Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Elder scroll 4 : Oblivion + Oldblivion  (Pročitano 77699 puta)
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 
Znam da ovo pišem bezveze. Ali ipak se nadam da će mi neka bobra duša pomoći.

Na Azura oltaru "Mephala" imam zadatak da posvađam dve porodice. Ubio sam njihove vođe, međutim kad pokušam da podmetnem dokaze nastaje problem

Nije dovoljno da dokaz bacim pored njihovog tela, predpostavljam da postoji način da dokaz (prsten i nož) nekako stavim direktno na telo pošto obično bacanje pored tela ne pomaže.

Pa sad ako neko pomogne super.

davno sam igrao ali ne bi trebao imati problema u tom delu.sigurno ti pise ili ti neko isprica gde da stavis dokaz ili vec sta uciniti.zao mi je sto ne mogu pomoci
IP sačuvana
social share
Sloboda roba da puze na istok po palubi broda koji plovi na zapad
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
e,da vas pitam:znam ceo Oblivion,ali ne znam kako da zapocnem quest Knights of the Nine...mislim,odradio sam ono ostalo sto ide uz CD od kvestova,ali mi se nije pojavio ovaj...znaci moje pitanje je:da li se Knights of the nine startuje sam(onako preko dnevnika i prozora koji se izbaci) ili treba otici negde...?

i jos nesto:koji update treba da bi se igrao Shivering ISles(mislim koji treba da bude patch 1.3.103,kako vec ide...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 125
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Palm Treo 650
Znam da ovo pišem bezveze. Ali ipak se nadam da će mi neka bobra duša pomoći.

Na Azura oltaru "Mephala" imam zadatak da posvađam dve porodice. Ubio sam njihove vođe, međutim kad pokušam da podmetnem dokaze nastaje problem

Nije dovoljno da dokaz bacim pored njihovog tela, predpostavljam da postoji način da dokaz (prsten i nož) nekako stavim direktno na telo pošto obično bacanje pored tela ne pomaže.

Pa sad ako neko pomogne super.

Pokupis noz i prsten ( to si vec uradio kako kazes) odes do njihovog tijela i otvoris njihov inventar i samo prebacis noz tj. prsten u njihov inventar(znas kome ide prsten a kome noz) ,posle izadjes napolje i obavjestis clana porodice o tragicnom dogadjaju i uzivas u njihovom medjusobnom klanju.
Nije tesko biti fin ! Smile
IP sačuvana
social share
Iako mnogo uzeto je, mnogo ostaje; mada više nismo one snage što u dane drevne zemlju i nebo pokretaše, ono smo što jesmo.
Premda još nam junačka srca vrijeme i usud oslabiše, volja i dalje snažna osta da sežemo, tragamo, nalazimo i ne ustuknemo !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ja znam kako se uzima inventar ali ne znam kako se vraća.

"Takav sam čovek, pohlepan gramziva gnjida" znam samo da uziman ništa ne dajem.

Elem... zaneo sam se, kako se stavlja inventar, ali lagano dugme po dugme.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
da li je iko ovde,ili od onih sto samo citaju ovu temu,upoznat sa : ILI instalacijom Knights of the Nine i problemima sa njom, ILI sa instalacijom updatea/patcha/download-fajla : Oblivion_v1.1FinalEnglish?

jednomrecju:treba mi ili neko ko je imao probleme da igra SVE kvestove iz paketa Knights of the Nine, ILI neko ko je updateovao Oblivion na ovu verziju/preko ovog fajla...(imam probelm sa nekim"Old file"...)

ko znabilo sta-b.i.l.o. s.t.a.o ova dva fajla/problema-neka kaze...hvala! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 450
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
da li je iko ovde,ili od onih sto samo citaju ovu temu,upoznat sa : ILI instalacijom Knights of the Nine i problemima sa njom, ILI sa instalacijom updatea/patcha/download-fajla : Oblivion_v1.1FinalEnglish?

jednomrecju:treba mi ili neko ko je imao probleme da igra SVE kvestove iz paketa Knights of the Nine, ILI neko ko je updateovao Oblivion na ovu verziju/preko ovog fajla...(imam probelm sa nekim"Old file"...)

ko znabilo sta-b.i.l.o. s.t.a.o ova dva fajla/problema-neka kaze...hvala! Smile Smile
Au jbt kakav post  Smile

Kad sam ja instalirao sa diska Knights of the Nine sve modove i oficijelni mod Knights of the Nine, pola mi je radilo (modova), a pola nije, dok nisam instalirao patch...
Onda je sve radilo normalno
« Poslednja izmena: 14. Avg 2007, 20:29:26 od Mućkaroš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2

Au jbt kakav post  Smile

Kad sam ja instalirao sa diska Knights of the Nine sve modove i oficijelni mod Knights of the Nine, pola mi je radilo (modova), a pola nije, dok nisam instalirao patch...
Onda je sve radilo normalno
   eee,pa znam ja to...ali stvar je u tome da meni nece upravo taj patch da se instalira...trazi neki"old File"...znaci-znam ja da ti treba patch,ali da bih krenuo dalje,ja moram da instaliram patch/update,ali on nece...hm,izgleda da nikad necu odigrati/probati sve te questove-ja sam preso Oblivion nekoliko puta,ali rekoh-KotN ne znam mnogo...izgleda da vrlo malo ljudi ima problem sa ovim patchom... Smile i niko ne zna resenje... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 6630
@hjk
presao si oblivion nekoliko puta?
pa koliko si ga igrao ako si sve questove obrnuo nekoliko puta?..godinu dana?...Ili si main quest odigrao nekoliko puta....?
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
onako pravim-igranjem sam presao OBlivion,paa mozda maksimum-znaci,necu da lazem,ali mi se mesa,majke mi-maksimum 3 puta,ALI ono sto sam siguran je to da sam svaki kvest zasebno/preko loada/nevezano resio po nekoliko puta...cak i po deset puta...na primer,kvest sa onom pecinom gde ubijas Mythic Dawn i(po mogucstvu i izboru) oslobodis onog Argoniana,samo preso sigurno jedno 15puta...znaci-nisam preso igru hronoloski vise od 3puta otkako je igram,ALI sam preso 80% kvestova opet,s tim sto sam  neke cak i po 10puta,tako da i to nesto znaci...
a sad-ima li neko resenje za ovaj moj problem!!!  Smile cu se ubijem... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 450
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
onako pravim-igranjem sam presao OBlivion,paa mozda maksimum-znaci,necu da lazem,ali mi se mesa,majke mi-maksimum 3 puta,ALI ono sto sam siguran je to da sam svaki kvest zasebno/preko loada/nevezano resio po nekoliko puta...cak i po deset puta...na primer,kvest sa onom pecinom gde ubijas Mythic Dawn i(po mogucstvu i izboru) oslobodis onog Argoniana,samo preso sigurno jedno 15puta...znaci-nisam preso igru hronoloski vise od 3puta otkako je igram,ALI sam preso 80% kvestova opet,s tim sto sam  neke cak i po 10puta,tako da i to nesto znaci...
a sad-ima li neko resenje za ovaj moj problem!!!  Smile cu se ubijem... Smile Smile

Probaj da reinstaliras Oblivion, ali sa razlicitim diskom (tj ne sa onim sa kojim si ga instalirao prvi put)
Ako ne ide probaj da skines patch ponovo
Ako ne ide probaj da stavis service pack 2, ako to ne ide brisi ceo XP Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.