Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 10:49:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ejmi Vajnhaus u junu u Beogradu  (Pročitano 17574 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
Навикла на чист хероин, зајебали је Срби Smile...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
kakva sranja covjek danas mora sve da trpi da bi bio IN  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 652
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
"They tried to make me go to rehab but I said 'no, no, no' "

eh, ironije li..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Nek malo pogleda kako to pravi ljudi rade. Pokojni Morison, Izi...ljudi se rodili sa iglom u veni, bijelim oko nosa i flašom u obadvije ruke pa im to nije smetalo u obavljanju dužnosti, naprotiv. Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Nokia Lumia 920
Normalno bre. Pa Slavica Ćukteraš je mrtva pijana na svakoj svadbi na kojoj peva, pa otpeva za desetku  Smile
E ako posle ovog nastavi turneju i niko je ne odvede u neku ustanovu zatvorenog tipa, onda stvarno ne znam šta je sledeće...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Za skandal na Kališu Ejmi dobila pun honorar

Nakon skandaloznog nastupa koji je u subotu izvela na Kalemegdanu, Ejmi Vajnhaus se nije zadržavala u Beogradu - odletela je iste noći, a za sobom ostavila dvadesetak hiljada razočaranih fanova i utisak koji će još neko vreme biti tema svetskih medija. Što se tiče fanova, mogu da se pomire s činjenicom da su debelo platili da gledaju njeno bauljanje po bini, pošto neće biti povraćaja novca.

BRUKA - Niko nam se od publike nije žalio ni mejlom niti na neki drugi način zahtevajući nadoknadu. Našim ugovorom njoj je isplaćen novac još pre mesec dana, tako da je dobila pun honorar. Ugovor je takav da mi nemamo pravo da intervenišemo u vezi s njenim nastupom, ni koliko će da traje, ni kako će da izgleda. Svi smo jako želeli da ona dođe u Beograd i da je uživo čujemo, ali verujem da smo se i mi kao organizatori, ali i publika, ipak pribojavali da nešto ovako može da se desi - kaže za „24 sata” Sagor Mešković ispred kuće „Avalon” koja je organizator događaja.
 Ipak, stoji i to da je postojao tračak nade da će sve ispasti kako treba, budući da su iz Londona pristizale vesti o uspešnoj rehabilitaciji i tajnom koncertu na kojem je sjajno pevala i izgledala, a tu su i striktna uputstva hotelskom osoblju da skloni piće iz njene sobe, ali i sa čitavog sprata...
 Kako saznajemo, niko od organizatora je nije video niti imao kontakt s njom - njen menadžment je sam organizovao smeštaj i prevoz, tako da se ne zna kako je mogla da dođe do droge ili alkohola.
 U svakom slučaju, cela akcija je propala, što je bilo jasno čim je popularna pevačica stupila na scenu, pala, izula se, promumlala par reči i pokušala da počne da peva... Iako je bilo zabranjeno slikanje, snimci „rasute” Ejmi preplavili su internet, a strani mediji već uveliko „trube” o tome opravdavajući nezadovoljstvo ovdašnje publike.
 “Mnogi su platili čak 45 evra da je vide u zemlji u kojoj su plate najniže u Evropi i njihov bes je razumljiv”, ističe BBC u tekstu pod naslovom „Pijana Ejmi Vajnhaus izviždana u Beogradu”.
 AFP prenosi da je tokom koncerta koji je trajao oko 90 minuta Ejmi uspevala samo da promumla neke od stihova, da je dva puta napuštala stejdž i da su brojni fanovi zviždali dok je ona pokušavala da „ubode” pravu notu, a njen bend da smiri publiku.
 Mada, onima koji su bili na koncertu i to može da deluje kao suviše blag izveštaj za Ejmin „spektakl”, koji je trebalo da otvori njenu dugoočekivanu povratničku turneju... Iako se njen menadžment još nije oglasio, može se pretpostaviti da će „povratak” ipak biti odložen.

Citat
Kako ste se proveli na koncertu?

Ne znam šta da kažem. Smatram da je Ejmi sjajna umetnica, ali “okolnosti” su preovladale i ona je, koliko mi se čini, žrtva rokenrola. Krivo mi je što je ovako ispalo jer ljudi u Beogradu zaslužuju bolje i baš mi je žao što su platili kartu i onda se nisu proveli kako su zamišljali. Ali, kažem, imao sam priliku da vidim koncerte na kojima su frontmeni bili u istom stanju, tako da ne treba ovo toliko ozbiljno shvatati iako je ispalo baš bezveze. Gordan Kičić

Katastrofa. Užas. Nije lako danas odvojiti novac za koncert, a onda se dogodi takvo nepoštovanje publike i mučno je bilo gledati odlične muzičare kojima je neprijatno što dele binu sa takvom kreaturom. Ipak, svi smo to negde očekivali, publika je to mogla da pretpostavi i bila je spremna da vidi kako će artista pasti sa žice, a upravo to se i dogodilo. Zvonimir Đukić Đule

Razočarana sam kao i svi. Očekivala sam da će posle rehabilitacije moći da održi koncert, ali to se nije dogodilo. Mislim da su tu najveći krivci njeni menadžeri koji su je podvalili našim organizatorima koji se opet očigledno nisu dovoljno raspitali u kakvom je ona stanju. Znate, kada nemate osećaj za publiku i svest gde se nalazite, to je za ozbiljno lečenje, a u njenom slučaju definitivno nije reč samo o alkoholu. Biljana Cincarević

