Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: E Commerce-integracija sistema  (Pročitano 2595 puta)
07. Apr 2008, 12:30:37
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Pozdrav narode. Interesuje me da li je neko bio u prilici da se bavi takozvanim E commerce sistema(u pitanju je online) i ako jeste kakva su iskustva i ko to radi kod nas.

Radim u firmi koja se bavi proizvodnjom softvera u autoindustriji i u nekoj buducnosti javlja se potreba da nasim klijentima omogucimo da na nasem sajtu placaju nase usluge i softver putem platnih kartica(Visa, Master, Diners itd...).

Konkretno me zanima firma(banka ili drugo), koja se bavi takvim stvarima, da bi u saradnji sa njima napravili integraciju takvog sistema na nasem sajtu. To je u svetu toliko uobicajeno, a kod nas velika nepoznanica. Zvao sam nekoliko banaki i ljudi iz njihovih Call centra uopste nisu mogli da ukapiraju o cemu pricam(verovatno znaju odgovor na 15 FAQ pitanja i to je sve).

Jednostavno kome mogu da se obratim, ako zelim d apostavim takav jedan platni sistem na nas sajt.

Hvala unapred na vremenu i na odgvorima.

Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
To vec postoji i samo pogledaj malo unutar tema na forumu.
« Poslednja izmena: 07. Apr 2008, 12:38:14 od pilot »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Bilo koja iole ozbiljna web develpment kuca u Srbiji... to je boza od posla...
Verujem da i vecina web design studija to moze da zavrsi, tj. da bez problema mogu naci coveka koji ce uraditi implementaciju...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Hvala na odgovorima. Mozda ja nisam postavio pravo pitanje...
Implementacija nije problem i sami se bavimo razvojom softvera, pa tako postoji bar nekoliko zaposlenih i cela ekipa koja moze to da odradimo na visokom nivou.

Nas interesuje druga strana price(koja kompanija, koja banka se bavi ovim drugim delom koji nije tehnicki vec se odnosi na samo funkcionisanje sistema).

Trenutno to radi samo Intesa ali sa njihovim starim klijentima.

Nasao sam da jedino Pexim trenutno ima sistem koji radi kod nekoliko klijenata. Oni nude za sad mogucnost placanja Visa i Master platnim karticama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Vecina ljudi koje ja znam, koristio 2co.com za procesiranje kartica, mada bi bilo koji merchant nalog odradio posao, samo je pitanje koji najvise odgovara...
Preporucujem 2co jer sam ga i sam koristio u vise navrata i uvek su jako dobro radili svoj posao...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
E hvala puno, to je odlicna informacija, bitno mi je da je neko vec koristio usluge neke firme i da ima pozitivna iskustva. Pogledacu 2co.com pa cu mozda da se vratim sa konkretnim pitanjem u narednih nekoliko dana, jer ne zelim da davim iz neznanja. Videcu sta Pexim nudi u celom paketu, da li se isplati uzeti od njih gotovo ili praviti nesto interno(Trenutno imamo puno posla pa treba napraviti kalkulaciju sta nam je bolje).

Hvala jos jednom na odgovorima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Znam za 2CO vec duze vreme i dobar je jer radi sa Srbijom, ima vise nacina isplate, cek na adresu ili uplata u banku ali nesto bas nisam uspeo da nadjem a to sam vec ranije pitao. Dakle hocu da stavim proizvod koji bi se nakon kupovine isporucio preko download linka. Znaci covek kupi, dobije link i skine to. A da ne moze jos gomila njih da stike isto i da nakon skidanja taj link bude ukinut ili kako vec  Smile

To me veoma ozbiljno zanima jer hocu da stavim nekih deset hiljada arhivskih fotografija u prodaju a veliku kolicinu ilustracija ali u nekoj buducnosti i pdf knjige. Dakle ima li tu resenja na 2CO ? Nisam usamljen jer verujem da ima njih dosta sto tako prodaju, recimo softver.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
To je previse komplikovan zahtev da bi tako jednostavno funkcionisao...
Svi takvi sajtovi funkcionisu preko kupovine kredita...
Clan kupi 10 kredita za 10$ i za njih moze da preuzima sadrzaj u toj vrednosti, mala slika 1 kredit, velika 2, ilustracija 5, knjiga 10 i sl.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Nas konkretno zanima jedan ozbiljan sistem, prevashodno za inostrane klijente ali i za domace.
Znaci mi bi im ponudili jednu paletu proizvoda i usluga, nakon toga se oni odluce za nesto od ponudjenog.
Sledeci korak(kao sto je i svuda na internetu) je da se oni izjasne koju karticu imaju, da dobiju mogucnost da upisu broj kartice ili vec kako to funkcionise.
Znaci tipicno placanje preko interneta. Nakon toga bi im bilo naplaceno, a oni bi dobili uslugu za koju su platili na ovaj ili onaj nacin.
Ova firma koju sam pomenuo nam nudi mogucnost da od njih kupimo takav sistema za placanje sa Visa i Master karticama a planiraju da ubace jos neke...
Ono sto se meni cini komplikovano je pozadina cele prica(bankovni deo-naplacivanje tog novca), a tehnicki deo se da realizovati.

(Najprostije receno u grubim crtama)
« Poslednja izmena: 07. Apr 2008, 15:14:53 od goxy20 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Ono sto sam rekao odnosilo se na pilota, u tvom slucaju 2co (ili neki drugi ozbiljan sajt), direktna naplata je najbolje resenje jer je u pitanju ozbiljno ime koje uvek funkcionise, za razliku od lokalnih resenja.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.