Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Џорџ Сорош-светски човек!  (Pročitano 58878 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Видиш Емпти ову логику не капирам...

Мени је јасно да постоје непријатељи чак и међу Јеврејима и у Папистану... Непријатељска посла су да нам буду непријатељи.
Али ме нервира кад се тим темамам траже изговори за катастрофу која нам се дешава... Наш је посао да се бранимо и да будемо спремни...
Ми смо генерално скотови и нисмо способни да се одбранимо на свим нивоима и онда кукамо као пичке, папа, Сорош, јевреји...

Ми треба да се окренемо себи прво, да прочистимо гамад у сопственим редовима, лако ћемо онда са непријатељима...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Pravicemo mi i otpor i Sorosa i Djindjica od blata, ali njih nazalost biti nece... a onda cemo kukati...

sto se tice otpora...u pravu si da ih vise nema....dosta ih je otislo da parazitiraju po partijama na vlasti...jedan deo je na odvikavanjima od raznih vrsti zavisnosti u specijalizovanim ustanovama a drugi deo je crko od tih istih zavisnosti ili su bili nepazljivi prilikom dobrote sa svojim gay partnerima pa su dobili aids i riknuli...
u pravu si i za djindjica....eno ga odmara u aleji velikana i ceka da mu se pridruzi jos jedan takav velikan iz pozarevca Smile

sto se mene tice...ti mozes da ih pravis i od govana i da ih drzis u kuci...meni ne trebaju ni sekunde Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Pravicemo mi i otpor i Sorosa i Djindjica od blata, ali njih nazalost biti nece... a onda cemo kukati...

sto se tice otpora...u pravu si da ih vise nema....dosta ih je otislo da parazitiraju po partijama na vlasti...jedan deo je na odvikavanjima od raznih vrsti zavisnosti u specijalizovanim ustanovama a drugi deo je crko od tih istih zavisnosti ili su bili nepazljivi prilikom dobrote sa svojim gay partnerima pa su dobili aids i riknuli...
u pravu si i za djindjica....eno ga odmara u aleji velikana i ceka da mu se pridruzi jos jedan takav velikan iz pozarevca Smile

sto se mene tice...ti mozes da ih pravis i od govana i da ih drzis u kuci...meni ne trebaju ni sekunde Smile

Znam je to, tebi i ostalim shverc-komerc majstorima ne odgovara stabilna i napredna Srbija.
I sam si izjavio kako si najvise zaradjivao u ona crna vremena (93-95).

Видиш Емпти ову логику не капирам...

Мени је јасно да постоје непријатељи чак и међу Јеврејима и у Папистану... Непријатељска посла су да нам буду непријатељи.
Али ме нервира кад се тим темамам траже изговори за катастрофу која нам се дешава... Наш је посао да се бранимо и да будемо спремни...
Ми смо генерално скотови и нисмо способни да се одбранимо на свим нивоима и онда кукамо као пичке, папа, Сорош, јевреји...

Ми треба да се окренемо себи прво, да прочистимо гамад у сопственим редовима, лако ћемо онда са непријатељима...

A recite mi da nije bilo otpora, djindjica,Sorosa i ostalih "neprijatelja" koliko dugo bi ste u 21. veku
klicali Slobi slobodi i gledali ga na vlasti ?
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Znam je to, tebi i ostalim shverc-komerc majstorima ne odgovara stabilna i napredna Srbija.

meni odgovara bilo kakva srbija jer je to moja zemlja....druga stvar je sto tebi smeta postojanje srbije....bolje crkni da se vise ne maltretiras sa saznanjem da srbija ipak postoji i da ce postojati Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ја сам био против СМ-а од када сам политички свесно биће...
Не зато што сам био сиромашан, што сам живео у тешким условима и што смо ратовали. Био сам против њега свим својим бићем јер сам осећао његову назадност, затуцаност, опште штетност по српско биће...

Цео тај систем је био остатак накарадног социјализма и антисрпства... Нема то везе са непријатељима које стављаш у наводнике. Њих је увек било у мањој или већој мери...

Ми смо проблем а не ти непријатељи и зато се ја нећу никада слагати ни са тобом а ни са овим кукавцима на папу, Сороша и остале Јевреје...

Citat
meni odgovara bilo kakva srbija jer je to moja zemlja...

Ово је суштина свега... Стварно не капирам људе који нас рецимо терају у ЕУ како би отишли тамо да живе и раде... То је најјаснији непријатељски акт према држави у којој живе...

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Ово је суштина свега... Стварно не капирам људе који нас рецимо терају у ЕУ како би отишли тамо да живе и раде... То је најјаснији непријатељски акт према држави у којој живе...

naravno feanor.....ovo je moja zemlja i ja je volim kakva god da je....

bedni mizantropi kao sstanko to ne shvataju i sav zivot ce ziveti u nekoj mrznji i uvek ce im neko drugi biti kriv za sopstvenu nesposobnost
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat

meni odgovara bilo kakva srbija jer je to moja zemlja....druga stvar je sto tebi smeta postojanje srbije....bolje crkni da se vise ne maltretiras sa saznanjem da srbija ipak postoji i da ce postojati Smile

Pa vidish meni se ne dopada takva Srbija i ja bih da je menjam, kao i ostali normalni ljudi ove zemlje.
Necu da drzava u kojoj zivim lici na Azerbejdzan u kome vlada bezakonje koje se pravda kuknjavom
za srcem _______ (popuniti po poptrebi).

A pogotovo ne volim te shverc-majstora  i "snalazljive" sto zaradjuju diskoteke noseci kao gajbe
, a sto kaze Djordje Balasevic: pomalo ih se i ..... gadim.

