Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 12:38:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ejmi Vajnhaus u junu u Beogradu  (Pročitano 17555 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
Mene i dalje odusevljava sto vecina medija i dalje tvrde da je ona bila samo pijana...
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Ejmi je kraljica  Smile A vi sto ste kupili karte i nesto ocekivali ste optimisti  Smile A vi sto samo komentarisete ste neobavesteni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia N95
Zatvoriti jedan od najlepsih delova Kalemegdana i onemoguciti ljude da uzivaju u setnji po divnom danu zbog propale narkomanke i alkosa  Smile Neprocenjivo
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple 15
Čak i bend ljut na Ejmi Vajnhaus zbog skandala

Neven Džodan/Ana Lađarević    | 20. 06. 2011. - 00:02h | Komentara: 145
BEOGRAD - Ovako nešto se nije videlo ni od Džima Morisona - izjavio je u subotu Mobi gledajući Ejmi Vajnhaus kako pokušava da otpeva bilo šta pred zabezeknutom publikom na Kalemegdanu.

Muzičar, koji je nastupio nakon Ejmi, otpočeo je svoju svirku pesmom „Rehab“, ali je sa svojim fanovima na Tviteru podelio zabrinutost za pevačicino zdravlje. „Ne poznajem Ejmi Vajnhaus, ali se iskreno nadam da neko ko joj je blizak može da interveniše i nađe joj pomoć. Ovo je stvarno tužno“, napisao je on.

Svi koji su u subotu krenuli da vide Ejmi očekivali su od nje skandal. Samo niko se nije nadao tolikom skandalu.

- U životu nisam ništa slično video. Prvo sam pomislio da je to deo scenskog nastupa, da je to njena aura, deo imidža, pa će nakon 20 minuta početi ozbiljno s koncertom, ali kada sam video, nakon pola sata, da se to nije dogodilo, nisam mogao da verujem. Jadna devojka. Odjednom se sve to pretvorilo u neki rialiti šou i, što je najgore, vuče te da to i dalje gledaš - kaže voditelj Zoran Kesić, koji je bio na koncertu.

Organizatori kažu da su pevačicu videli na manje od minut, i to samo kada se pela na binu iz bekstejdža, pa otuda ne mogu ni da pretpostave odakle joj alkohol ili droga, pod čijim je uticajem vidno bila.

- Smeštaj i prevoz organizuje i plaća njen menadžemnet. Ona je u Beograd stigla u pratnji menadžera i još jednog čoveka i mi nismo mogli ni da joj priđemo. Zbog prirode ugovora, mi nismo mogli da utičemo na njen nastup, ni na to šta će svirati i pevati, niti koliko. Svi smo jako želeli da je vidimo uživo u Beogradu, iako smo znali da je nešto slično ovome što se dogodilo moguće. Sve što smo mi mogli jeste odlična produkcija, koju smo i imali na Kalemegdanu - kaže Sagor Mešković ispred organizatora koncerta.

Prema njegovim rečima, niko nije zahtevao povraćaj novca, a rekao nam je da je honorar pevačici u celosti isplaćen još pre mesec dana.

Inače, Ejmi je iz Beograda otišla odmah nakon nastupa. Kako smo saznali, muzičari koji s njom rade, a koji su pobrali simpatije svih u publici zbog svoje profesionalnosti, najverovatnije neće nastaviti saradnju s njom.

Najveći Ejmini skandali

U aprilu 2008. pevačica je dobila upozorenje od policije zbog šamaranja čoveka na ulici, tokom leta je napala jednog od svojih fanova na festivalu Glastonberi
U maju 2008. uhapšena je zbog posedovanja narkotika
U martu 2009. je ponovo uhapšena zbog napada na jednu ženu, a istovremneo je otpužena da je na javnom mestu pljunula Pipu Midlton, te udarila fotografa po glavi
U decembru 2009. godine uhapšena je  zbog napada na radnika u jednom londonskom pozorištu

„Blic“ anketa: Prvi utisci posle koncerta
Gordan Kičić
„Ne mogu da kažem da je to bio sjajan koncert. Ejmi je sjajna umetnica, ali okolnosti su prevladale i ona je, koliko mi se čini, žrtva rokenrola. Ima sličnih primera, ali ti muzičari su uspevali da izguraju nastup.“
Sergej Trifunović   „Tuga. Tužno mi je sve to. Tužan sam što je ona uopšte u tom stanju i tužno mi je zbog publike koja došla da sve to gleda. Bio je to grozan rialiti šou. Nisam otišao na pola koncerta, ostao sam, ali sam se sklonio sa strane i pričao s prijateljima.“
Boško Jakovljević   „To je, pre svega, jedna tužna slika velike zvezde, odnosno devojčice koja se malo zaigrala i zalutala, i to je sjajna opomena za sve ostale. Ona jeste diva i u tom smislu nisam zažalio što sam potrošio pare na kartu.“

Đule Van Gog
„Katastrofa. Užas. Vesela publika koja je došla na koncert s nekim očekivanjima, u fantastičnom ambijentu, brzo se razočarala. Nije lako danas odvojiti novac za koncert, a onda se dogodi takvo nepoštovanje publike i mučno je bilo gledati.“

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Распад на хероину у Београду започиње турнеју..., а медији извештавају како је била пијана, ваљда то звучи прихватљивије, а и коректније. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia krntija
Citat
i ona je, koliko mi se čini, žrtva

evo već je krenulo  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Mene i dalje odusevljava sto vecina medija i dalje tvrde da je ona bila samo pijana...
znajući naše medije, čudi me da nisu napisali da je priča o pijanstvu i drogiranosti velikosrpska izmišljotina Smile
« Poslednja izmena: 20. Jun 2011, 14:49:34 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
Znala sam. Rekla sam drugarici da ce narkomanka da se uradi toliko da nece moci da zine a ne da peva. Ipak je "nas" heroin bolji nego onaj u USA  Smile

inace ona je iz londona,najfiniji heroin dolazi direktno preko britansko indijske kompanije

elem,posto je svita na celu sa djilasom i cedicom odlucila da poseti ovaj hepening naravno bolje bi bilo ljubiteljima iste da su za taj novac kupili jedan originalni cd pomenute recimo frank koji je za svaku pohvalu kako sa muzicke tako i sa produkcijske strane
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Skandalozno blaćenje jedne radine i odgovorne osobe ! Očekujem da joj se Tadić izvine  koliko sutra !!!  Smile
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Apple iPhone 6
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 12:38:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.