Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Џорџ Сорош-светски човек!  (Pročitano 58818 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Последња слика исти Туђман!!

Расправљајте се како год оћете. Та и та страна та текст тај пасус па удри. Ја нисам блесав да се с неким расправљам око Сороша. То ти као да неког убеђујем да говно смрди, а не да мирише. Ухвати се под руку са оним умоболником па се убеђујте како је ово све невероватно, ма нема шаје, ма где бре, ма мало сутра, ма није могуће, ма замисли... Мене то не интересује. Ја ћу лепо да наставим да постављам ствари, на издвајам најбитније да не морате сами да тражите, а ви разбијајте главу да себе уверите како то није тачно и како су Борис, Чеда и Чанак честити и поштени и како нас је Слоба бомбардовао '99. '95. '96. '91. '45. '41....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
A ovo se ne radi tako kako ti mislis. Dodje Soros i vodi ga za ruku. On je za formiranje baze podataka u ovoj regiji.
Prate od malena decu, to nije tajna.
On samo prosledjuje neke rezultate a korporacije onda odigraju svoje. Treba nam tim za to i to.
Hajde na neku drugu organizaciju, koja ti oraganizuje btw, putovanje, malo popricaju malo analiziraju i evo tebe sa stipendjom poslom ili sta vec.

Apsolutno je tačno da postoje baze podataka i da se prate ljudi prema svojim vrednostima, talentima, sklonostima itd. ali ja čak tu ne vidim ništa loše, pa to je šansa za nekog!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ama ljudi sto napadate Šoroša? Mali Ceda je uvek cenio ovoga spekulanta i dobro se opario od njega ali mu je  ipak glavni izvor finansiranja bio reket i kidnapovanje. Zato je i osnovao "Zemunce". Necete sada valjda reci da je Šoroš finansirao i zloglasni "Zemunski Klan"?
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6230
Citat
A ovo se ne radi tako kako ti mislis. Dodje Soros i vodi ga za ruku. On je za formiranje baze podataka u ovoj regiji.
Prate od malena decu, to nije tajna.
On samo prosledjuje neke rezultate a korporacije onda odigraju svoje. Treba nam tim za to i to.
Hajde na neku drugu organizaciju, koja ti oraganizuje btw, putovanje, malo popricaju malo analiziraju i evo tebe sa stipendjom poslom ili sta vec.

Apsolutno je tačno da postoje baze podataka i da se prate ljudi prema svojim vrednostima, talentima, sklonostima itd. ali ja čak tu ne vidim ništa loše, pa to je šansa za nekog!
Pa ne rade samo Ameri to.Recimo u Libiji, dodju i pitaju: imas kompresoristu, imas ovo, ono?
Pita svakog. Ti mu das par kolega i on stvara bazu, merka, dovodi preko druge firme ispituje par meseci i onda odluci: uzmi ovog.
Od sto inzenjuera energetike, napravi bazu od trista inzenjera iz Srbije Hrvatske, Slovenije Bosne.
Od hiljadu tehnicara, napravi bazu od toliko i toliko.
Dodje posao, odredi se struktura kadra i evo coveka za kojeg me nikada nisu pitali na radnom mestu. A znaju sve o njemu.ja im dao samo neke sture podatke.
pa kako mislis da Amerika radi? Ili toliko nasih je tamo savim slucajno. strefila ga sreca na sred puta?

Pogledaj samo Sonju Licht. Njen kadar je 20% skupstine. Za koju godinu ona se pita za sve u Srbiji. I nema veze sa Sorosem.
« Poslednja izmena: 04. Feb 2009, 04:02:22 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Citat
Pogledaj samo Sonju Licht. Njen kadar je 20% skupstine. Za koju godinu ona se pita za sve u Srbiji. I nema veze sa Sorosem.

Ima još jedna stvar oko toga a ona je vezana za naše obrazovanje. Naše obrazovanje ne pruža šansu za neku vrstu praktičnog rada, dosta udzbenika je loše napisano, autori ne uče studente da budu kritični, nemate mogućnost da otputujete, ne možete slobodno da pišete ni za novine na fakultetu, atmosfera je generalno loša... E onda dodje Sonja Liht ili neko drugi i omogući ti sve to, omogući ti da izraziš svoju indivivdualnost, da izraziš slobodno mišljenje, da kritikuješ vlast, da pročitaš nešto drugačije i na kraju da sam nešto uradiš da sprovedeš neku svoju kreativnu ideju.

