Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eksplozija u metrou u Minsku, poginulo najmanje sedam osoba  (Pročitano 8396 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
CIA odavno želi da sruši Lukašenka i imali bi razloga da urade ovako nešto očekujući upravo ono što će Lukašenko uraditi, poslaće policiju da pretresa i hapsi političke protivnike. To hapšenje naravno dodatno će zaoštriti revolt političkih protivnika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia krntija
Mene u svemu ovome fascinira jedna stvar... Minsk ima metro?!  Smile

Eeeee Srbijo tužna li si....
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple Iphone 5
Sta je tu cudno? Vecina sovjetskih republika ima fascinantnu metro infrastrukturu. Komunjare su dosta polagale na takav nacin prevoza.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia krntija
Pa eto i kod nas bile komunjare na vlasti pa ne napraviše metro... to je čudno.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
CIA odavno želi da sruši Lukašenka i imali bi razloga da urade ovako nešto očekujući upravo ono što će Lukašenko uraditi, poslaće policiju da pretresa i hapsi političke protivnike. To hapšenje naravno dodatno će zaoštriti revolt političkih protivnika.

видиш мени је запало за око што су сви одреда медији уз ову вест додали и то како су опозиционари у затвору, како није било терористичких напада у Белорусији да сад и евентуално споменули Домодедово или неки од тих напада по Русији. Нигде осим на овом руском риа новости сајту нисам видео да је неко споменуо бомбу која је експлодирала 2008 на неком концерту поводом дана независности, коме је и Лукашенко присуствовао. Али ето за овај случај експлозије бомбе релевантнија је била чињеница да има политичких затвореника.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0

Букоје ми нисмо добили метро јер у то време такви капитални пројекти су рађени по националном кључу ... Србија добије аутопут, морају и Хрватска и Словенија добити такође као и остале републике по нешто. Тада кад је било пара и кад се метро могао направити једино је БГ имао какве такве потребе за истим па је било лакше не правити метро у БГ-у него правити свуда по нешто.

Minsk metro blast victim dies in hospital, death toll at 12

A bomb equal to 5-7 kg of TNT exploded at a busy subway station in the Belarusian capital Minsk during rush hour on Monday, killing at least 11 people and injuring more than a hundred, prosecutors said.

The bomb was planted under a bench at Oktyabrskaya, the only interchange station of the capital's subway system and the city's busiest. The station is also near the offices of President Alexander Lukashenko.

The explosive device, which went off as a train stood at the platform at 5.55 pm (14:55 GMT), was packed with metal objects to cause maximum damage.

The blast was so powerful that it blew a hole in the thick concrete floor of the platform, damaged ceiling and walls and knocked out the nearby rolling stairs. Many victims were injured by pieces of concrete which fell from the ceiling.

Dense smoke filled the station after the blast, but no panic took place.

At least 300 people were in the vicinity when the blast occurred, some 126 of them were injured, including at least two Russians. The condition of 22 patients is critical. Doctors urged people to donate blood for the victims.

Belarusian prosecutors said the blast was a terrorist attack.

At a meeting with officials, president Lukashenko called the blast "a serious challenge" to the nation. He told the KGB - as the country's security services are still known - to "turn the country upside down" to find those guilty.

"I don't exclude that this gift could have been brought to us by outsiders. But we have to look at ourselves as well," said Lukashenko, who arrived at the scene shortly afterwards.

"Who gained by destroying the calm and stability in the country?" he asked. "Who did not like the stability in Belarus?"

He also informed the country's defense minister to check all military warehouses for missing explosives.

Belarusian Interior Minister Anatoly Kuleshov said all cars crossing state borders are being checked. Police across the country was put on high alert.

Nikolai Ladutko, the mayor of Minsk, proposed to declare April 14 a mourning day. The victims will be buried on April 13-15.

While Belarus has been free of the Islamist terrorist violence that has plagued neighboring Russia, some 50 people were injured in July 2008 when a bomb went off at an independence day concert that Lukashenko was attending.

The Belarusian leader ordered to probe a possible link between the two blasts, saying that the two attacks "may constitute two links of the same chain."