Ја сам био против СМ-а од када сам политички свесно биће...
Не зато што сам био сиромашан, што сам живео у тешким условима и што смо ратовали. Био сам против њега свим својим бићем јер сам осећао његову назадност, затуцаност, опште штетност по српско биће...

Цео тај систем је био остатак накарадног социјализма и антисрпства... Нема то везе са непријатељима које стављаш у наводнике. Њих је увек било у мањој или већој мери...

Ми смо проблем а не ти непријатељи и зато се ја нећу никада слагати ни са тобом а ни са овим кукавцима на папу, Сороша и остале Јевреје...

Citat
meni odgovara bilo kakva srbija jer je to moja zemlja...

Prvo odakle ti ideja da neko hoce da Srbija postane EU kako bi otisli tamo, mnogo je bolja ideja dovesti EU ovamo.
Ocigledno je da nam je zemlja siromasna i zavisna od drugih drzava. Neznam da li si primetio da Srbija nije
samodovoljna drzava kao Rusija ili Kina, vrovatno da nisi, ne zivi se od suplje Karlobag ideologije i
nacionalizma, niti od urlanja da si deo nebeskog naroda koji je iznad celog sveta.

Ti si bio protiv SM-a , da da, ali ti nije padalo napamet da bilo sta protiv njega i uradis.
Da su svi takvi u Srbiji SM bi i danas bio u sedlu, a ne posmatrao travu odozdo. Ja to zovem
radikal (Seselj je jednom dobio izbore protvi slobe, ali mu je prepustio pobedu)
Nisu samo clanovi SRS-a radikali, to je dijagnoza.

A Soros, lepo ti je receno, pomogao je NVO i opoziciu da skinu SM-a i tu i tamo odvodio
pametne ljude da ne propadaju u Srbiji pod vlascu SM-a

« Poslednja izmena: 05. Feb 2009, 12:16:04 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Prvo odakle ti ideja da neko hoce da Srbija postane EU kako bi otisli tamo, mnogo je bolja ideja dovesti EU ovamo.
Ocigledno je da nam je zemlja siromasna i zavisna od drugih drzava. Neznam da li si primetio da Srbija nije
samodovoljna drzava kao Rusija ili Kina, vrovatno da nisi, ne zivi se od suplje Karlobag ideologije i
nacionalizma, niti od urlanja da si deo nebeskog naroda koji je iznad celog sveta.

Идеја ми долази одатле да сви млади са којима причам једва чекају радне дозволе да оду да раде по Француској, Немачкој, Шпанији...
Још једна идеја су ми Пољски, Словачки, Румунски, Бугарски и други млади који су оставили своје земље, препустили их пензионерима и отишли да конобаришу и возе тракторе по западној Европи...

Citat
Ti si bio protiv SM-a , da da, ali ti nije padalo napamet da bilo sta protiv njega i uradis.
Da su svi takvi u Srbiji SM bi i danas bio u sedlu, a ne posmatrao travu odozdo. Ja to zovem
radikal (Seselj je jednom dobio izbore protvi slobe, ali mu je prepustio pobedu)

Откуд ти знаш да ли сам ја нешто урадио против њега и да ли сма био спреман да урадим нешто?! Намерно нисам то потезао да не би неким бедним изговором (типа "без отпора не би био срушен СМ") покушао да разводњиш тему...

Зови ти мене како хоћеш али и даље не видиш шуму од дрвета... Машиш само тако и ниси ни близу суштини...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
A pogotovo ne volim te shverc-majstora  i "snalazljive" sto zaradjuju diskoteke noseci kao gajbe
, a sto kaze Djordje Balasevic: pomalo ih se i ..... gadim.
panonski govnar Smile Smile Smile

ko te hebe kad si glupav pa ne znas da se snadjes Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat

Идеја ми долази одатле да сви млади са којима причам једва чекају радне дозволе да оду да раде по Француској, Немачкој, Шпанији...
Још једна идеја су ми Пољски, Словачки, Румунски, Бугарски и други млади који су оставили своје земље, препустили их пензионерима и отишли да конобаришу и возе тракторе по западној Европи...

Idi probaj sa diplomom ili bez nje da se zaposlis kod cika Miska ili nekog drugog domaceg tajkuna/oligarha
za 30 dana ce ti sve biti jasno. Samo probaj da vidis kakav je osecaj.

Citat

Откуд ти знаш да ли сам ја нешто урадио против њега и да ли сма био спреман да урадим нешто?! Намерно нисам то потезао да не би неким бедним изговором (типа "без отпора не би био срушен СМ") покушао да разводњиш тему...

Зови ти мене како хоћеш али и даље не видиш шуму од дрвета... Машиш само тако и ниси ни близу суштини...

Ne trebalo je cekati da se priroda pobrine za kraj vladavine SM-a.  Smile
Kakvo drvo, pa ti si taj koji se vrti u krug celo vreme

Kukas na neprijatelje Sorosa,Djindjica i otpor (koji su ti skinuli SM-a sa grbace)
, a posle dva posta tvrdis da si i protiv SM-a. Ti u sustini neznas sta hoces.

@mrgec zna, hoce reprizu 93-95 jer nezna ili nema drugi nacin da zaradi...
bez talenta, znanja ili onog papira koji zovemo diploma. Takvima su
svi krivi, traze neka prava i cekaju Putina/SM-a i slicno da im da para ili
da se snalaze

Od tog "snalazenja" je propala privreda Srbije. Ti "snalazljivi" su je unistili.
A puna im usta patriotizma.

I Soros im je kriv, pogotovo kada vide da je neko pametan dobio poklon ,
stipendiju ili radnu vizu preko njega.

« Poslednja izmena: 05. Feb 2009, 12:30:36 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.