Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 04:50:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dzangrizavost, ili sve mi smeta...  (Pročitano 18041 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2355
Imam pravo da sudim o čemu hoću i da iznosim svoja mišljenja, kao što su i ostali uradili na ovoj temi.
A ko si TI da se TVOJ sud uzima kao relevantan i da mi tako kažeš ?
Šta si ti bolja od mene i od drugih. !!! Šta si ti ? Ko si ti ?
I zato bi trebalo da ćutiš. Kada takvi kao što si ti iznose svoj ''relevantni'' sud, onda mogu i Ja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Za pocetak je ovde moderator i za pocetak zivot i pojave oko sebe mnogo objektivnije sagledava od tebe, pa se njena misljenja mozda i mogu uzeti kao relevantna, za razliku od tvojih kod kojih bi to bilo apsurdno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
Zao mi je kada vidim da mladi ljudi iz moje Srbije jos uvek nisu naucili da postuju razlicitosti. Jos uvek se snazno oseca uticaj jednoumlja koje je prethodni politicki rezim negovao i jedino priznavao. Svi koji su mislili drugacije od "opsteprihvacenih stavova" i usudili se da to javno kazu snosili su posledice na ovaj ili onaj nacin. Ali vreme jednoumlja je proslo. Zato pustite druge da misle onako kako misle. A ako se ne slazete sa njima recite u cemu se to ne slazete. Direktni napadi na licnost i pokusaji diskreditacije osobe koja je iznela stav sa kojim se ne slazemo ne cine deo kulture dijaloga, a koja se u zapadnim demokratijama vec dugo, dugo neguje. Bilo bi mi veoma drago da vidim da se takva kultura dijaloga neguje i na Bureku i u mojoj Srbiji i Crnoj Gori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1344
Zastava Banja Luka
@Mistral
Nije mogucno dok neki ljudi ne shvate da sebicnoscu ne mogu daleko dogurati.
IP sačuvana
social share
Covjek nije stvoren da bude pobjedjen. Covjeka mogu unistiti, ali ga ne mogu pobjediti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Citat

Imam pravo da sudim o čemu hoću i da iznosim svoja mišljenja, kao što su i ostali uradili na ovoj temi.
A ko si TI da se TVOJ sud uzima kao relevantan i da mi tako kažeš ?
Šta si ti bolja od mene i od drugih. !!! Šta si ti ? Ko si ti ?
I zato bi trebalo da ćutiš. Kada takvi kao što si ti iznose svoj ''relevantni'' sud, onda mogu i Ja!

Postovana formulo,
to da imas pravo da izneses svoje misljenje-imas, ma koliko debilno ono bilo. Da sudis nemas pravo ni ti, ni ja, a razlika izmedju tebe i mene je u tome sto ja ne sudim nikome. Ja samo iz rijeci i djela drugih ljudi mogu izvesti ZAKLJUCKE (npr. iz tvojih postova se moze izvesti zakljucak da si bice nize inteligencije). Ko sam ja, to ce ti dugi reci, ako te bas silno interesuje. Cijenim i postujem kada takvi kao sto sam ja daju svoje misljenje jer onda sa njima mogu imati konstruktivnu diskusiju, sto sa tobom nikada niko nece ostvariti. Uostalom, tebi i nije potreban razgovor sa nekim, kad si sama sebi dovoljna, pa zasto ne bi ubuduce sjedila u svojoj sobi (kavezu, ili u cemu vec zivis...) i pricala sama sa sobom? A taj kompleks vise vrijednosti od kojeg patis se vec decenijama upjesno ljeci. Mogla bi da pokusas.
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2355
SerbianFighter je negde napisao da posle njegovog komentara, nikada nemam odgovor jer mi uvek zatvori usta jakim argumentom.

Nije tako !

I ja smatram njegova mišljenja apsurdnim, isto kao što i on može moja
Preterano je subjektivan i kritikuje me bez ikakvog dokaza. Pa šta ako je ona moderator ? Uopšte nema ispravnije mišljenje i poglede na svet od mene i to je objektivno !
Ja u mojim komentarima kažem šta mislim, bilo da je to u Astrologiji, Religiji, Politici, Psihologiji. Pojedinci sa kojima nešto nije u redu, napadaju me da bi mi terali inat, jer ja pričam o stvarima koje drugi ne žele da primete, ali one opet često jesu takve, kakve ih vidim. I da sam subjektivna, to je opet moj stav, moj ukus, drugi isto mogu da budu takvi, ali su opet neki od njih manje u pravu od mene i ostalih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
Tako je,zenski fajt!Sad ce SF da piskara evo necu vise ali ni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2355
@Arianna

Ja sam tebe ionako ''poštovala'' kao neku životinju. Posle ovog komentara dokazuješ da si gore od toga i PRETERANO niskih intelektualnih sposobnosti. Očekivala sam od tebe bar malo normalan komentar, ali posle ovoga vidim da si biće (valjda si ljudsko bez obzira na očajne fizičke i psihičke karakteristike) koje je slučaj za lečenje.
Sve si loše procenila. Ja uopšte ne patim od kompleksa više vrednosti i ostalih stvari koje si napisala u vezi mene, ali džabe govorim, tvoj nazovi mozak neće to da shvati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Fino... Vidis da smo napredovale... Smatrala si me za zivotinju, a sada si uvidjela da sam ljudsko bice O intelektualnim sposobnostma necu raspravljati sa nekim cija mozdana celija nije u stanju da obavlja ni najosnovije kognitivne procese. Sto se fizickih karakteristika tice, nisi u mogucnosti da donosis zakljucke (ili, ako tako vise volis da sudis) o njima, jer me ne poznajes. Pogresno procjenila? Ne vjerujem. Ljudi bez kompleksa ne pisu ja velikim slovom.
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2355
jednostavno nemam vremena da pišem o takvima kao što si ti pa tako ispadne, ali se ništa značajno ne menja kako god da se okrenu ključne reči !
Ti ćeš da mi kažeš šta ja umem da obavljam, a šta ne ?
Nabij neku kesu na glavu i ĆUTI ! Sve više i više, zabrinjavaš i zasmejavaš, normalne ljude tvojim postovima.
Uopšte ne uzdižem sebe, nego je ISTINA da je tvoj IQ, daleko ispod mog i  zato sam ja ta koja treba da kaže da razgovor sa tobom nema nikakvu svrhu. Ti si običan samoprozvani psiholog koji nema pojma o ljudskoj psihologiji, jeste da o njoj može svako da filozofira i lupa na svoj način, ali ti se baš trudiš da istakneš svoje ludilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 04:50:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.