Sa druge strane pravi se baza podataka o tebi, prati se tvoj rad i na odredjen način te usmeravaju. To je sve istina i u prvom koraku se ljudi biraju prema stavovima, dakle to je osnovno pa se onda ide dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
E onda dodje Sonja Liht

taj rad Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6230
Pa to je nacionalna tragedija.Kad nemas nacionalnu edukaciju i knjige napisane od nasih autora.
U stvari autore si ubio i proterao.
Onda je shkorpi lud kada kaze: ideoloski pechinari?
Nas maksimum je jedan memorandum, koji je napisala partizanska akademija nauka.
Nivo Velje svinjara.
Kazu ovako da skratim: oni tamo se j*bu vise pa ih ima vise, mi se j*bmo manje pa nas ima manje. Stoga smo ugrozeni, hajde da ih bijemo.
Na takvu nauku uvek si prave mesta za Sorosa, i Lichtove. Bar Lichtova se bori da ljudi ostanu ovde.
Onda dodjes u paradoksalnu situaciju da u mesto da se potreba za tom naukom oseti iz unutrasnjeg opredelenja gradjana za boljim, ti sa njima naturas tu nauku pechinarima, koji pouceni udzbenicima Feliksa Dzerzinskog (citaj ozna, kgb, nkvd) to primaju neprijateljski.
Pechinar vise veruje da onaj tamo j*be svinje i decu od tri godine, nego sto ce da veruje da je to civilizacijsko dostignuce.
Lako je pechinaru prodati Indiju kao opciju gde je 40 godina duboka starost, kineza gde je saka pirinca san i Juznu Ameriku gde je overa metkom u potiljak zabava za dorucak.Pechinaru je Bil Gejts, anticivilizacijski element, peder i ustasa.
Jos ga potapses po ramenu i kazes mu: budi ponosan, ti si Srbin pravoslavac. E onda u mesto da nauci Oce Nas, zashkrguce zubima i prosvira: tako? jebacemo im mater.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 276
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6270
Ja samo ne razumem šta je loše u tome što je Soroš finansirao predsedničke kandidate u autokratskim režimima, pa to mu nije minus nego plus. Šta je loše u tome što je finansirao neke organizacije?

Ove slike su smešne, pre svega zato što niko od ovih ljudi na slikama nije nikada negirao da se sastao sa Sorošem, naprotiv svi su otvoreno pričali o tome

i ode vinča u vazduh!  Smile

Balkanski špijun - Bata Stojković

Pitanje za Klicu. Posto i sam znas da on finansira odredjene "liberalno"nastrojene figure sa javne scene srbije zelim da te pitam da li isto tako mislis da on to radi zato sto je dobar covek, zeli da se iskupi bogu za sva nedela koja je ucinio, da okaje grehe, voli Srbiju i sve ljude ovoga sveta... ili mozda ima neki interes tipa you scratch my back i scratch your back u prevodu dovescu vas na vlast, a vi cete onda da me slusate i prodajete mi ono sto mi treba? Ne razumem se detaljno u njegove aktivnosti, ali razmisljam logicno...
IP sačuvana
social share
Srbija je Majka, cuvajmo je braco!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6230
@Car Milutin
Kako bre care da ih dovede na vlast?
Sta pricate bre? Njegova je uloga jasna: skupljati informacije o buducim janjicarima.
Mala bomboca, jedna olovcica, sveska, putovanje pracenje i ulazenje u bazu podataka. Od sto njih, jedan da se dokopa zapada i oni su u dobitku.
To je oduvek bilo. Pre se islo na studije, vracalo se kuci na polzu naroda i koristilo steceno znanje. Danas covek ode i nema gde da se vrati.
Jer je bukvalno proteran. Moze da se vrati i da ga Natasa Jovanovic pita: odakle ti pare, daj da delim naaaaarodu.
Pre je isao za srpske pare, pa se vracao da te pare odsluzi, sada ide za Soroseve pare i ne vraca se nikada.

To ti je on samo u pechinama strasilo. On je jedna beda u sluzbi velikih konzorcijuma koji drmaju svetskom privredom.
I ne trosi svoje pare, nego pare namenjene za te svrhe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Citat
Pitanje za Klicu. Posto i sam znas da on finansira odredjene "liberalno"nastrojene figure sa javne scene srbije zelim da te pitam da li isto tako mislis da on to radi zato sto je dobar covek, zeli da se iskupi bogu za sva nedela koja je ucinio, da okaje grehe, voli Srbiju i sve ljude ovoga sveta... ili mozda ima neki interes tipa you scratch my back i scratch your back u prevodu dovescu vas na vlast, a vi cete onda da me slusate i prodajete mi ono sto mi treba? Ne razumem se detaljno u njegove aktivnosti, ali razmisljam logicno...

I ti sada očekuješ da ti ja kažem šta misli Dzordz Šoroš, kako ja to mogu da znam. Ja znam da on finansira razne organizacije i aktivnosti po Srbiji i ne samo u Srbiji, a to je na primer od organizacija koje se bore za ljudska prava pa do finansiranja isporuke lekova. E sada zašto bi Šoroš finansirao da ti imaš neko pravo ili da imaš lek to ne znam. Evo recimo pretpostavljam da kada bi ti imao para kao Šoroš da bi finansirao neku organizaciju koja se zove Car Milutin i koja se recimo bori za verska prava Srba van Srbije. Da li ti to radiš da bi od crkve dobio orden ili zato što smatraš da su ta prava zaista ugrožena to je stvar tvog ličnog motiva i utiska pa i realnog stanja, tvojih vrednosti... Možda i radiš recimo za Rusku pravoslavnu crkvu i pokušavaš da im povećaš broj vernika a možda samo hoćeš da proširiš učenje o pravoslavlju, eto ja mislim da svako od nas sebi postavi to pitanje, dakle ako bih imao toliko para šta bih ja i zašto finansirao i tu se možda krije bar mali deo odgovora

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.