To su isto te patike, ispod cene pise ITEM LOCATION, odnosno gde se patike nalaze, sa leve strane kada pretrazujes imas UK ONLY da izlista samo patike iz UK
hvala, videcu da pogledam po svim sajtovima ovih dana, pa ako naletim na nesto interesantno narucio bih, samo jos da mi, posto nisam pratio temu, objasnis kako to ide sa slanjem???
hvala, videcu da pogledam po svim sajtovima ovih dana, pa ako naletim na nesto interesantno narucio bih, samo jos da mi, posto nisam pratio temu, objasnis kako to ide sa slanjem???
Kada se odlucis za neki artikal, posaljes mi link, od artikla zavisi da li je potrebna kapara ili nije, ja saljem kolegi u Englesku porudzbinu on kupuje i stize kod njega u Englesku, on pregleda da li je sve u redu sa artiklom, svake 3 nedelje kuriri iz Srbije idu po robu u Englesku i donose je do mene u Srbiju, odakle ja saljem tebi preko AKS-a ili mozes licno da je preuzmes.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.