Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 08:01:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Експлозија у Ослу  (Pročitano 54512 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
O cemu @Gibanichar sto skreces sa teme Smiley
Ja govorim o ultra desnicarima ili ti o nasim patriJotama gde veliki doe bureka spada.... sad odjednom pametujete i trolujete jer se jedan vas istomisljenik pokazao u PRAVOM svetlu (ubijao neduznu decu, ok politicki aktivni ali opet dete je dete)....

Kakve sad veze imaju banke i sta ko sugerise, naravno da svaka sugestija mora imati limita i ako neko pretera za zlim sugestijama da treba da i odgovara (seselj na primer ne u hagu vec ovde u srbiji... ali on je vas heroj kako to)....

A sto se tice levicara neznam ih (ima ih sigurno ali ih nevidjam na tone pa ih zato ne posminjem a pogotovo ne na bureku koji je leglo maloumnih ultra desnicara pa bi im samo potpalio ludu krv), znam da desnicari 90tih su se nafatirali milijonima i da i dalje glume vasu bracu ali sa par miliona na grbaci........ a vecina vas ih obozava i dize u svece
Колико видим поприлична доза мржње излази из твојих уста те бих с правом могао рећи да је психопата сличнији теби него нпр. мени или великој већини што са тобом уђоше у расправу.
Не знам на основу чега (осим што си болесно опсједнут српским национализмом) ти поистовјећујеш једног дегенерика са људима који немају поглед на живот као што имаш ти?
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia 3720c
O cemu @Gibanichar sto skreces sa teme Smiley
Ja govorim o ultra desnicarima ili ti o nasim patriJotama gde veliki doe bureka spada.... sad odjednom pametujete i trolujete jer se jedan vas istomisljenik pokazao u PRAVOM svetlu (ubijao neduznu decu, ok politicki aktivni ali opet dete je dete)....

Kakve sad veze imaju banke i sta ko sugerise, naravno da svaka sugestija mora imati limita i ako neko pretera za zlim sugestijama da treba da i odgovara (seselj na primer ne u hagu vec ovde u srbiji... ali on je vas heroj kako to)....

A sto se tice levicara neznam ih (ima ih sigurno ali ih nevidjam na tone pa ih zato ne posminjem a pogotovo ne na bureku koji je leglo maloumnih ultra desnicara pa bi im samo potpalio ludu krv), znam da desnicari 90tih su se nafatirali milijonima i da i dalje glume vasu bracu ali sa par miliona na grbaci........ a vecina vas ih obozava i dize u svece

Aj' sad ozbiljno, prošetaj sutra malo, kupi sebi neki pravopis. Zaista je sramotno da pišeš o levici, desnici, kamionima, avionima i pritom pišeš: "kamijoni i avijoni"

Uopšte ne skrećem sa teme, već sam dao najbanalniji primer kako, ako ja nešto osuđujem, ne znači i da podržavam da neko zbog toga pobije nevine ljude.
Na stranu to, što podržavam sranje u ovoj i ovakvoj Norveškoj, kao što bih podržao u bilo kojoj zemlji koja je mene i moj narod bombardovala i ratovala sa nama, bio to akt ludaka, akt terorista ili čega već. Kada su nas teroristi prašili, ubijali seljake po njivama, vojnike na straži i policiju u patroli, ta ista Norveška im je doturala oružje i bombardovala ponovo nas.
A sad ja tebe da pitam, šta je ovaj ludak pogrešno rekao, ako je naveo da je Srbija nepravedno bombardovana? Da li ti možda opravdavaš bombardovanje? Da li je po tebi u redu bilo da zbog obračuna regularnih snaga sa teroristima u sopstvenoj zemlji, te snage i CIVILI budu ubijani radioaktivnim i kasetnim bombama?? Ako ti je to sasvim o.k. metod, nisi li i ti sličan ovom ludaku, tj. ne razlikuješ se od onih koje optužuješ?
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Qtek 小米
reb0rn какви су те десничари спопали, постоји само подела на родољубе са једне стране и сараднике окупатора са друге стране.
Кад неки десни екстремисти учине нешто што Србији одговара, свака им част ми то поздрављамо, кад то одраде наши кубански црвени пријатељи и то поздрављамо, када Ахмадинеџад ''прљави муслиман'' нешто одради што нама одговара опет свака му част и то поздрављамо.

