Браниш и волиш шиптаре,хрвате,хашки трибунал,нато пакт,лдп,педере и лезбејке,више него хлеба да једеш,што каже наш народ...коплетна личност,нема шта! Јој,што волим ове наше еврослинавце који се сматрају паметнима...вама је дошло из дупе** у главу,за разлику од нас заосталих,јел тако? Е,па драго ми је што вам је дошло из дупе** у главу...тиме сте експериментално доказали на себи да материја не нестаје већ само прелази из једног у други облик!
Наши дедови завршише животе на бранику отаџбине,а ти би радије на бранику мерцедеса или поршеа...лепша смрт,јел тако?
Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети. (блажени Јосиф Вријеније)
Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Наши дедови завршише животе на бранику отаџбине,а ти би радије на бранику мерцедеса или поршеа...лепша смрт,јел тако
boli me uvo kako cu da zavrsim zivot nego kako cu da ga zivim, a moj deda je zavrsio zivot pre 20 godina i to ziveci u manje-vise normalnoj drzavi. ja ne znam hoce li ova drzava biti zaostala ili ne, ali znam da ja za nju necu ratovati. amin
Само напред,клићо...постаћеш ти,захваљујући својој интелектуалној врцавости и моралној непоколебљивости,историјска личност...а највероватније и праисторијска!
Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети. (блажени Јосиф Вријеније)
Само напред,клићо...постаћеш ти,захваљујући својој интелектуалној врцавости и моралној непоколебљивости,историјска личност...а највероватније и праисторијска!
ma necu da smetam vama koji imate ambiciju da postanete istorijske licnosti, a neki imaju ambiciju da budu i deo mita!
Citat
"Ekskluzivno: haške sudije podmitio sa 2. 000. 000$!"
lightsoft, ovde nije stvar u razlicitom misljenju, nego da li mi stvarno treba ozbiljno raspravljamo o tom tekstu iz pressa!?
ma necu da smetam vama koji imate ambiciju da postanete istorijske licnosti, a neki imaju ambiciju da budu i deo mita!
За то у вези са "митом" обрати се оним твојим нарко-педерима из лдп-а и њиховим симпатизерима! Ух,тешко ми је да вас сварим,али шта ћу...време је да схватим да није свака сто** јестива!
Ne sporim razlicita misljenja, pu, pu, pu, daleko bilo, ... nego sto i ne bi ste ozbiljno nesto reklli ?? Ako smatrate da se ne treba reci, ignorisite. Pa mora li se na svaki tekst odgovoriti, svaki post, ... ucestvovati na svakoj temi ?
« Poslednja izmena: 08. Maj 2009, 21:15:57 od lightsoft »