pitaj na njihovom forumu da li FCOM ima compability problema sa Living Economy, Deadly Reflex i onim Guard Overhaul modom.
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 3120c
Pitaj na njihovom forumu da li FCOM ima compability problema sa Living Economy, Deadly Reflex i onim Guard Overhaul modom.

ma cu pitam ja ali ovo ima .esp fajlove koji mogu da se ucitaju u OblivionLauncher-u.ali kod ima i folder sa texturama koje imaju .dds extenziju i u mashes su .nif extenzije koji se ne vide u OblivionLauncher-u...

ma idi bre...jel ovo uputstvo :

Alright, make sure you have:

Quick-Start Links

* GET FCOM CONVERGENCE FILES
* Get Wrye Bash 123 or later.
* Get OOO 1.32 RC53.
* Get MMM 3.5.3 Full Install from ElricM or from TESNexus. Alternately, you can upgrade from MMM 3.0 to 3.5.3. If you download from TESNexus, be sure you get the right files: MartsMonsterMod353Release1 is the upgrade from MMM 3.0. If you don't have MMM 3.0 already installed, then you need the other files instead (MartsMonsterMod353FullPart1, MartsMonsterMod353FullPart2, MartsMonsterMod353FullPart3).
* Get details on the MMM 3.5.4 update here (requires MMM 3.5.3 install first).
* Get Oblivion WarCry and the WarCry 1.085b Patch.
* Get Francesco's Leveled Creatures-Items. Don't forget to download both files! The massive optional items add-on is a separate 500Mb download from the main mod.
* Get Bob's Armory.

Optional
Tamrielic Ingredients
Loth's Blunt Weapons
Tamriel Travellers
Enhanced Daedric Invasion

Once you've got all those, install them each in accordance to the "Installation" section here:
http://devnull.devakm.googlepages.com/convergence

Then once you're confident you've got everything installed correctly, load up Wyre Bash. If you don't know how to change the load order of mods then read up and then come back.

Then, change the load order to match this load order:
http://devnull.devakm.googlepages.com/fcomloadorder

Make sure your load order looks very similar to this list, if it doesn't recheck it a couple of times and move things accordingly.

Then all you need to do is create the new Bashed patch, easy enough process, all you need to do is shift-click on your entire list of mods, then right click and select "Mark Levellers". Click through (clicking OK at each popup), and then right click on the "Bashed Patch, 0.esp" (should be the last mod in your list), and select Rebuild Patch. Click through this once again and choose to activate the Bashed Patch, 0.esp.

That's all you need to do, if you have any problems give me a shout but this is as simple as it is going to get. The FCOM page might look a little intimidating but it contains ALL the information you need to get it all up and running.
« Poslednja izmena: 06. Maj 2009, 16:33:59 od dundjer.nikolic »
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Pozdrav forumaši, imam problema sa instalacijom oblivion tek sam je nabavio nisam ranije igrao ali ne mogu da je instaliramm kada pokrenem setup javlja mi da je unable to find you oblivion instalation please reinstall oblivion...
molim vas da mi što prije pomognete... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
SonyEricsson k800i
Pa probaj da nadjesh na nekom drugom mestu disk jer ta instalacija ochigledno ne valja.
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ThE WoRlD Is MiNe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 797
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 5800
Jel moze neko da mi pomogne oko Mage Guilda ? Problem je sledeci.Trebam da pricam sa nekim tamo iz Skingrada da dobijem neke informacije ( ne znam , oko neke knjige se radi ).On mi kaze da dodjem sutra kod njega i da ga pitam.I prodje dan , i ja ga pitam i on mi kaze " Has a day passed ? NO ".I cekam tako 4 dana i dobijem isti odgovor  Smile
« Poslednja izmena: 25. Jul 2009, 15:19:24 od lukasavija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 916
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
Vrati se kod ovog sto ti je dao zadatak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Note 3
napravio sam stealth archera...instalirao sam igricu i patch najnoviiji i sad igram

EDIT:jel moze da da neke savete za archera kako da pocnem i sve ostalo lvl 2 sam

gde da nabavim bolji bow,thief sam izabrao ...nista jos ne razumem ni enchanting ni pravljenje napitaka nadam se da cete mi pomoci
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 916
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
Za pocetak tokom igre koristi sto vise luk i strelu.Kada gadjas nekog strelom gadjaj ga iz steltha jer ces mu oduzeti duplo vise, kad se levelujes unapredjuj marksman.Za pravljenje napitaka treba ti mortar and pestile koga nadjes na poceku igre pre nego sto izadjes iz kanalizacije,takodje moze i da se kupi.Luk mozes da kupis ili da ga uzmes od ubijenig neprijatelja,ja sam najcesce koristio dwarven bow,posto sam i ja bio archer.To je otprilike sve cega se secam posto sam je igrao pre 2-3 godine.pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Note 3
a gde da nadjem dwarven bow?
i ne mogu nigde questove da nadjem,samo onaj glavni
« Poslednja izmena: 10. Avg 2009, 17:55:00 od AcMilan91 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 916
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
Kako stojis sa engleskim jezikom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.