Видиш различите идеологије су се ујединиле против НСП и западне империје.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 161
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Da li ti mozes da opravdas genocid kosovara? (evo onaj norvezanon se u knjizi svojoj slozio da on to opravdava)
Sta su trebali da bacaju bukete cveca sa neba, ja se slazem da nisu trebali da bace toliko bombi vec da je trebalo doci do kopnene intervencije i da nas smire jednom za sva vremena... jer smo postali zli, oholi i bahati

Tvoj pravopis ostavi za svoju decu, mene sa mani jer me zabole ono sto tebi smeta po koje slovo tu i tamo viska/manjka

@yetyou
Naravno da mrzim ono sto je 90tih dovelo do danas i dalje vlada i javno se istice kao patriota (iako to ni u kom smislu niste)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Motorola 

Nisi ti još,prikane,razgraničio ko-je-ko i šta-je-šta na ovome forumu,ali je evidentno da si na njegov geopolitički deo došao kao još jedan sezonac koji je napamet naučio fraze iz par pamfleta koje vrte B-92,e-novine,LDP...Odalo te ono veliko "J" usred reči.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
« Poslednja izmena: 24. Jul 2011, 01:31:09 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 161
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Da li ti mozes da opravdas genocid kosovara? (evo onaj norvezanon se u knjizi svojoj slozio da on to opravdava)
Sta su trebali da bacaju bukete cveca sa neba, ja se slazem da nisu trebali da bace toliko bombi vec da je trebalo doci do kopnene intervencije i da nas smire jednom za sva vremena... jer smo postali zli, oholi i bahati

Tvoj pravopis ostavi za svoju decu, mene sa mani jer me zabole ono sto tebi smeta po koje slovo tu i tamo viska/manjka

@yetyou
Naravno da mrzim ono sto je 90tih dovelo do danas i dalje vlada i javno se istice kao patriota (iako to ni u kom smislu niste)
reb0rn какви су те десничари спопали, постоји само подела на родољубе са једне стране и сараднике окупатора са друге стране.
Кад неки десни екстремисти учине нешто што Србији одговара, свака им част ми то поздрављамо, кад то одраде наши кубански црвени пријатељи и то поздрављамо, када Ахмадинеџад ''прљави муслиман'' нешто одради што нама одговара опет свака му част и то поздрављамо.

Видиш различите идеологије су се ујединиле против НСП и западне империје.

Slabo ja vidjam rodoljube u srbiji.... iskreno toliko ima umobolnih patriJota da se plasim da pravi rodoljubi nestaju.... a svako ko na ceo svet gleda kao na zaveru protiv nebeskog srbina je LUD a ne rodoljub (iako to zamislja u svojoj ludoj glavi)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Motorola 
Koristiš reč " Kosovar " ,a za sebe tvrdiš da si "pravi rodoljub"... Smile Ne´š ti dugo opstati na ovom delu foruma.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1

@yetyou
Градиш мишљење на погрешан начин.Патриотизам не можеш видјети у власти јер власт чине особе које су умјесто породичног одгоја имали одгој заснован на јебеној уоквиреној фотографији аустроугарског каплара.
Патриотизам можеш видјети само и само уколико се нађеш међу "обичним" смртницима,људима који знају шта значи ријеч породица и нигдје друго.
Не знам одакле си али да си из подручја на којем живим ја знао би да је велика глупост квалификовање "мене" као некаквог кривца за 90-те.Не изврћи тезе и усташлук притајено дефинисати као нешта што смо ми створили,како год ти то тумачио.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 08:01:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.