Posto sam rekao LOODAQ (pisem ovako jel mi nekako lepse )da se ne nervira, onda se necu ni ja nervirati, bre. 1. posto vidim da si se juce prijavila na ovaj forum i da imas samo desetak poruka tvoji komentari postovi i sve ostalo sto kazes ne mogu promeniti neke stvari ovde koje traju od samog nastanka foruma, bre 2. da ti stvarno znas sta je FLORA i FAUNA ne bi ovde to ni pitala 3. koliko se ja secam, a dobro se secam to se radi u osnovnoj skoli 4. po tvom nacinu pisanja tj tvojim komentarima ili ti postovim rekao bi da si jos uvak mala balavica koja nezna ni nos da izbrise, bre u tom smislu da jos nisi ni tinejdzerka, bre 5. postavlja se pitanje sta ces ti u minhenu a i kad pogledam gde zivis pise Evropa minhen YU sto nema nikakve veze sa mozgom 6. toliko o tebi jer valja ostaviti jos koju crnu rec o tebi za tvoju sledecu budalastinu koju napises ovde 7. i da je neko moderator ovo bi po nekom pravilu trebao da brize, bre
S vremena na vreme se ovde pojave neki likovi (obicno devojke, ali to je slucajnost) koji zive u nekom svetu koji nema veze sa stvarnosti. Onda pocnu da postavljaju GLUPA pitanja na GLUPOM mestu i uvek dodje do ovakve situacije.
Devojcice, ja nisam ni jednom rekao da meni ova tema smeta (cak sam rekao da mi ne smeta)! Ja nisam ni jednom za tebe rekao ni jednu ruznu rec, a to sto ti pricas je stvar kucnog (ne)vaspitanja.
Pazi ovako, koliko se secam ja sam na pocetku samo rekao da ovo nije mesto za ovakvu temu, tj. trebala bi da se premesti u neki drugi deo na ovom forumu. Ti si mi odmah rekla da sam glup, i time si dokazala koliko si ti u stvari glupa mala razmazena i nevaspitana devojcica kojoj mama cita Crvenkapu kada podje na spavanje.
Lako je nekome reci da je majmun, glupan itd, to ume svako. Ali ajde ti pokusaj da uradis nesto sto nisi nikada pre. Da se spustis na zemlju (bolje beton, nema drveca da ga grlis), da izadjes na ulicu i vidis prave ljude, a ne da zivis u svojoj sobi, oblepljenoj posterima iz raznih crtanih filmova, punoj filozofskih knjiga itd.
Pogledaj jos jednom onaj moj predhodni post. Razmisli malo sta sam tamo napisao, pogotovo o onih nekoliko poslednjih redova. Mozda ti to i pomogne da se spustis na zemlju.
E BEDAK, sta ti je sad MeRcurY kriv?
I nije uopste bitno koliko neko ima postova i koliko je dugo na forumu. Gleda se njihov kvalitet (normalnost). I ovo je forum otvoren za sve, ne treba je odbacivati, samo joj treba pruziti pomoc da ukapira neke stvari.