Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 11:16:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Edo Majka-Bosanski rap  (Pročitano 34230 puta)
Jet set burekdzija

My head is on loose but my shoes are tied

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
ti nisi rasla ovde,oni jesu.Mi jesmo

A ti to znas kako? Smile
Dovoljno sam rasla dole ( i verujem da sam u zivotu videla dosta toga sto mnogi nece ni za 1000 godina) da zamrzim sve sto se tiche  rata,predrasudi i svih tih sranja o kojima se pripoveda danas ...previshe mrznje postoji medju svima nama,uopste, na prostorima bivshe  Jugoslavije...cak se oseti i na mladjim generacijama,sto je tuzno da roditelji tako nesto mogu da uche decu koja verovatno nemaju pojma sta je geometrija il fizika..a vec znaju ko je bosanac,srbin,hrvat,chetnik,ustasha...i koga su klali za vreme rata....

Znam dosta o muzici da raspoznam kvalitet izvodjaca...al budi malo realan,pa pogledaj tekstove...to je cist humor,covece...za zajebanciju-mogu da shvatim da se slusa,al da se u to neko udubi i da ceni takve stvari....mora da bude na istom nivou poput tog samog Ede...sto cisto sumnjam da je "akademski obrazovana" licnost...(a vidim da je tebi bash stalo do toga)

*ono za Indexe Smile odakle to iskopa? Smile*sta je pisac hteo da kaze Smile* Smile
IP sačuvana
social share
Bash sad, il mozhe odmah? o.O
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Znas kako, lako je biti general poslije bitke i komentarisati stvari sa strane. E da si ucestvovala dovoljno u ovom sranju ovdje (a ja jesam vjeruj mi,  linija paljbe sunarodnika tog istog ede je bila 300 m od moje kuce) vjerovatno bi malo drugacije gledala na sve ovo. Ok, mozda mi jesmo i glupi i primitivni i ruzni, ali to je nas zivot ovdje i nemoj da nam solis pamet, i meni je recimo njemacka moda totalni shit pa opet ko sam ja da Nijemcima kenjam?
Ja licno mislim da se Edo zajebava, ali ako je to neko i shvatio ozbiljno, pa sta? Ovdje je narod dovoljno istraumiran i treba izlaz da ce da povjeruje i u cinjenicu da se Gospa pojavila kod Medjumurja, i da ikone placu i da je Bodiroga Bozji poslanik i da je Edo majka clan SANU. Pusti nas da budemo primitivni. That's the way we like it. Tolerancija, seko. Kljucna rijec.
Poz  Smile
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
Znas kako, lako je biti general poslije bitke i komentarisati stvari sa strane. E da si ucestvovala dovoljno u ovom sranju ovdje (a ja jesam vjeruj mi, linija paljbe sunarodnika tog istog ede je bila 300 m od moje kuce) vjerovatno bi malo drugacije gledala na sve ovo.

Sasvim dovoljno...cak mozda i previshe nego sto je trebalo...
Ovde ima samo jedan nacin da se gleda na sve-a to je-korist rata na prost nachin da bi se zaradila koja kinta...i napucala propaganda
Ako vec hoces humor,i da se nasmejes svim sranjima koja su nas snashla u poslednje 2 decenije....Indexovci su jedini izvukli nesto pametno...da je hteo da postigne nesto sa ovim osnovnoskolskim tekstovima...razmislio bi pre objave..isao bi u nekom drugom  pravcu....ovo je chist vic Smile
Pozz Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6610
Cuj, meni je ipak najveca zajebancija na racun svega ovog sto se desilo ovdje ono sto su uradili "nadrealisti". I kad gledam zajebaciju na ovaj racun, smijem se da ne bi od muke plakao.
A kad pogledas onog Edu, mislim da je jasno da taj covjek nije imao dovoljno IQ da marne lovu na svemu ovome, nego da ga je (bar u pocetku) muka nacerala da sklepa one stihove. E sad, da li su kvalitetni ili nisu, de gustibus non est disputandum. Meni su njegove zajebantske pjesme mnogo vise simpa od onih gdje pokusava da bude ozbiljan. To mu ne ide. Ove vesele naivne su mnogo vise ql.
Poz i za te  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
Ma nema nista do Indexovca ako hoces da se ismejes svim sranjima koja su nas spopala od politike preko ratova....ovo sve drugo im nije ni do kolena
Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6610
De gustibus non est dipsutandum. Mozda je to i do tipa humora koji volimo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
De gustibus non est dipsutandum.

ok...jednom si to vec napisao...nisam retardirana,vidim i kapiram sta si hteo da kazes!...  Smile Smile
Sve stoji do licnog ukusa...
Al svako takodje ima pravo na misljenje... Smile ne zapostavimo tu stavku
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Necu skoro onim sorom,ne znam posle put odande...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia N91
Ne budi smesna...Price o nekakvoj zaradi na rat, pogotovo u slucaju Ede su jako plitke.Koliko on moze zaraditi na repu uopste?Hej,pa nije ovo USA!Mozda,ponavljam,mozda zaradjuje najvise od repera ali i to je prilicno mizerno.Pa nema on tezge vredne hiljade i hiljade eura kao narodnjaci.Naravno,njegova zarada je daleko vise od standarda.Ali on je liricar,nazovimo ga i reperom,nije rat ono sto cini njegove pesme dobrim i zanimljivim,vec njegov flow,njegova licnost.Toga bi bilo i bez rata.Nije on izazvao rat da bi se obogatio za razliku od nekih ljudi,vec jednostavno decko pise o svojoj proslosti jer je to ono najubojitije,to je ono u njemu sto se sigurno nece izbrisati i mora se nekako osloboditi tog tereta,odabrao je hip-hop i nije pogresio.Neko drugi bi postao probisvet,danguba,uostalom,vecina ih je to i postala...Nazalost.
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
 [smilie=33vv.gif] :rolleyes2:
tuu-tuu-ru-tuu  Smile

mhm...procitaj poslednje sto sam rekla...-svako-ima-pravo-na-svoje-misljenje-.....potom...za one koji gotive gomilu bljuvotina koje nemaju smisla sa smislom... :tenisclap: :tenisclap:  svaka im chast....

Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Nemaju smisla sa smislom.. zanimljiva slozenica...
Gomila bljuvotina... na osnovu cega?

Gomila gluposti je kad ti bivsi narko diler sa 30 polugolih crnkinja ponavlja 2 rechenice 5 minuta, a pritom ni te 2 recenice nije u stanju da izgovori a da na nesto liche...

Edo... bar prica o svakodnevnici... nas koji smo ostali ovde. I decko je dobar.. jako dobar u tome.. iako generalno ne mogu da progutam tu vrstu muzike.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 11:16:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.