Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows Phone vesti i ćaskanje  (Pročitano 106500 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.52.7
mob
Apple iP5
Office Casual: Working with Nothing but a Windows Phone, Part 1

So even if you wake up in the middle of nowhere, you can still get a lot of work done with a Windows Phone. That's the idea of this short video, where Doug Thomas shows you the ways to reach out to people using a Windows Phone including texting by voice, group email, and seamless Facebook integration. Find more at the Office Blog: http://aka.ms/iy30oy.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.53.10
mob
Apple iP5
Ice Cream Sandwich vs Mango - Web Browser

Mangoes and Ice Cream Sandwiches are both delicious foods, but how do their web browsers compare? In this video we put Windows Phone Mango's Internet Explorer up against Android's Ice Cream Sandwich web browser. We use one of the first Ice Cream Sandwich Android phones available - the powerful Samsung Galaxy Nexus, and one of the newest Windows Phones - the Nokia Lumia 710. Both devices are connected to a WiFi network to give them a fair chance in terms of network speed so that we can get a better look at the actual performance of the browsers themselves. That and Verizon's LTE network is a bit unreliable at least for me on the Galaxy Nexus. It's also important to note that the Nokia Lumia 710 has a 1.4 Ghz single-core processor, while the Galaxy Nexus has a dual-core 1.2 Ghz processor.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Cujem da se ovih dana pojavio bazaar za wm7. To bi trebalo da je nesto kao JB, ali mi nije bas jasno skroz. Koliko kapiram to ce biti neki "oficijelni jailbreak", gde ce se kaciti home made aplikacije, ali on ce biti pod kontrolom microsofta? Dakle jos uvek nece biti mogucnosti da se instaliraju krekovane aplikacije i slicno. Jel to tako ili sam ja pogresno razumeo?

Ne znam zasto, ali nesto me bas "mami" taj wm7. Deluje mi da ima veliki potencijal, ali cini mi se da ga dosta koci taj nedostatak jb-a i mogunosti da se nekako ubace neki krekovani programi.
jb funkcionise, sa promenom bl mozes da bez problema uzimas custom romove koji su skroz sredjeni za svakakve alpikacije i oficijalne i neoficijalne. Mislim da se neces razocarati, do sada mi je ovo najstabilniji os i samo mogu iskreno da ga preporucim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.61
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Ja se druzim sa WP nekoliko meseca i bas mi je interesantan OS ali fali jos Vise izbora Aplikacije
« Poslednja izmena: 09. Feb 2012, 20:08:03 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
pa ako uzmemo u obzir da se za iphone i android aplikacije razvijaju vec duzi niz godina sa jakim trecim mestom za windows aplikacijama koji se koristi tek nesto vise od godinu dana wp im opasno preti .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
LG G2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Stravično je kada pogledate da su Nokia i SE nekada bili svetlosnu godinu bolji nego današnji telefoni za slikanje. Meni je princip kao na N82 ubedljivo najbolji od svih postojećih sistema. Samo svučeš poklopac i za sekund možeš da slikaš, i dvostepeno dugme za fokusiranje je u odnosu na crappy htc mnogo bolje. Inače reklame su im glupave, svaka priča ima dve strane.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2012, 19:54:43 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple iPhone 4
Najzad se pojavio i Skype za WP, i ono sto mi se svidja je ta stvar sto ne radi u pozadini. Na iPhone od svih programa koje koristim za chat i VoIP, jedino skype mi radi u pozadini i to me nervira jer na telefonu to je glupo da stalno proveravam da li skype trosi bez veze bateriju ili ne  Smile

http://www.gadgeterija.net/2012/02/27/video-stigla-nam-je-prva-beta-voip-aplikacije-skype-za-windows-phone/

Ja mislim da ce uskoro ovaj WP biti vredan paznje.
« Poslednja izmena: 27. Feb 2012, 12:17:29 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Apple iP5
Skype beta is here for Windows Phone! We take it for a test drive and are quite impressed:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia Lumia 920
Steta sto ga nema na marketplace-u nego moram da ga skidam preko pc-a...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.