Ne ozbiljno, ne može ni u mraku, čak ni kada sam pijan. Tada je to lakše, ali ne ako je neka ... (zamislite sami) ... onda ne može uopšte, a ako je neka dobra, onda se trudim da ja osvojim nju, a ne ona mene.
A to u mraku ... ok, to možda i može, ali ako ćemo realno, kako će da me odvede u takav mrak a da je pre toga ne vidim. Osim, ako meni ne padne mrak na oči
@Sanjica... I mi imamo jedan podjednako cvrst razlog medju nogama.... jedno bez drugog ne mogu tako da je malo cudno teoriju suiperiornosti zasnivati na tome.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ja se ne bih uopšte složio sa tim da nas svaka koja ima macu može osvojiti.
Prvo svaka ima macu, drugo probaj jedan mali eksperiment, bes sexa i "desanke" jedno nedelju dana, onda izadji negde gde je zensko drustvo i videces prva koja naidje sa krakom suknjom i slatkom guzom opcinice ti mozak takvom snagom da ces biti sludjen
Citat: SerbianFighter
@Sanjica...I mi imamo jedan podjednako cvrst razlog medju nogama.... jedno bez drugog ne mogu tako da je malo cudno teoriju suiperiornosti zasnivati na tome.
Pitanje da li i najgluplja zena moze da osvoji najpametnijeg muskarca. Pazi uvece se setas knezom i oko tebe veliki broj prelepih cura i ono sto u sebi razmisljas je: "brate sta bih joj radio", "kako bih je voleo" i sl, i u preko 50% slucajeva bio bi sposban da odvedes neku cupi u ulaz i obavis na brzaka i mogli bi tako 5 riba za vece a da se nikad ne sretnemo vise u zivotu, sve to nase suludo ponasanje zbog mace, a zene ne mogu tako! a zasto? Zato sto znaju da bi svi hteli ono sto one imaju (ribica ) pa samim tim mogu da biraju
Nisam ja ovde izmislio toplu vodu i sl, opste je poznata cinjenica da je ribica stvar oko koje se okrece cela planeta. Pa sta je cika Frojd rekao, jel ucite vi psihologiju u skoli il samo bezite sa casova i gadjate profesore. Oni muskarci koji misle da su frajeri i da "maca" ne vlada njhovom psihom neka se duboko zamisle i postave sebi pitanje: "koliko dnevno puta pomislim na njenu ribicu" pa jedno 10 puta minimum i tako od recimo 13 godine i bice do 70, daj boze, s'druge strane devojke ne moraju sebi da postavljaju nikakva pitanja jer su one duboko svesne sta imaju i sta s'tim :wink:
Prvo svaka ima macu, drugo probaj jedan mali eksperiment, bes sexa i "desanke" jedno nedelju dana, onda izadji negde gde je zensko drustvo i videces prva koja naidje sa krakom suknjom i slatkom guzom opcinice ti mozak takvom snagom da ces biti sludjen
Ti si stvarno kritican! Nema sanse da me nalozi neki gabor samo zato sto sam postio neko vrijeme i nisam onesvjestio majmuna! Mozda bih se nalozio na neku macu koju inace ne bih svrstao u 10 najzena, ali da se nalozim TOLIKO na neku zvalju, nema sanse!!! :fist: