Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 23:36:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svestenicka pedofilija  (Pročitano 1382 puta)
14. Apr 2009, 13:39:00
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung sgh 240
Driving through a Swiss city one day, Hitchcock suddenly pointed out of the car window and said, "That is the most frightening sight I have ever seen." His companion was surprised to see nothing more alarming that a priest in conversation with a little boy, his hand on the child's shoulder.
"Run, little boy," cried Hitchcock, leaning out of the car. "Run for your life!"

Ovo je tema za vase misljenje o pedofiliji medju svestenicima i da li ste imali takvo iskustvo.
Nije vazno o kojoj religiji ili manjoj verskoj zajednici. Mislim da ovo zasluzuje posebnu temu, Iako postoji tema pedofilija u Srbiji. Ceo taj problem pedofilije medju svestenstvom , posebno na zapadu je dugo aktuelan, tako da taj problem u svoj njegovoj kompleksnosti treba da se posmatra odvojeno od klasicne pedofilije. Ljudi iz crkve koriste svoj drustveni ugled i uticaj, takodje i uticaj crkve za zadovoljavanje svojih pobuda. U onome sto ljudi smatraju utocistem od porocnog svetovnog zivota traze svoje zrtve. Zrtve koje imaju poverenja u njih. Glavni problem je sto ista ta crkva (bilo koja ponavljam , Katolicka , pravoslavna, protestantska itd.) koristi svoj jak uticaj , toga smo svedoci, za sprecavanje njihove krivicne odgovornosti. Premestaju ih u druge dijeceze, eparhije, ili na primer, uticu na drzavne strukture, sudske, tako da predmet zastari.
Kako spreciti tako nesto? Kako kazniti pocinioce? Zasto crkva pomaze zlikovcima? Ocekujem vase misljenje.
IP sačuvana
social share
Ako vam se ptica posere na glavu,obrišite se diskretno i pravite se ludi,kao i uvek kad su vas posrali.
Dusko Radovic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
Citat
... i da li ste imali takvo iskustvo.
Smiley 1
pa ne moze se lako protiv toga,crkva je samo jedna velika organizovana grupa...kriminalci sve...tj mafija...
ne moze se lako protiv toga...
malo ima postenih popova...hvala bogu,vise kod pravoslavaca nego kod hriscana...iako ovde,ko ne jebe dete,ili vozi mercedesa,ili na neki drugi nacin iskoristava svoj polozaj...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
vise kod pravoslavaca nego kod hriscana
hahahahaha
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
OS
MacOS X
Browser
mob
Nokia Neka stara nokia
vise kod pravoslavaca nego kod hriscana
hahahahaha
a budala...prvo sam napisao "vise kod hriscana,nego kod katolika",pa umesto da popravim,ja jos gore napisao...
bas sam primetio da sam to pogresno napisao,i hteo da ga ispravim...
a kreten,sta ces.... Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2009, 23:02:36 od ColdOne »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nista brate nista, ja se jos cepam od smeha  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Alcatel 258
основна људска потреба човека је да има сексуалне односе или да се задовољава на било који начин, ако је свештенику западном или нашем монаху забрањено "поседовање" жене, он ће то надокадити на неки начин, наравно не сви али неки могу почети гајити неке афинитете супротне нормалнима јер они нису у нормалној позицији, тако да хомосексуализам са колегама, пипкање мале деце, је само одраз недовољне посвећености Богу и вери од тих људи. Треба ставити унутрашњу контрлу у цркви свакој, да се такве стварни не дешавају. Наравно није могуће јер и један од 100 људи у градском је луд, па мора бити и један од 100 свештеника, али се то треба некако мењати, па чак им и дозволити да имају жене, бар овим западним.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
OS
MacOS X
Browser
mob
Nokia Neka stara nokia
Nista brate nista, ja se jos cepam od smeha  Smile Smile
i ja, veruj mi Smile
Citat
основна људска потреба човека је да има сексуалне односе или да се задовољава на било који начин, ако је свештенику западном или нашем монаху забрањено "поседовање" жене, он ће то надокадити на неки начин
to sam ja upravio hteo da napisem...
ali,nece se nikada dozvoliti brak svestenicima...slaba vajda od toga...
naravno,ne kazem ja da su samo svestenici pedofili,vec mislim da ce pedofila medju svestenika biti dok je sveta i veka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa imaju i casne sestre, i one vole socnu breskvu  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 23:36:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.