Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 23:25:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Експлозија у Ослу  (Pročitano 54257 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Predstojeći slom,jer resursi nestaju.Tada će se videti koliko malo treba "demokratijama" da od (kako reče onaj pajkan iznad) "...najdužeg perioda mira i prosperiteta u ukupnoj istoriji Evrope..." stignu do pogroma.

Lako je igrati se demokratije punog stomaka (zato Skandinavske zemlje i imaju najvisi stepen demokratije, nultu korpuciju itd itd)...kad resursi nestanu i postanu oskudni, pa ne moras da budes ni gladan, nego primoran da standard opasno srozas, sva ta prava i "demokratije" ce se zaboraviti i pocece ono sto je inace sasvim prirodno - borba!

I sve to nije nista "genocidno, zlocinacko i fasisticko" (mada ce mu sigruno zaleptiti takve etikete), tako priroda funkcionise!
Sit lav je vrlo demokratican i postuje ljudsko pravo antilope na zivot, ali gladan lav bogami nece  Smile
Tako da umesto Fukujame i Hantigtona, bolje citajte Darvina  Smile

Citat
Portparol Evropola rekao je da će ova grupa, sa sedištem u Hagu, pomoći istražiteljima u narednim nedeljama, ističući da desničarske grupe "postaju sve profesionalnije, agresivnije u načinu na koji privlače pristalice".

Fenomenalna ideja da se desnicarske organizacije proglase za teroristicke....i kad god se neko priblizi dolasku na vlast, neka "grupa" ih oznaci za teroristicke, klerofasisticke i sl  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Svi komentari koje je pomenuti lik ostavio na sajtu " document.no " su sakupljeni na gomilu i možete ih naći : ovde

Blago rečeno - bledo...

Zelis da nam porucis da znas norveski ili da bi trebali da ga naucimo?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Alcatel One Touch
Citat
- Moj prijatelj bio je u kampu kada se desila tragedija. Danas sam se čuo sa njim i on je šokiran. On se tokom pucnjave skoro dva sata krio iza vrata, a pucalo se na metar od njega - kaže za "Blic" Norvežanin Jan Berge (15) iz Stjordala, jedan od vođa omladine Radničke partije, koji se trenutno nalazi u Beogradu.
Prijatelj Jana Bergea se u trenutku pucnjave nalazio u kampu i bio svedok svega što se događalo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Da nemaju obezbedjenje u kampu u kojem odsedaju deca od 13 godina... pa kako tek tako posaljes dete negde na celo leto, a nema ko da ga zastiti da se nesto sitno desi, a kamoli nesto ovako... oni su zaista neka druga planeta... strasno sta je dece pobio, jezivo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Motorola 
Zelis da nam porucis da znas norveski ili da bi trebali da ga naucimo?  Smile

Jok,more,nego da koristim odličnu Operinu ekstenziju za prevođenje.

Uzgred,gde su sada ovdašnji levičari da se bune zbog zloupotrebe dece u politici (politički kamp i 13-14-15-godišnjaci !!!  Smile ) ,jer,služi li me sećanje,smetali su im ruski kampovi tipa "pravoslavlje i preživljavanje u prirodi" ?
« Poslednja izmena: 23. Jul 2011, 22:40:32 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung XYZ1004
E jbg...znao sam da je ova mozila krs zivi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Motorola 
E jbg...znao sam da je ova mozila krs zivi  Smile

Bilo bi nepristojno da ti protivrečim !!!  Smile
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung XYZ1004
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rođen sam u srbiji, od toga ću i umreti !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Siemens 
 Pročitao sam sve komentare , moram da odgovorim nekima koji se ovde pozivaju na znanje i zakone fizike . Evidentno da je centar eksplozije bio negde na trgu to jeste između zgrada , da je bio bilo gde u zgradi ta zgrada bi bila uništena pošto je evidentno bila jaka eksplozija . Krater nije napravljen zato što je eksplozija bila slobodna to jeste nijebila usresređena niti kontrolisana . Moje mišljenje je da je bila velika količina eksplozivne smese a da je ona bila ipak neka od slabijih ( Iz kućne radinosti ). Zašto su prozori leteli napolje iz zgrade ? Neko je već spomenuo kontra pritisak , ja bi samo dodao da su čudni putevi pritiska prilikom eksplozija posebno ako je bila velika količina eksplozivne materije koja nije usresređena nego je eksplodirala ravnomerno na sve strane .

Razlog zašto je taj nesrećnik to uradio je po meni  jasan : Pun mu je vrag više svih doseljenika (Crnaca , arapa , šiptara pa i ovih naših jadnika sa balkana ) hteo je da skrene pažnju da uljuljkanu i mirnu atmosveru i da pokaže šta ih čeka jednog dana . Da je neko tim jadnim roditeljima koji su izgubili decu rekao predhodni dan da će da se ovo desi nebi verovali i ipak bi poslali svoju decu u kamp .
  Ipak je to mirna država koja se bakće sa demokratskim problemima Smile Gey brakovi , matretiranja životinja ,da li se đubre treba bacati u najlon đakovima ,zabrana najlon kesa, zabrana plastične ambalaže .....................)

I na kraju da dodam strašno mi je žao svih koji su imali lične gubitke , i saosećam u nihovom bolju .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
Fascinirana sam činjenicom da je uspeo da poubija toliko ljudi.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 23:25:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.139 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.