Cega se Ciga plasi najvise na svetu a pocinje na slovo "D"? D'umre. ........
Deda Mraz deli poklone na ulici i medu okupljenim ljudima bio i Ciga. Pita Deda Mraz: . Ko hoce auto? Ciga kaze: . Ja cu. Pita dalje: . Ko hoce zlato? Ciga se opet javlja. . Ko hoce racunar? Ciga: . Ja cu. Deda Mraz, vec iznerviran, drekne: . Ko hoce batina? Ciga kaze: . De ljudi uzmite nesto i vi, ne samo ja...
..........
Pita mali Ciga oca: . Tata, kakve su sanse da ovog leta idemo na more? A cale mu kaze: . Pa vidis sine, 40% idemo, a 100% ne idemo.
..............
Ispred Ekonomskog fakulteta stoji Ciga i drzi tele na konopcu. Dode do njega policajac i kaze mu: . Molim vas gospodine, ovde ne smete drzati tele, jer smo usred grada. Ciga mu odgovori: . Nije ovo tele! Policajac ce na to: . Ma, nisam ja slep, pa da ne vidim da je to tele, pravo tele! Ciga ce tada: . Gospo'n policajac, ovo nije tele - to je mito, a tele je na gore na ispitu!
.............
. Zar vi nikada ne osetite potrebu da se okupate? - prekorno ce doktor Cigi. . Osetim, doktore, ali ja umem da savladam svoja osecanja...
...............
Dosla Ciganka kod sina. Pre nego sto je ista rekla, sin je upita: . Mamo, da li sam ja lep? . Naravno sine, lep si k'o ikona! . Kako to mamo, k'o ikona? . Pa lepo, lep si k'o ikona, kad te vide - svi se krste!
............
Pop uci klince veronauci i pokusava ih zainteresovati za Bozju kreaciju. Pop: . Deco, ja cu vam opisivati stvari, a vi pogodite sta je to. Jel' moze? Klinci: . Mozeeeee.... Pop: . Evo ovako, ima lepo smede krzno, zivi u krosnjama drveca i zakopava lesnike u zemlju. Sta je to? Klinci tupo gledaju u popa, gledaju se medusobno i slezu ramenima. Pop: . Evo, sad cu malo bolje opisati: ima lepo smede krzno, prelep kitnjast rep, slatke zubice - sekutice, skakuce u krosnjama drveca i zakopava lesnike u zemlju. Sta je to? Klinci opet tupo gledaju u popa, gledaju se medusobno i slezu ramenima. Pop: . 'Ajde ti reci, Perice, sta ti mislis, sta je to? Perica ustaje, nesigurno gleda oko sebe i kaze: . Pa... Ja znam da je tacan odgovor Isus, ali mi jako vuce na vevericu!
.........
Kaze Perica uciteljici: . Napisao sam pesmu o seksu. . Hm...Perice... ma dobro, da cujemo. . Ustanem rano, idem u skolu, ucim, malo se igram, opet ucim, spavam i sve tako... . I dobro, a gde je tu seks? - pita uciteljica. . Pesma se zove "Jebes takav zivot".
..............
Pitaju mali Perica i Marica baku: . Bako, kako smo mi dosli na svet? Baka: . Pa donela vas je roda... Okrene se Perica Marici i kaze: . Da joj kazemo ili da je pustimo da glupa umre?
...............
Plavusa peca ribu pola sata a riba ni da trzne. U tom nailazi ribocuvar i kaze plavusi: . Izvinite gospodice ali ovde mozete pecati samo sa dozvolom! Na to ce plavusa: . Joj jesam ja glupa, ja citavo vreme pokusavam sa glistama.
...........
Dva pandura pricaju i jedan kaze drugom: . Jesi li cuo da na Marksu ima ljudi? . Kako si glup - rece drugi - ne kaze se Marks nego Mars, a da ima ljudi to je samo hipotenuza.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.