Russian President Dmitry Medvedev called Lukashenko to offer both condolences and assistance to the former Soviet republic. The Belarusian leader said later that Russian experts would arrive on Tuesday to help the KGB with the investigation.

Russia will also send a team of experienced doctors to Minsk to help Belarusian metro station blast victims, a spokesman for Russian health and social development ministry said. The team will comprise neurosurgeons, intensivists and doctors specializing in blast-related injuries. Many members of the team treated victims of last year's twin blasts in Moscow metro.

MINSK, April 12 (RIA Novosti)

« Poslednja izmena: 12. Apr 2011, 11:55:07 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ne verujem da je CIA ili neka druga agencija sa zapada umešana u ovo, jer se Belorusija i Lukašenko nalaze pod ruskim kišobranom i to bez ikakve šanse da RF tu menja stav. To nije podrška tipa one koju mi imamo u UN i diplomatiji, nego podrška nuklearnim raketama i gasom, i tu nema zeze. Da je drugačije odavno bi on prošao kao Sloba. I ove "sankcije" na putovanja u zemlje EU, SAD itd su samo za Lukašenka i njegovu političku elitu, ali ne važe za belorusku ekonomiju, a to je najvažnije. Ja tipujem ipak na muslimanske ekstremiste iz Rusije, jer je napad na Beloruse više manje jednak napadu na Ruse, najverovatnije je samo iskoršten niži stepen bezbedonosnih mera jer napad nije očekivan na teritoriji Belorusije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Osumnjiceni je u bekstvu i ima ne-slovenski izgled, kako bar istrazitelji tvrde.

Moguce da Mujo nije hteo da ovo napravi u Rusiji, jer su tamo valjda pojacali mere bezbednosti, nakon nekoliko teroristickih napada, pa je resio da to uradi kod ruskih saveznika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
nadam se da ce nalogodavce i izvrsioce uhvatiti i ubiti...
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
CIA odavno želi da sruši Lukašenka i imali bi razloga da urade ovako nešto

Da ista dosad nije napravila 194828521951051235 sranja,sto nad tudjim,sto cak i nad svojim narodom,pa da kazem da preterujes.
A ovako... uopste ne me ne bi cudilo da si u pravu.

Mene u svemu ovome fascinira jedna stvar... Minsk ima metro?!  Smile
Pa,citaj malo,razgledaj...
Zaprepastio bi se koliko ljudi i ovde i u Evropi malo znaju i o njoj,i o mnogim drugim zemljama,ali zato seru o njima na sav glas.A isto bi se zaprepastio i kad bi video sta sve oni proizvode,i kako zive,i ziveli su,cak i u vreme kad je Rusija bila na kolenima,a oni su morali svake godine da izdvajaju 1/5 svog budzeta zbog Cernobilja.Mnogi na primer ne znaju to,to da je i ona pretrpela mnogo zbog toga,ali ni to da se najvise od svih potrudila da te posledice smanji ili eliminise,niti sta se sve proizvodi tamo.
Ali je bitno da svi(mediji,"eksperti" i slicni idioti) napamet znaju da iseru onaj "Osovina zla","Lukasenko diktator" i slicne govnarije...  Smile

mali off...

Букоје ми нисмо добили метро јер у то време такви капитални пројекти су рађени по националном кључу ... Србија добије аутопут, морају и Хрватска и Словенија добити такође као и остале републике по нешто. Тада кад је било пара и кад се метро могао направити једино је БГ имао какве такве потребе за истим па је било лакше не правити метро у БГ-у него правити свуда по нешто.
Nije samo to.

Ljudi ovde pate od tog "Metro-kompleksa".Stalno se kuka sto nemamo metro,i stalno se sere(mislim na novinare i slicne mrsomude) kako bi metro resio sve probleme saobracaja,a niko da ukljuci mozak.  Smile

Mostovi su ono sto je Beogradu potrebnije,nego metro.Dzaba tebi metro ako ti na uscu dve reke,u duzini od ne znam ni ja kolko kilometara obale,imas svega 4 mosta,i od toga dva kljakava i tesna.
London ima jednu reku,pa ima 30 mostova.Mi imamo 2 reke,a svega 4 mosta(ne racunam zeleznicke),i od njih samo 2 normalna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.