U životu nisam ništa slično video. Prvo sam pomislio da je to deo scenskog nastupa, da je to njena aura, deo imidža, pa će nakon 20 minuta da krene ozbiljno sa koncertom, ali kada sam video nakon pola sata da se to nije dogodilo, nisam mogao da verujem, jadna devojka. Odjednom se sve to pretvorilo kao u neki rialiti šou i, što je najgore, vuče te da to i dalje gledaš. Bilo mi je smešno, zabavno, neverovatno, a na kraju mučno. Zoran Kesić

Mobi: Hoće li neko da interveniše?
 TVITER - I Mobi je na svojoj Tviter stranici podelio iskustva sa sinoćnog koncerta na Kalemegdanu, a nastup Ejmi Vajnhaus opisao je kao žalostan. „Nastupam na festivalu u Srbiji sa Ejmi Vajnhaus i ona je na stejdžu i mumla... Čoveče, može li neko da interveniše? Ovo je žalosno... Ne poznajem Ejmi Vajnhaus, ali se iskreno nadam da neko ko joj je blizak može da interveniše i nađe joj pomoć. Ono je stvarno tužno”, napisao je Mobi na Tviteru pre nego što je izašao na scenu nakon katastrofalnog nastupa kontroverzne pevačice. On je, inače, od samog dolaska u Beograd poslao niz poruka, tako da su fanovi mogli da saznaju kad je stigao, da je „vruće, sunčano i prelepo u Beogradu”... „Hvala, Beograde. Bilo je sjajno... I hvala što ste ostali do tako kasno. Ne dešava se često da se festivalski nastup završi u 2.30”, poručio je Mobi.

Napadala fanove i pljuvala Pipu Midlton
 REPUTACIJA - Od kada je stupila na scenu, Ejmi se pošteno potrudila da izgradi reputaciju loše devojke - opominjana je zbog šamaranja ljudi na ulici, napala je jednog od svojih fanova na festivalu "Glastonberi", hapšena je zbog posedovanja narkotika, a optužena je i da je na javnom mestu pljunula Pipu Midlton i udarila fotografa. Njen poslednji veći nastup, početkom ove godine u Dubaiju, prošao je slično kao beogradski - ispraćen zvižducima, čašama koje lete ka bini i Ejminim prozivanjem s publikom.

Izvor: 24sata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Ne znam šta da kažem. Smatram da je Ejmi sjajna umetnica, ali “okolnosti” su preovladale i ona je, koliko mi se čini, žrtva rokenrola. Krivo mi je što je ovako ispalo jer ljudi u Beogradu zaslužuju bolje i baš mi je žao što su platili kartu i onda se nisu proveli kako su zamišljali. Ali, kažem, imao sam priliku da vidim koncerte na kojima su frontmeni bili u istom stanju, tako da ne treba ovo toliko ozbiljno shvatati iako je ispalo baš bezveze. Gordan Kičić

гордан кичић је идиот Smile Smile Smile Smile Smile Smile

ово је рокенрол малоумни имбецилу Smile

професионализам Smile Smile

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat
гордан кичић је идиот

Pa čovek je došo da sluša rokenrol, šta sad Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Nokia Lumia 920
Citat
Mobi: Hoće li neko da interveniše?
 TVITER - I Mobi je na svojoj Tviter stranici podelio iskustva sa sinoćnog koncerta na Kalemegdanu, a nastup Ejmi Vajnhaus opisao je kao žalostan. „Nastupam na festivalu u Srbiji sa Ejmi Vajnhaus i ona je na stejdžu i mumla... Čoveče, može li neko da interveniše? Ovo je žalosno... Ne poznajem Ejmi Vajnhaus, ali se iskreno nadam da neko ko joj je blizak može da interveniše i nađe joj pomoć. Ono je stvarno tužno”, napisao je Mobi na Tviteru pre nego što je izašao na scenu nakon katastrofalnog nastupa kontroverzne pevačice. On je, inače, od samog dolaska u Beograd poslao niz poruka, tako da su fanovi mogli da saznaju kad je stigao, da je „vruće, sunčano i prelepo u Beogradu”... „Hvala, Beograde. Bilo je sjajno... I hvala što ste ostali do tako kasno. Ne dešava se često da se festivalski nastup završi u 2.30”, poručio je Mobi.

Mobi legenda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Panta Rei

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 5379
Zastava Novi Sad, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Sramota zaista! Kad sam cula sta je radila na koncertu uzasnuta sam bila. Sve je to ok i da neko popije i duvali su na sceni, i ulazili u sutke itd, ali ovo, da ne moze da peva??? Evo vam jedno logicno objasnjenje za njeno ponasanje  Smile

IP sačuvana
social share
Prolazi vreme, hteo ja ili ne
Klize tramvaji i miriše hleb
Stojim i brojim godine
Ko da najbolje tek dolaze

Igra se vetar sa oblakom
Nestašni, lucidni, zajedljivi vajar
I svaki oblik koji napravi
Mene podseća na jednu istu stvar
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 10:49:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.