Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:37:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dvoličnost dobrih žena  (Pročitano 15485 puta)
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
pa ko ce ako necu ja   Smile ... zivim u srbiji a tripujem se da zivim u venecueli ili na kubi  Smile ...  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
najveći mi utisak ostavilo ono što je imaginelo napisao
ogoljena istina, iz ugla razočaranog čoveka

ne kažem da nije tačno, ali nedostaje optimizma...
a to je ono što nas drži, što nas čini živima.
svi smo se nekad i negde razočarali, obeshrabrili, svakog je neko povredio
ali to nije razlog da se više ne veruje nikome, da misliš da su svi dvolični, da se dobrota stavlja pod sumnju zbog ranijih loših iskustava

negde mislim da smo malčice izgubili volju, želju za borbom.
a to mi se ni malo ne sviđa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Da nastavim sa razočaranjima.  Smile

Nekako smo svi pomalo postali tupi, surovi i prazni, naglašeno glasni u prikrivanju vlastite ranjivosti. Moji lični problemi bi mi svakako bili manji i podnošljiviji kad bi u okruženju bilo više radosti. Onda takvi kakvima smo postali povređujemo ljude oko sebe pa i dobre žene-devojke što njih prisiljava da se brane tom dvoličnošću (nazovi to kako god) Ona zlatna reč "oprosti" se sve manje koristi ovi novi klinci za nju neće ni znati. Postali smo gladijatori sa tužnim samotnim dušama koje nemaju bližnjeg a tu je i strah od tuđih problema "sad će i to da mi se sruči na glavu!" Možda se treba zapitati - je su li oblaci na nebu ili u našim (mojoj) dušama pa se u tim oblacima skrivamo (dvolični) Po pitanju te borbe i volje toga imam dovoljno ali sam toga sit i presit, zar barem ponekad i na kratko možemo bez toga "slobodan dan" kad možemo biti opušteni i svoji "punjenje baterija" jer smo svi nekako na rezervi. Herojske doktrine o životu koje samo seju nesreću među ljude a žene čine začaurenim i utučenim.

Nadam se da nisam bio dvoličan.   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
sam tvoj potpis kaže da nisi bio dvoličan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1862
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
ok.sada svi uzmite slobodan dan i napunite baterije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ja sam juče imala slobodan dan, dosta mi je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smile

I sta sad? Ukoliko neko nije doooobro situiran, odnosno materijalno obezbedjen, nije vredan paznje? Gde li su tu onda one potpuno ciste emocije, bar kada se radi o iznenadnim simpatijama, pa zaljubljivanju/ljubavi? Smile Nesto nisam sigurna da neko moze jednostavno da odluci i kaze: "e, zaljubicu se u Peru Perica, jer Pera Peric ima odlicno placeni posao (mada bi bolje bilo da ima sopstvenu firmu, dve, tri... al ajd sad kad nema), veliki stan u strogom centru grada (mada bi bilo bolje da ima kucerinu i bazen pride) u kome je sve "na dugme", vozni park mu je solidan... itd itd itd", a da pri tome ima iskrena osecanja prema tom Peri Pericu.

"... voles jednom u zivotu,
sad bogatu, il` sirotu
to ne bira pamet... nego srce"

Rech o realnoj situaciji da je novac Pere Perica jedan od pluseva u njegovu korist,kao na primer shiroka ramena ili lepe ruke pa je teshko to izuzeti iz ukupne slike o njemu.Nije stvar u jednostavnoj odluci "zaljubicu se u ovoga" vec o zbiru pluseva i minuseva koje nasha podsvest rachuna kada se odluchujemo za ozbiljnu vezu sa nekim,bili mi svesni toga ili ne.
Ako se josh doda na to da je Pera pametno iskoristio svoj kapital da malo poradi i na sebi,nauchi neki jezik,proputuje i dozivi poneshto i tako sebi priushti malo stila i shmeka ,usput ima i samopouzdanja kao posledicu svoje materijalne sigurnosti nije teshko zamisliti da se bilo koja devojka zaljubi u njega.
Stvar je u tome shto Pera pomocu svog novca indirektno dobija i neke druge pozeljne kvalitete. Cinichi um bi mozda rekao "eto sve je u parama" ali ja mislim da je to najnormalnija pojava,sve ostalo mi deluje pomalo naivno.

Nekim ljudima je emotivna ispunjenost manje bitna od materijalnih sigurnosti.Mozda zvuchi sirovo i kalkulantski ali osecanja dodju i prodju a.... nekretnine ostaju Smile

A shto se Vase tiche...pa mnogi su nachinili i chine istu greshku kao i on,zato pesma i ostavlja tako snazan utisak,to je realnost.

Ukoliko osecanja prodju, nista vise nije bitno, posebno nisu bitne te njegove nekretnine. Bar meni  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla
Stara izreka kaže:
Citat
Kad glad pokuca na vrata, ljubav izlazi kroz prozor
pa sad kako god hoćete, možemo raspravljati uvek.
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
dokopacu se repa ti samo budi lepa.....
i tako dalje Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

use your illusion

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2059
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ma ne odustajem ja! Svaka vreća nađe zakrpu. Fudbaler sa pevaljkom, bumbar sa sponzorušom a ja... a ja sa onom koju volim.

Smile svakom po zasluzi
IP sačuvana
social share
There is no kick without old ... guy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:37:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.