Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Elder scroll 4 : Oblivion + Oldblivion  (Pročitano 77802 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Ideje i smeh će spasiti svet... ♫

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung Galaxy S2
Umesto da samo klikneš na predmet (da bi ga izabrao) drži klik duže i izbacićeš ga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bolje jedno vruće pivo, nego čet'ri ladna...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 84
Zastava BIH/Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson K750i
Moras imati razvije mysticm da bi dobio magiju soul trap i što si veći nivo mysticizma možeš više duša uhvatit.

Inače što ti je većeg nivoa monster čiju dušu želiš marnuti, potrebniji ti je skuplji soul gem.

S njima onda unapređuješ oklope i oružja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 736
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Apple iPhone
Provalio sam u medjuvremenu,kupio sam kod nekog lika soul trap.hvala u svakom slucaju.
"Rumors may lead you to great treasure"-Je li iko nasao taj great treasure da ne moram svakog koga sretnem da pitam za rumors.
IP sačuvana
social share
Zašto dino rađa ako je goran karan? Smile

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6630
Preso sam pricu a sad cu sporedne questove,a i dalje nisam provalio kako se izbacuju predmeti iz inventara.

Samo drzis shift i klikces na predmete...ili beshe ctrl..nisam siguran..mislim da je shift  Smile Ja sam poludeo dok nisam slucajno provalio   Smile
IP sačuvana
social share
To face an ancient foe you take your sword in hand
And cling to the faint glimmer bestowed on you by her
Although you are reluctant you have to fight again
To be forever more the hero that you were
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Jedva sam naso lek za vampirizam. Mnogo nezgodno bre zim izdje sunce ono te sprzi.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better safe than sound.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630
Zna li neko kako se rukuje onim soul gemovima,kako ide taj soul trap?
moras da imas prazan soulgem (po mogucnosti grand soul gem) i spell soultrap.bacis suol trap na lika ciji soul oces,ubijes ga i imas soul gem sa njegovom dusom.pazi samo moras da ubijes lika dok traje soul trap.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
Nokia 6610
btw. soul gemovi ti sluze ili da punis enchanted oruzja (ona sa dodatnim napadima ili spelovima) ili da sam enchantujes oruzja u Arcane University...
Soultrap bacas kad protivnik ima izuzetno malo preostale energije.

- cuo sam da radi fora sa deadric boundovanim oruzjem iz Morrowinda, znaci bacis oruzje koje si boundovao i onda ga samo pokupis, i ono nastavi da traje (em je jebacko, em nema tezinu, em ga mozes enchantovati)!
Jedino sto ne mozes da izbacis iz ruke boundovano oruzje, ali mozes ono koje ti je u inventaru (znaci, napravis spell bound npr. mace + bound bow ako hoces bow) - bacis spell, drzis mace a bow izbacis napolje, i on ostane!
Baca se sa shift+klik

Evo moje fore za kes:
-alhemija, alhemija, alhemija (sto si visi nivo, sve bolja oprema)
- ima jedna fora, svidjela mi se, u questu za pristup Mages Guild-u (kad skupljate recommendatione), quest ya neku senilnu babu (mislim da je najjuzniji grad, podsjetite me Leyawinn, ili tako nekako), i baba te posalje da joj najdes oca u nekom fortu istocno od grada.
E, posto sam ja 17 level, a unutra svi nose ili Orcish (950 ili tako nekako kesa) ili Elven cuirass, elven bows, dwarven cuirasse i swordove, uglavnom, ja kad sam presao quest, isao sam jos pet puta da bih sve prenio do prodavca (koristiti i spell ease burden - trazi alteration 25 i oko 40 magicke ali dodaje dodatnih 50 pounds za nosenje, a moze se koristiti fast travel) i prodao... Uzeo sam nekoliko hiljada na tome, iako mi je mercantile teko nesto preko 40... i najljepse od svega - i kad se predje quest, i kad ih pobijete sve, kad upadnete, stalno se pojavljuju iznova!
Znaci, bow u ruke i raspali, kesa kao blata
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
nabavio sam konacno i ja taj oblivion...igra nije losa po meni,ali nece moci ni da prismrdi Gothicu novom kad izadje Smile
salim se...naime tek sam poceo i dosao u imperijalni grad,resio quest od luciusa(trebalo da roknem nekog lika tamo u 3 lepe,sipcio peske 15 min) a u isto vreme imam quest za thief's guild,tj treba da nadjem nekog lika koji je u gradu i da mu deknem almanah...ostavio sam to po strani i posle nekog vremena mi iskace da je ona riba sto je pored mene i onog drugog konkurisala za thief's guild nasla almanah i da treba njoj da ga ukradem...gde nju da nadjem i sta mi je ciniti?
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 736
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Apple iPhone
Ona zna cesto da bude na onom gusarskom brodu pored imperial city-a.Barem sam je ja tamo nasao,i mene je prestigla.Medjutim kad sam joj uzeo knjigu posle par minuta mi nije bila u inventaru.Da li je ona od mene ukrala a da ja ne primjetim ne znam,mozda sam i nesto zajebo sa quicksave-om,uglavnom vise nisam vidio ni nju ni knjigu i batalio sam taj quest.
IP sačuvana
social share
Zašto dino rađa ako je goran karan? Smile

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better safe than sound.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630
@Belgrade
mozda ce ti biti teze da se prilagodis jer se igra dosta razlikuje od gothica...
za thieves guild:ja sam uzeo dnevnik pre nje.samo odma pitas beggara gde se nalazi kuca,i odma trcis tamo.bolje nadji starji save i uradi sto i ja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.