Znam da tebi dugo nisam onaj pravi da se pitas sta ti je to trebalo znam i gde i kad mu ides kao spavam kad mi stignes i ne krivim te zato nimalo
Znam da nisam bio prijatelj ni covek onaj kakvog si me ti zavolela ako ostanes, ja dajem ti ljubav svoju dovek' za sve sto si zbog mene podnela
Ref. 2x Voli me i kad niko drugi ne bi mogao cekaj me, ja sam tebe ceo zivot cekao jer te cuvam i kad zaspis s tudjim usnama na telu kad se gasis, tvoj sam zar u pepelu
Na mom mestu nocas postelja je prazna al' bez suza ti si bol precutala ispod osmeha me krila nikad niko da ne sazna da dusu si zbog mene prodala
Znas mi ulicu i broj, ma samo udji ne kucaj iako nisam sam to tebi nije bitno..
Znas ti ko je uvek tvoj za lepu rec i zagrljaj da tudji okaje ti greh ako je hitno..
I mrzim se zbog tog al' uvek pristajem i tesko sebi to priznajem...
ref. Reci mi sta si trazila tu ispod mojih dodira dok si mi ponos gazila i sa mnom ljubav vodila, dok svaki minut je ko vek za ciji greh sam nocas lek kom' si u mojoj postelji oprostila..
Na ove ruke svoju laz k'o i uvek ostavi bol donesi mi u ova cetiri zida svaki osmeh sto ga das nek' me opet prevari a sutra vrati mu se neverna, bez stida
I mrzim te zbog tog al' uvek pristaijem i tesko to sebi priznajem...
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Halo ljubavi, s kim si, sta mi radis vidim da si budna, jos ti svetlo gori ne prekidaj vezu, jos volim tvoj glas kazes ne znas ko je, ovde tvoj najgori.
Uspeo sam snove da ti unistim al sam uvek znao kako da te tesim sada ti ne valjam, u cemu je stvar za lose smo dane dobar bili par.
Najgori, ovde tvoj najgori najgori, od sebe gori najgori, najbolji tvojoj ljubomori od sebe gori, znaj.
Pricali nismo, cini mi se dugo ma zasto cutis, reci nesto tugo.
Ref. Kad ostave te svi kad vide kakva si ja stvoricu se tu istoga trena znam nije bog zna sta al ostacu ti ja bar mene imaces za sva vremena. Kad crni labud tvoj zauvek nestane oprosti mu za sve sto nije smeo na jastuk pogledaj tu za njim ostace bar jedno maleno belo pero.
Pricali nismo, cini mi se dugo ma zasto cutis, reci nesto tugo.
Dosla si kad vise nemas kome rec po rec i gledam kako tones i gledam te, suza blista ista lica si ostala
REF. Idi bilo kome idi, nek te lome i vetrovi i lazi vise me ne trazi samo ne mogu takvu da te gledam Idi, hvala Bogu takvi ljudi mogu sve i gde nisi smela reci nisi htela slazi, bar to si uvek umela
Kajes se i sad bi da ti prastam hteo bih, al' vise nemam za sta kada vidim te, draze mi je da si stara ti ostala
REF. Idi bilo kome idi, nek te lome i vetrovi i lazi vise me ne trazi samo ne mogu takvu da te gledam Idi, hvala Bogu takvi ljudi mogu sve i gde nisi smela reci nisi htela slazi, bar to si uvek umela
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.